ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

https://brandnewtube.com/watch/ask-the-experts-covid-19-vaccine-now-banned-on-youtube-and-facebook_qIsNohSIeSgfz2J.html

Το όνομά μου είναι Andrew Kaufman. Είμαι ιατρός και πιστοποιημένος ιατροδικαστής ψυχίατρος. Αυτή η πανδημία δεν είναι πραγματική ιατρική πανδημία. Το εμβόλιο COVID19 δεν είναι αποδεδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό επειδή δεν υπήρχε αρκετός χρόνος. Επιπλέον, δεν υπήρξε οποιοσδήποτε ορισμός οποιασδήποτε σαφούς ασθένειας εναντίον της οποίας μπορεί να δοκιμαστεί. Δεν υπήρξε ιός που να έχει καθαριστεί ή να έχει αποδειχθεί ότι είναι η αιτία μιας ασθένειας. Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει κανένας στόχος για το εμβόλιο. Ωστόσο, η ουσία είναι ότι αφού δεν έχουν προκύψει επιπλέον θάνατοι σε σχέση με μια νέα ασθένεια, απλά δεν υπάρχει ανάγκη για νέο εμβόλιο.

Δρ Hilde de Smet: Γεια σας, το όνομά μου είναι Hilde de Smet. Είμαι Βέλγος ιατρός και θα ήθελα να πω ότι το νέο εμβόλιο COVID19 δεν είναι ασφαλές και ότι δεν υπάρχει καμία παγκόσμια ιατρική πανδημία. Για σχεδόν είκοσι χρόνια, η φαρμακευτική βιομηχανία προσπαθούσε να αναπτύξει εμβόλια κοροναϊού, αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ, επειδή παρατήρησαν σε δοκιμές σε ζώα ότι υπήρχαν σοβαρές παρενέργειες: αυτοανοσολογικές διαταραχές όταν το ζώο εκτέθηκε σε έναν νέο ιό άγριου τύπου. Αυτές οι αυτοανοσολογικές διαταραχές είναι συγκρίσιμες με τις επιπλοκές που έχουμε δει σε ορισμένους ασθενείς με COVID19. Τώρα, με τη δικαιολογία μιας παγκόσμιας πανδημίας, η φαρμακοβιομηχανία έχει την άδεια να παραλείψει τις δοκιμές σε ζώα. Αυτό σημαίνει ότι εμείς οι άνθρωποι θα γίνουμε πειραματόζωα και ενδέχεται να έχουμε σοβαρές παρενέργειες όταν θα εκτεθούμε σε νέους ιούς.

Nils Fosse: Το όνομά μου είναι Nils Fosse. Είμαι ιατρός στο Μπέργκεν της Νορβηγίας. Το εμβόλιο COVID19 δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό. Είναι μια νέα τεχνολογία και έχει δοκιμαστεί σε μερικές χιλιάδες άτομα μέσα σε λίγους μήνες. Ερευνήστε το μόνοι σας. Δεν πρόκειται για πραγματική ιατρική πανδημία. Τα ποσοστά θνησιμότητας στη Νορβηγία δεν είναι υψηλότερα από το μέσο ετήσιο ποσοστό.

Δρ Elizabeth Evans: Είμαι η Δρ. Elizabeth Evans, συνταξιούχος γιατρός και συνιδρύτρια της Βρετανικής Ιατρικής Συμμαχίας για την Ελευθερία. Τα εμβόλια COVID19 δεν έχουν αποδειχθεί ασφαλή ή αποτελεσματικά. Πιστεύουμε ότι είναι απερίσκεπτο και άσκοπο να διατεθούν αυτά τα – ουσιαστικά πειραματικά – εμβόλια που χρησιμοποιούν μια εντελώς νέα τεχνολογία MRNA σε εκατομμύρια ανθρώπους, όταν υπάρχουν μόνο περιορισμένα δεδομένα βραχυπρόθεσμης ασφάλειας, καμία απόδειξη ότι θα αποτρέψουν τη μετάδοση του ιού και κανένα δεδομένο μακροπρόθεσμης ασφάλειας που να αποκλείει μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες επιπτώσεις όπως αυτοάνοσες ασθένειες, υπογονιμότητα και καρκίνους.
Δρ Mohammed Adil: Είμαι ο Dr. Mohammed Adil από το Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαι συνεργάτης του Royal College of Surgeons του Ηνωμένου Βασιλείου και συμβουλευτικός χειρουργός. Εργαζόμουν για τις εθνικές υπηρεσίες υγείας τα τελευταία τριάντα χρόνια με ένα άψογο ρεκόρ. Είμαι πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Nishtarian, της Ιατρικής Ένωσης Πακιστανών Ηνωμένου Βασιλείου, και πρόσφατα αναπτύξαμε την Παγκόσμια Συμμαχία Ιατρών, σε συνεργασία με χιλιάδες επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα είχαμε ένα πολύ επιτυχημένο διαδικτυακό συνέδριο που παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζω την ανθρωπότητα, ειδικά στην παρούσα κατάσταση υποβάθμισης της πραγματικότητας σχετικά με τον κοροναϊό και των περιορισμών που επιβάλλονται στο κοινό. Σας ευχαριστώ πολύ.

Δρ. Vernon Coleman: Δεν επιτρέπεται στους γιατρούς να αμφιβάλλουν δημόσια για το COVID19. Το υλικό που περιέχει την αλήθεια για την υποτιθέμενη ασθένεια και το εμβόλιο απαγορεύεται. Τον τελευταίο χρόνο έχω δαιμονοποιηθεί και συκοφαντηθεί και μια καριέρα και φήμη πενήντα ετών καταστράφηκε από εκείνους που προωθούν μια πανδημία που δεν υπήρξε ποτέ και ένα εμβόλιο που δεν χρειάστηκε ποτέ. Όλη η απάτη COVID19 είναι, όπως είπα το Μάρτιο του 2020, η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία. Η αρχή της συναίνεσης μετά από ενημέρωση είναι ουσιώδης στην ιατρική, αλλά οι ασθενείς που εμβολιάζονται τώρα δεν μπορούν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους μετά από ενημέρωση επειδή δεν έχουν ενημερωθεί. Δόξα τω Θεό υπάρχουν ιστοσελίδες όπως το Brandnewtube, όπου ανεβαίνουν βίντεο χωρίς λογοκρισία, από γιατρούς που έχουν λογοκριθεί ή απαγορευτεί αλλού.
Dolores Cahill: Το όνομά μου είναι καθηγήτρια Dolores Cahill. Είμαι μοριακή βιολόγος και ανοσολόγος και έχουμε καλά νέα. Ο κοροναϊός και η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν ήταν τόσο σοβαροί όσο πιστεύαμε. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα του COVID19 με επιτυχία με βιταμίνες D, C και ψευδάργυρο και με πολύ ασφαλή φάρμακα. Επομένως, η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα μέτρα όπως η κοινωνική αποστασιοποίηση, η απομόνωση και οι μάσκες δεν ήταν απαραίτητα. Και ακόμη δεν είναι απαραίτητο επίσης ένα εμβόλιο. Δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε άδεια ή εμβόλιο, και αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξαν πολλές κλινικές δοκιμές, αλλά ότι στις μελέτες ασφάλειας υπήρξαν πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες και θάνατοι στα ζώα που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτές τις μελέτες τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Zac Cox: Το όνομά μου είναι Zac Cox. Είμαι ολιστικός οδοντίατρος και ομοιοπαθητικός. Είμαι ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Συμμαχίας Ιατρών. Πιστεύω ότι η πανδημία έχει τελειώσει ουσιαστικά από το καλοκαίρι. Πιστεύω επίσης ακράδαντα ότι δεν υπάρχουν δεδομένα μακροπρόθεσμης ασφάλειας για κανένα από τα εμβόλια COVID. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά πειραματίζονται πάνω μας, πράγμα που αντιβαίνει στον Κώδικα της Νυρεμβέργης. Δεν θα κάνω αυτό το εμβόλιο.

Δρ. Anna Forbes: Γεια σας. Είμαι η Anna Forbes. Είμαι Βρετανίδα γιατρός που εκπροσωπεί τη Βρετανική Συμμαχία για την Ιατρική Ελευθερία. Πρόκειται για ένα σωματείο επιστημόνων, ακαδημαϊκών, γιατρών και δικηγόρων που μεγαλώνει συνέχεια. Πιστεύουμε ότι υπήρξε υπερεκτίμηση του κινδύνου για τη δημόσια υγεία από το SARS-COV2 λόγω παρερμηνείας των δεδομένων και ακατάλληλης χρήσης του τεστ PCR. Ζητούμε τη διατήρηση της συναίνεσης μετά από ενημέρωση, της ιατρικής επιλογής και της σωματικής αυτονομίας. Ως γιατροί πιστεύουμε ότι αυτό είναι απόλυτα κρίσιμο να διατηρηθεί. Σας ευχαριστώ.

Δρ. Ralf ER Sundberg: Είμαι ο Ralf Sundberg MD, Ph.D. πρώην αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής μεταμοσχεύσεων στο Ινστιτούτο Karolinska. Η άποψή μου για την κρίση του κοροναϊού είναι ότι το τεστ PCR είναι ανακριβές. Στην πραγματικότητα οδηγεί σε πάρα πολλά ψευδώς θετικά. Φοβόμαστε λοιπόν τον εμβολιασμό και δεν εμπιστεύομαι αυτό το εμβόλιο.

Johan Denis: Το όνομά μου είναι Dr. Johan Denis από το Βέλγιο. Το εμβόλιο για τον κοροναϊό δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό. Δεν υπάρχει ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Είναι μια ψεύτικη πανδημία. Ο κοροναϊός είναι από πλευράς παθογένειας, θνησιμότητας και μεταδοτικότητας συγκρίσιμος με την εποχική γρίπη και δεν μπορώ παρά μόνο να απορρίψω τα ακραία και δυσανάλογα μέτρα που έλαβαν οι κυβερνήσεις μας. Δεν υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Όλα ενορχηστρώθηκαν για να σας κάνουν να φοβηθείτε αρκετά ώστε να κάνετε το εμβόλιο. Αυτό το εμβόλιο δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές. Παράχθηκε πολύ γρήγορα. Δεν έχουμε ιδέα ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Χρειάζεται πολύ περισσότερη έρευνα. Δεν υπάρχει βιασύνη ή έκτακτη ανάγκη. Ενδεχομένως να αλλάξει το DNA σας. Αυτό είναι μη αναστρέψιμο και ανεπανόρθωτο για όλες τις μελλοντικές γενιές. Ένα πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα. Ποτέ δεν θα το έκανα στον εαυτό μου, στους ασθενείς μου ή στους αγαπημένους μου. Δεν είμαστε πειραματόζωα.

Δρ. Daniel Cullum: Γεια σας. Είμαι ο Δρ. Daniel Cullum, χειροπράκτης γιατρός από το Turpin της Oklahoma των ΗΠΑ. Ο κόσμος δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή μια πραγματική ιατρική πανδημία. Το εμβόλιο δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό και δε θα το κάνω ή/και δε θα το συστήσω επειδή δεν υπάρχει ασφαλές εμβόλιο. Τελεία.

Moritz von der Borch. Το όνομά μου είναι Moritz von der Borch. Δουλεύω ως δημοσιογράφος σε θέματα επιστήμης και την ιατρικής και είμαι από τη Γερμανία. Μην κάνετε αυτό το εμβόλιο. Αυτό το εμβόλιο είναι επικίνδυνο. Αυτή η πανδημία είναι μια απάτη.

Δρ Anne Fierlafijn Το όνομά μου είναι Anne Fierlafijn. Είμαι γιατρός από το Βέλγιο, που ειδικεύεται σε χρόνιες μολυσματικές ασθένειες όπως οι νόσοι Lyme, Epstein-Barr, Maltz, κλπ Το εμβόλιο COVID19 δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές ή αποτελεσματικό και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι έχει αρθεί κάθε ευθύνη από τις εταιρείες που το παράγουν. Αν οι φαρμακευτικές δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για το προϊόν που παράγουν, πώς μπορούν να περιμένουν από τους γιατρούς να το χορηγήσουν στους ασθενείς τους χωρίς αμφιβολία ότι θα προκαλέσουν βλάβη; Όλο και περισσότερο, βλέπουμε ότι αυτό δεν είναι μια ιατρική πανδημία. Τα μέτρα για τον κοροναϊό προκαλούν πολύ περισσότερη παράπλευρη ζημιά από ότι προκαλεί ο ίδιος ο ιός. Σε όλο τον κόσμο βλέπουμε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων παρουσιάζεται λανθασμένα προκειμένου να οδηγήσει τον πληθυσμό σε υπακοή και στον εμβολιασμό. Γι ‘αυτό παρακαλώ να ασκείτε κριτική. Κάντε τη δική σας έρευνα. Και μην αφήσετε τα μέσα ενημέρωσης να σας χειραγωγήσουν. Νομίζω ότι είναι καιρός να αντιδράσετε, χρόνος να υπερασπιστείτε την ελευθερία σου, για το μέλλον των παιδιών σας. Μην παραδοθείτε στο άγχος, στην πόλωση, στον κυβερνητικό έλεγχο και στον περιορισμό της ελευθερίας σας. Όλα υπό το ψεύτικο πρόσχημα ενός ιού. Επειδή αυτό συμβαίνει.

Δρ Tom Cowan: Γεια σας, είμαι ο Δρ Tom Cowan και θέλω απλά να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι πρέπει να θυμόμαστε ότι η υγεία δεν προέρχεται από τη χορήγηση τοξινών στο σώμα μας, αλλά από το να αποφασίσετε τι σημαίνει το να είσαι άνθρωπος και να το επιδιώκετε αυτό με όλη σας την καρδιά.

Δρ Kevin Corbett: Είμαι ο Δρ Kevin Corbett, συνταξιούχος-νοσηλευτής και επιστήμονας υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα εμβόλια COVID δεν έχουν αποδειχθεί ασφαλή ή αποτελεσματικά. Το COVID δεν είναι πραγματική ιατρική επιδημία. Τα εμβόλια χρησιμοποιούν συνθετικά προϊόντα που θα μεταλλάξουν τα γονίδιά σας, επιτρέπουν την παρακολούθηση της κατάστασης του εμβολιασμού σας και προκαλούν επικίνδυνες χημικές αντιδράσεις. Οι επιστήμονες επομένως απαιτούν να σταματήσουν αμέσως όλοι οι εμβολιασμοί για το COVID. Η πραγματική επιδημία είναι ο φόβος και η υστερία. Ξεκίνησε στην Κίνα και εξαπλώθηκε γρήγορα μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η υστερία επιταχύνθηκε από εταιρείες που έχουν οικονομικά κέρδη μέσω της πώλησης ελαττωματικών γρήγορων ιατρικών τεστ, τοξικών αντι-ιικών φαρμάκων και τώρα μη δοκιμασμένων και δυνητικά επικίνδυνων εμβολίων. Οι τυπικές προφυλάξεις, οι οποίες συνήθως προστατεύουν το κοινό , έχουν αγνοηθεί λόγω άγνοιας, υστερίας και κερδοφορίας. Για παράδειγμα, τα εμβόλια δεν έχουν υποβληθεί σε κατάλληλες δοκιμές τρίτης φάσης. Το τεστ για την COVID, η PCR, είναι θανάσιμα ελαττωματικό. Δεν ελέγχθηκε ποτέ με την τυπική διαδικασία από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ποτέ σε άρρωστους ή σε άτομα χωρίς συμπτώματα. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τα ελαττώματα του PCR τεστ στο www. cormandrostenreview.com.

Dr. Carrie Madej: Το όνομά μου είναι Dr. Carrie Madej. Είμαι ιατρός εσωτερικής ιατρικής από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Έχω τη δική μου κλινική και διετέλεσα ιατρική διευθύντρια δύο διαφορετικών κλινικών, καθώς επίσης και εκπαιδευτής ιατρός για φοιτητές ιατρικής τα τελευταία δεκαεννέα χρόνια. Είμαι εδώ για να σας πω ότι δεν υπάρχει παγκόσμια πανδημία της COVID19. Χρησιμοποιούμε μηχανισμούς τεστ που ονομάζονται PCR, οι οποίοι δεν έχουν ποτέ υποδειχθεί ή δημιουργηθεί για τη διάγνωση οποιασδήποτε μόλυνσης. Αυτός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο θα έπρεπε να κάνουμε διάγνωση. Επιπλέον, τα νοσοκομεία και οι γιατροί λαμβάνουν οικονομικά κίνητρα για τη διάγνωση της COVID19. Επιπλέον, συμβαίνουν πολλά εργαστηριακά σφάλματα σε όλο τον κόσμο ξανά και ξανά, που εντοπίζουν ακόμα περισσότερα ψευδώς θετικά. Επιπλέον, είμαι εδώ για να σας πω ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο COVID19 και δεν θα συστήσω το εμβόλιο COVID19 σε κανέναν από τους ασθενείς μου. Αυτό το εμβόλιο είναι ένα πείραμα στο ανθρώπινο είδος, επειδή προτείνουν τη χρήση τροποποιημένου αγγελιοφόρου RNA ή τροποποιημένου DNA, συνθετικού στο ανθρώπινο σώμα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα εφαρμοστεί αυτό στο ανθρώπινο είδος. Δεν ξέρουμε τι θα μπορούσε να μας συμβεί. Επιπλέον, προτείνουν επίσης τη χρήση τεχνολογίας νανο-λιπιδίων ή νανοτεχνολογίας στο ανθρώπινο είδος. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά απαίσια πράγματα που μπορούν να μας συμβούν και πρέπει να το διερευνήσουμε αυτό πριν προχωρήσουμε. Αυτό είναι το κάλεσμα προειδοποίησης που απευθύνω στον κόσμο.
Dr. Barre Lando: Το όνομά μου είναι Dr. Barre Lando και έχω θεραπεύσει πολλά παιδιά που έχουν υποστεί βλάβη από εμβόλιο. Λόγω της έλλειψης κατάλληλης διαδικασίας δοκιμών και των ψευδών συνθηκών που περιβάλλουν την υποτιθέμενη πανδημία, θα προειδοποιηούσα έντονα οποιονδήποτε σκέφτεται να κάνει το εμβόλιο COVID19.

Kate Shemirani: Είμαι η Kate Shemirani, φυσιολογική νοσοκόμα σε έναν τοξικό κόσμο. Υπάρχει πανδημία; Σε καμία περίπτωση. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για αυτό. Υπάρχει ο COVID19; Με τίποτα. Δεν αποδείχθηκε ποτέ. Χρειάζεται ο πληθυσμός αυτό το νέο επικίνδυνο εμβόλιο COVID19 για το οποίο δεν έχουν γίνει τοι δοκιμές ασφαλείας και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ξανά; Με τίποτα. Κανείς δεν το χρειάζεται. Πιστεύω ότι η κυβέρνησή μας πρέπει να συλληφθεί για πιθανή γενοκτονία; Ξεκάθαρα.

Sandy Lunoe: Είμαι η Sandy Lunoe, συνταξιούχος φαρμακοποιός και ζω στη Νορβηγία. Τα εμβόλια COVID19 δεν έχουν αποδειχθεί ασφαλή ή αποτελεσματικά. Επικεντρώνομαι σε δύο μόνο θέματα ασφάλειας. Τα εμβόλια ενέχουν τον κίνδυνο ενίσχυσης του νόσου. Αντί να προστατεύει από τη μόλυνση, το εμβόλιο μπορεί ουσιαστικά να επιδεινώσει την ασθένεια όταν ένα εμβολιασμένο άτομο έχει μολυνθεί από τον ιό. Δεύτερον, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα Φάρμακα και τα προϊόντα Υγειονομικής (MHRA) περίθαλψης υπέβαλε επείγον αίτημα: “Το MHRA αναζητεί επειγόντως ένα εργαλείο λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης για να επεξεργαστεί τον αναμενόμενο υψηλό όγκο ανεπιθύμητων αντιδράσεων του εμβολίου COVID19.”

Boris Dragin: Το όνομά μου είναι Boris Dragin και είμαι εγκεκριμένος βελονιστής με έδρα τη Σουηδία. Διοικώ μια ιδιωτική συμπληρωματική ιατρική κλινική για πάνω από σαράντα χρόνια. Αυτή η πανδημία COVID δεν είναι πραγματική πανδημία. Πρόκειται για μια επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματά μας, στην ελευθερία μας και στις κοινωνίες μας. Θα πρέπει να είσαι τελείως τρελός για να αποδεχτείς μη δοκιμασμένο πειραματικό εμβόλιο από έναν εγκληματία κατασκευαστή που επιταχύνει τα προγράμματα ασφάλειας και αποκομίζει τεράστια κέρδη πιέζοντας τους ανθρώπους να το κάνουν. Και νομίζετε πραγματικά ότι υπάρχει κάποια ασφαλιστική εταιρεία κάπου στον κόσμο που θα τολμούσε να ασφαλίσει ένα τέτοιο εμβόλιο; Αφήστε τους «ηγέτες» μας και όλους τους άλλους υποστηρικτές αυτού του τοξικού μείγματος να το πάρουν.

Δρ. Piotr Rubas: Το όνομά μου είναι Piotr Rubas. Κατάγομαι από την Πολωνία. Εργάζομαι ως νοσοκομειακός ιατρός στη Γερμανία. Διαφωνώ έντονα να εμβολιαστώ με αυτό το πειραματικό παρασκεύασμα που ονομάζεται εμβόλιο κοροναϊου. Πρώτον, κάθε νέο εμβόλιο πρέπει να υποβληθεί σε μια περίοδο κλινικών δοκιμών, η οποία είναι τουλάχιστον πέντε χρόνια. Δεύτερον, γιατί πρέπει να εκθέσω το σώμα μου σε κάτι άγνωστο εξαιτίας ενός ιού του οποίου το ποσοστό θνησιμότητας είναι παρόμοιο με αυτό του εποχικού ιού της γρίπης.

Δρ. Natalia Prego Cancelo: Το εμβόλιο COVID19 δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό. Δεν πρόκειται για πραγματική ιατρική πανδημία.

Δρ. Rashid Buttar: Θέλω να θυμάστε ότι ο καθένας σας, ο καθένας από εσάς ξεχωριστά, είναι ένας φωτεινός φάρος για όσους βρίσκονται γύρω σας. Δώστε λοιπόν το παράδειγμα. Εξεγερθείτε. Συνεχίστε να πολεμάτε. Συνεχίστε να μιλάτε ανοιχτά. Ειδικά για τα παιδιά σας. Δείξτε στα παιδιά σας να δουν τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος. Επιτρέψτε στα παιδιά σας να γίνουν αυτόπτες μάρτυρες του ηρωισμού σας και του ότι είστε πρόθυμοι να εξεγερθείτε και να κάνετε το σωστό, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας.

Δρ. Nour de San: Το πρόβλημα δεν είναι τα εμβόλια γενικότερα. Το πρόβλημα είναι ότι θέλουν να πιστέψουμε ότι ήταν δυνατό να αναπτυχθεί ένα νέο εμβόλιο σε λιγότερο από ένα έτος, εναντίον μιας νέας ασθένειας, χρησιμοποιώντας νέες ενισχυτικές τεχνολογίες και να εφαρμοστεί σε τόσο μεγάλη κλίμακα. Δεν θα εμβολιαστεί μόνο ο πληθυσμός-στόχος. Σχεδιάζουν να εμβολιάσουν σχεδόν κάθε άτομο στη γη. Όποιος έχει εργαστεί πάνω σε εμβόλια, γνωρίζει ότι απαιτείται χρόνος, ώστε να είμαστε σε θέση να συλλέξουμε αρκετά δεδομένα για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του και να κατανοήσουμε σωστά τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία μας.

Δρ. Kelly Brogan: Για το μεγαλύτερο μέρος του αιώνα, ο εμβολιασμός βασίστηκε σε διεφθαρμένη επιστήμη, προπαγάνδα και συστηματική καταστολή της πραγματικής συναίνεσης μετά από ενημέρωση. Με το εμβόλιο COVID φτάνουμε σε ένα σημείο καμπής όπου η αλήθεια είναι διαθέσιμη σε όλους. Θα εμπιστευτείτε την υγεία σας στους τεχνοκράτες της ευγονικής που υποστηρίζουν τους ΓΤΟ, τα φαρμακευτικά προϊόντα και το 5G; Ή θα αντιληφθείτε τις αξιώσεις τους για μια μετά-ανθρωπιστική ατζέντα που στοχεύει να σας στερήσει την εμπιστοσύνη στο σώμα σας, σε οποιασδήποτε υπηρεσία γύρω από τη ζωή σας και ακόμη και στο ίδιο το υλικό της δικής σας ανθρώπινης υπόστασης. Ο εμβολιασμός είναι διείσδυση του Κράτους στο σώμα, στο νου και στο πνεύμα. Το εμβόλιο COVID19 δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό. Δεν πρόκειται για πραγματική ιατρική πανδημία.

Καθ. Κωνσταντίνος Παυλίδης: Το όνομά μου είναι Κωνσταντίνος Παυλίδης και είμαι καθηγητής συλλογικών επιστημών, ερευνητής βιοϊατρικής και επαγγελματίας ολιστικής φροντίδας υγείας στο Λονδίνο. Πιστεύω ότι ο ιός COVID19 δεν είναι μια πραγματική ιατρική πανδημία και για αυτόν τον λόγο το εμβόλιο που παράγεται δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό επειδή υπάρχουν τέσσερα στάδια: το λανθάνον ασυμπτωματικό στάδιο, το στάδιο ανάπτυξης όπου υπάρχει εκδήλωση συμπτωμάτων: ο ιός πείθει τα κύτταρα Τ ότι δεν είναι εισβολέας και εισβάλλει στο ανοσοποιητικό σύστημα, και τέλος το τέταρτο στάδιο είναι η μείωση της παρουσίας του ιού που δεν ανιχνεύεται πια από οποιοδήποτε τεστ και δεν υπάρχει στα σωματικά υγρά. Το ιικό DNA γίνεται μέρος του DNA των κυττάρων του ανοσοποιητικού του ξενιστή . έτσι, για αυτόν τον λόγο, κανένα τεστ COVID δεν είναι πραγματικά ακριβές. Και κανένα εμβόλιο δε θα μπορούσε να είναι ακριβές, καθώς ξεγελά το ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιδράσει σαν να υπάρχει μια πραγματική ιογενής επίθεση. Και αυτό ενεργοποιεί τα μονοκύτταρα στην προσπάθεια πρόσβασης στα κύτταρα της ανοσοποιητικής μνήμης. Αυτές οι ενέργειες εμφανίζονται ως ιογενή συμπτώματα, για παράδειγμα χρόνια κόπωση, μυϊκές συσπάσεις ή διαταραχές της ψυχικής υγείας που κυμαίνονται από κατάθλιψη έως τάσεις αυτοκτονίας. Και όλα αυτά στην πραγματικότητα είναι παρενέργειες της επίδρασης του εμβολίου.

Δρ. Sherri Tenpenny: Να ξέρετε ότι όταν το αναπτύξουν, αυτό θα βρίσκεται υπό την προστασία του Ετοιμότητας Νόμου περί Δημόσιας και Έκτακτης Ανάγκης του 2005. Έχουν πλήρη προστασία από ευθύνη. Δεν μπορείτε να τους μηνύσετε και δεν έχετε δυνατότητα προσφυγής αν αυτό το εμβόλιο σας βλάψει. Έχουν προσπαθήσει να αναπτύξουν ένα εμβόλιο για κοροναϊό από το 2002, από όταν εμφανίστηκε ο SARS. Κάθε μελέτη σε ζώα που έχουν κάνει, ιδιαίτερα η μελέτη σε κουνάβια – γιατί το ανοσοποιητικό σύστημα του κουναβιού αντιδρά παρόμοια με το ανοσοποιητικό σύστημα ενηλίκων ανθρώπων – μελέτες σε κουνάβια, αρουραίους και μελέτες σε κουνέλια, όλα τα ζώα παρουσίασαν μια παράδοξη ανοσοαπόκριση κατά την οποία τα επίπεδα των αντισωμάτων που ήταν πολύ υψηλά επιτάχυναν τη μόλυνση, την έκαναν πολύ χειρότερη και επέτρεψαν στα τμήματα του ιού να εισέλθουν μέσα στο κύτταρο και να ενσωματωθούν στο DNA του αποδέκτη αυτού του εμβολίου, με μια διαδικασία που ονομάζεται μεταγωγή. Η μεταγωγή αυτή βάζει με μη αναστρέψιμο τρόπο αυτόν τον ιό, το θραύσμα του ιού, στο DNA σας και μεταμορφώνει τα κύτταρα σας.

Senta Depuydt: Γεια σας, είμαι η Senta Depuydt. Είμαι ανεξάρτητη δημοσιογράφος και εκπροσωπώ το Children’s Health Defense στην Ευρώπη με τον Robert F. Kennedy junior. Θέλουμε να σας ευαισθητοποιήσουμε σχετικά με το γεγονός ότι τα τρέχοντα εμβόλια COVID είναι ένα πειραματικό προϊόν που βασίζεται στη χορήγηση γενετικών υλικών στα κύτταρα μας. Και ο κίνδυνος χρήσης αυτών των νέων τεχνολογιών στον άνθρωπο και στο περιβάλλον είναι άγνωστος, ενώ θα μπορούσαν να έχουν μη αναστρέψιμες συνέπειες. Τον Απρίλιο, ο νόμος για την Επιτάχυνση της Πανδημίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης επέτρεψε στους παραγωγούς εμβολίων να έχουν ασυλία όσον αφορά την ασφάλεια και στις 15 Ιουλίου το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμφώνησε να καταργήσει την ανάγκη αξιολόγησης κινδύνου που απαιτούνταν βάσει του κανονισμού για τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς. Η απόφαση ελήφθη σε δέκα ημέρες. Δεν υπήρχαν επιστημονικές εκθέσεις, καμία ακρόαση στην επιτροπή υγείας, καμία συζήτηση και καμία τροποποίηση πριν από αυτήν την ψηφοφορία. Έτσι, το Ευρωπαϊκό παράρτημα του Children’s Health Defense ζήτησε την ακύρωση αυτής της απόφασης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Λουξεμβούργο. Σας παρακαλώ να κοινοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικό να κατανοήσετε ότι τα τρέχοντα εμβόλια COVID δεν έχουν αποδειχθεί ασφαλή. Όλοι οι νομοθέτες έχουν εγκαταλείψει την αρχή της προφύλαξης, δείχνοντας τυφλή εμπιστοσύνη σε ένα επικίνδυνο πείραμα.

Δρ Heiko Santelmann: Το όνομά μου είναι Heiko Santelmann. Είμαι Γερμανός ιατρός και τώρα εργάζομαι στη Νορβηγία. Δουλεύω σαν γενικός ιατρός εδώ και σαράντα χρόνια, κάνω έρευνα εδώ και είκοσι χρόνια, τα τελευταία δέκα χρόνια ειδικά για τα εμβόλια. Οφείλω να το φωνάξω ότι αυτό δεν είναι πραγματική ιατρική πανδημία και ότι το εμβόλιο COVID19 δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό. Συμφωνώ με το British Medical Journal ότι οι δοκιμές δεν γίνονται ειλικρινά. Το ισχυριζόμενο 90% αποτελεσματικότητας μας επηρεάζει πραγματικά μόνο κατά 0,2% αν μελετήσετε τα αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι, γιατί ο Γκέιτς και οι θεωρητικοί της συνωμοσίας του ξόδεψαν δισεκατομμύρια για να αναπτύξουν εμβόλια που μπορούν να προκαλέσουν στείρωση σε άνδρες, γυναίκες, ακόμη και στα αγέννητα παιδιά τους.

Δρ Margarita Griesz-Brisson: Τα οριζόντια μέτρα επιβολής, τα ιατρικά μέτρα, είναι ανήθικα και δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε έναν ανυπεράσπιστο πληθυσμό, ούτε σαν τεστ ούτε σαν εμβόλια. Οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση, τεστ, θεραπεία ή εμβόλιο μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με ηθικό και νομικό τρόπο με βάση μια ατομική ιατρική εξέταση, συγκατάθεση του ασθενούς μετά από καλή ενημέρωση και κλινικές αποδείξεις μη πρόκλησης βλάβης πέρα από κάθε αμφιβολία. Σας ευχαριστώ.
Δρ. Mikael Nordfors: Το όνομά μου είναι Mikael Nordfors. Είμαι γιατρός από τη Σουηδία και εργάζομαι με ολοκληρωμένη ιατρική. Δεν υπάρχει πανδημία. Το εμβόλιο δεν είναι ούτε ασφαλές ούτε αποτελεσματικό. Και το να δοθεί μη δοκιμασμένο εμβόλιο σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους ως πειραματόζωα, είναι απόλυτη τρέλα, και πρέπει να το σταματήσουμε. Τώρα. Και είναι ακόμα πιο τρελό να χορηγηθεί σε παιδιά, από τη στιγμή που τα παιδιά δεν πάσχουν από COVID19. Κανείς κάτω των 50 ετών δεν πέθανε στη χώρα μου μέχρι στιγμής. Υπάρχουν μόνο παρενέργειες και κίνδυνοι. Και κόστη. Είναι σπατάλη χρημάτων και σπατάλη ανθρώπινης ζωής. Και ασφάλειας. Σταματήστε το λοιπόν τώρα. Και στοιχηματίζω επίσης ότι ποτέ δεν θα υπάρξει εμβόλιο τόσο ασφαλές και αποτελεσματικό όσο η βιταμίνη D, που μπορεί να μειώσει τη θνησιμότητα μεταξύ πενήντα και ενενήντα πέντε τοις εκατό ανάλογα με το επίπεδο βιταμίνης D που έχετε στο αίμα σας.

Δρ Elke F. De Klerk: Γεια σας, είμαι ο Elke de Klerk, είμαι ιατρός από την Ολλανδία. Έχω ενημερωθεί για το εμβόλιο και θέλω να σας πω για τρία πράγματα. Πρώτα απ’όλα αυτό το εμβόλιο θα μπορούσε να προκαλέσει στείρωση σε γυναίκες και κορίτσια, δεύτερον το εμβόλιο αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια ιογενή παρεμβολή, μια ενεργοποίηση και στη συνέχεια μπορεί να προκαλέσει μια καταιγίδα κυτοκινών, το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία σας, για τους ανθρώπους. Αυτό έχει παρατηρηθεί σε ανθρώπους και ζώα, σε δοκιμές σε ζώα με άλλα εμβόλια κορονα’ι’ών. Και τρίτον, αυτό το εμβόλιο θα μπορούσε να αλλάξει τη γενετική σας σύσταση, τους γενετικούς σας κώδικες, το DNA σας για πάντα και δεν ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ. Ενημερωθείτε, προστατευτείτε, προστατέψτε τα παιδιά σας και ερευνήστε το. Σας ευχαριστώ.

Ρωτήστε τους ειδικούς.

Ευχαριστώ κάθε ειδικό που είναι αρκετά γενναίος ώστε να πει ανοιχτά τη γνώμη του.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη Fiona Hine.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Covileaks UK.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δρ Andrew Kaufman MD

ASK THE EXPERTS

https://brandnewtube.com/watch/ask-the-experts-covid-19-vaccine-now-banned-on-youtube-and-facebook_qIsNohSIeSgfz2J.html

My name is Andrew Kaufman. I am a medical doctor and certified forensic psychiatrist. This pandemic is not a real medical pandemic. The COVID19 vaccine is not proven safe or effective because there has not been enough time. In addition there has not been any definition of any clear disease for which it can be tested against. There has not been a virus which has been purified or shown to be the cause of an illness. Thus there is no target for a vaccine. However, the bottom line is that since no additional deaths have occurred in relation to a new disease there is simply no need for a new vaccine.

Dr Hilde de Smet: Hi, my name is Hilde de Smet. I’m a Belgian medical doctor and I’d like to say that the new COVID19 vaccine is not safe and that there is no global medical pandemic. For almost twenty years the pharmaceutical industry has been trying to develop corona vaccines but never managed because they saw in the animal trials that there were serious side effects: auto-immune disorders when the animal was exposed to a new wild-type virus. These auto-immune disorders are comparable with the complications we have seen in some COVID19 patients. Now due to the excuse of a global pandemic the pharma industry has the permission to skip the animal trials. This means that we humans will be the guinea pigs and we might get severe side-effects when we are exposed to new viruses.

Nils Fosse: My name is Nils Fosse. I’m a medical doctor in Bergen, Norway. The COVID19 vaccine has not been proven safe and effective. It’s a new technology and it’s been tested on a few thousands of people in a few months. Please do your own research. This is not a real medical pandemic. They death rates in Norway are not higher than in an average year.

Dr. Elizabeth Evans: Dr. Elizabeth Evans, retired doctor and co-founder of the UK Medical Freedom Alliance. The COVID19 vaccines are not proven to be safe or effective. We believe that it is reckless and unnecessary to roll out these essentially experimental vaccines that are using a completely new MRNA technology to millions of people when there is only limited short-term safety data, no evidence that they will prevent transmission of the virus and no long-term safety data to rule out late-onset negative effects like auto-immune diseases, infertility and cancers.

Dr. Mohammed Adil: This is Dr. Mohammed Adil from the United Kingdom. I am a fellow of the Royal College of Surgeons of the UK and consultative surgeon. I have been working for the national health services for the last thirty years with an unblemished record. I am chairman of the Global Nishtarian Organization, All-Pakistan Medical Association UK, and recently we have developed World Doctors Alliance, in collaboration with thousands of health professionals across the world. Recently we had a very successful webinar which had been viewed by millions of people across the world. I am standing for the cause of humanity, especially in the current situation of downstating of fact in the Corona virus and the restriction imposed on the public. Many thanks.

Dr. Vernon Coleman: Doctors aren’t allowed to question COVID19 in public. Material containing the truth about the alleged disease and the vaccine is banned. In the last year I’ve been demonized and lied about and a fifty-year career and reputation trashed by those promoting a pandemic that never was and a vaccine that was never needed. The whole COVID19 scam is, as I said in March 2020, the greatest hoax in history. The principle of informed consent is essential in medicine, but patients now having vaccines can’t give informed consent because they aren’t being informed. Thank heavens for sites such as Brandnewtube, which carry uncensored videos by doctors who have been censored or banned elsewhere.

Dolores Cahill: My name is Professor Dolores Cahill. I’m a molecular biologist and immunologist and we have good news. The Corona virus and lockdown was not as severe as was thought. We know that we can treat the symptoms of COVID19 very successfully with vitamins D, C and zinc and with very safe medicines. So therefore the lockdown and the measures like social distancing, quarantining and masks were not necessary. And also a vaccine is then also not necessary. There has never been a licence or any vaccine and this is not because there have been many clinical trials but that in the safety studies there have been many adverse events and death in the animals that were used in these studies over the past twenty years.

Zac Cox: My name is Zac Cox. I’m a holistic dentist and a homeopath. I’m a founder member of the World Doctors Alliance. I believe that the pandemic is fundamentally over and was so in the summer. I also firmly believe that there is no long-term safety data on any of the COVID vaccines. This means that they are essentially experimenting on us, which is against the Nuremberg Code. I will not be taking the vaccine.

Dr. Anna Forbes: Hello. I’m Dr. Anna Forbes. I’m a UK medical doctor here representing the UK Medical Freedom Alliance. This is a growing body of scientists, academics, doctors and lawyers. We believe that there has been an overestimation of the public health risk from SARS-COP2 due to misrepresentation of data and inappropriate use of the PCR test. We call for the preservation of informed consent, medical choice and bodily autonomy. As doctors we believe this is absolutely crucial to maintain. Thank you.

Dr. Ralf ER Sundberg: I am Ralf Sundberg M.D., Ph.D. former associate professor in transplant surgery at Karolinska Institutet. My opinion of this corona virus crisis is that the PCR test is inaccurate. It actually causes so many false positives. So we are scared to vaccination and I don’t trust this vaccine.

Johan Denis: My name is Dr. Johan Denis from Belgium. The corona vaccine is not proven safe or effective. There is no medical emergency. It is a fake pandemic. The corona virus is in terms of harmfulness, mortality and transmissibility comparable to a seasonal flu and I can only reject the extreme disproportionate measures taken by our governments. There is no emergency situation. It was all orchestrated to make you fearful enough to take the vaccine. This vaccine is just not proven safe. It has been developed too quickly. We have no idea what the long-term effects will be. It needs much more investigation. There is no hurry or emergency. It might possibly change your DNA. This is irreversible and irreparable for all future generations. An experiment on humanity. I would never give it to myself, my patients or my loved ones. We are no guinea pigs.

Dr. Daniel Cullum: Hi. I am Dr. Daniel Cullum, chiropractic physician from Turpin Oklahoma USA. This is not a real medical pandemic the world is enduring at this time. The vaccine has not been proven safe or effective, and I will not be taking and/or recommending it because there is no safe vaccine. Period.

Moritz von der Borch. My name is Moritz von der Borch. I am working as a journalist in science and medicine and I’m from Germany. Do not take this vaccine. This vaccine is dangerous. This pandemic is a fraud.

Dr. Anne Fierlafijn. My name is Anne Fierlafijn. I’m a medical doctor from Belgium, specialized in chronic infectious diseases such as Lyme, Epstein-Barr, Maltz, etc. The COVID19 vaccine is not proven safe nor effective and I think it is unacceptable that all liabilities have been waived for the companies that are producing it. If pharma doesn’t take responsibility for the product they make, how can they expect doctors to inject them to their patients without doubt of doing harm? More and more, we see that this is not a medical pandemic. The measures for Corona cause far more collateral damage than the virus causes itself. World wide we see that the numbers of cases are falsely presented in order to drive the population to obedient behaviour and to vaccination. So please be critical. Do your own research. And don’t let the media manipulate you. I think it’s time to react, time to stand up for your freedom, for the future of your children. Don’t give in to anxiety, to polarization, to governmental control and to restriction of your freedom. All under the false pretext of a virus. Because that’s what’s happening.

Dr. Tom Cowan: Hi, this is Dr. Tom Cowan and I just want to remind people that we have to remember that health does not come from the injection of toxins into our bodies but rather from deciding what it means to be human and pursuing that with all your heart.

Dr. Kevin Corbett: I’m Dr. Kevin Corbett, a retired registered nurse and health scientist in the United Kingdom. The COVID vaccines are not proven safe or effective. COVID is not a real medical epidemic. The vaccines use synthetic products that will alter your genes, allow monitoring of your vaccination status and produce dangerous chemical reactions. Scientists are therefore demanding that all COVID vaccinations be immediately stopped. The real epidemic is fear and hysteria. It started in China and quickly spread via the World Health Organization. The hysteria was accelerated by corporations who gain financially through selling fast-tracked flawed medical tests, toxic anti-viral drugs and now unproven and potentially dangerous vaccines. Standard precautions, which normally protect the public, have been disregarded due to ignorance, hysteria and profits. For example, the vaccines have not undergone proper phase 3 tests. The COVID test, the PCR, is fatally flawed. It was never examined in the standard way by the United Kingdom National Health Service and it should never have been used on sick people or those with no symptoms. You can read about the flaws in the PCR test at www. cormandrostenreview.com.

Dr. Carrie Madej: My name is Dr. Carrie Madej. I am an internal medicine physician from the United States of America. I own my own clinic and I’ve been medical director of two different clinics as well as being an attending physician for medical students over the last nineteen years. I’m here to tell you that there is no world-wide pandemic for COVID19. We’re using testing mechanisms called PCR that have never been indicated or created to diagnose any infection. This is not the way we should be diagnosing. In addition hospitals and doctors are getting financial incentives to diagnose COVID19. On top of that we have multiple lab errors happening around the world over and over, indicating more false positives. On top of that I am here to tell you that I will not take the COVID19 vaccine and I will not recommend the COVID19 vaccine for any of my patients. This vaccine is experimental on the human race, because they are proposing to use modified messenger RNA or modified DNA. synthetic to the human body. This is the first time ever this will ever be launched on the human race. We don’t know what could happen to us. In addition they are proposing to use nano-lipid technology or nanotechnology on the human race as well. There are so many different awful things that can happen to us and we need to investigate this before we go forward. This is my alarm call to the world.

Dr. Barre Lando: My name is Dr. Barre Lando and I’ve treated many vaccine damaged children. Due to the lack of proper testing and the spurious conditions surrounding the alleged pandemic I would highly caution anyone considering taking the COVID19 vaccine.

Kate Shemirani: I am Kate Shemirani, natural nurse in a toxic world. Do I believe there is a pandemic? Absolutely not. There is no evidence of that. Do I believe that COVID19 exists? Absolutely not. It has never been proven. Do I believe that the population need this new COVID19 dangerous vaccine that has not had the safety trials done, and it hasn’t ever been done before? Absolutely not. No-one needs it. Do I believe that our government should be arrested for possibly genocide? Absolutely.

Sandy Lunoe: I am Sandy Lunoe, retired pharmacist and I live in Norway. The COVID19 vaccines are not proven safe or effective. I focus on just two safety issues. The vaccines carry the risk of immune enhancement. Instead of protecting against infection the vaccine can actually make the disease worse when a vaccinated person is infected with the virus. Secondly, in the UK the Medicines and Health Care products Regulatory Agency has made an urgent request: “The MHRA urgently seeks an artificial intelligence software tool to process the expected high volume of COVID19 vaccine adverse drug reactions.”

Boris Dragin: My name is Boris Dragin and I am a licensed acupuncturist based in Sweden. I have been running a private complementary medical clinic for over forty years. This COVID pandemic is not a real pandemic. This is an assault on our human rights, our freedom and our societies. You’d have to be completely mad to accept untested experimental vaccine from a criminal manufacturer that rushes its safety programs and profits enormously from pressuring people to take it. And do you really think that there is an insurance company somewhere in the world that would dare to insure such a vaccine? Let our “leaders” and all other proponents of this toxic mix take it.

Dr. Piotr Rubas: My name is Piotr Rubas. I come from Poland. I work as an intern in Germany. I strongly disagree to getting vaccinated with this experimental preparation called the corona vaccine. Firstly each and every new vaccine has to undergo a period of clinical trials, which is at least five years. Secondly, why should I expose my body to something unknown due to a virus whose mortality rate is similar to that of seasonal influenza virus.

Dr. Natalia Prego Cancelo: The COVID19 vaccine is not proven safe or effective. This is not a real medical pandemic.

Dr. Rashid Buttar: I want you to remember that each one of you, every single one of you, independently, is a beacon of light for those around you. So set the example. Stand up. Continue to fight. Continue to speak out. Especially for your children. Let your children see what it means to be free. Allow your children to witness your heroism and that you are willing to stand up and do what’s right, regardless of what’s going on around you.

Dr. Nour de San: The problem is not the principle of the vaccine. The problem is that they want us to believe that it was possible to develop a new vaccine in less than one year, against a new disease, using new adjuvant technologies and to do so on such a very very large scale. It’s not just the target population that will be vaccinated. They plan to vaccinate nearly every person on earth. Anyone who has worked on vaccinations knows that it requires time, so that we are able to collect enough data to ensure its efficacy and safety, and properly understand the long-term effects on our health.

Dr. Kelly Brogan: For the better part of a century vaccination has relied on corrupt science, propaganda, and systemic suppression of true informed consent. With the COVID vaccine we reach an inflection point where the truth is available for all to see. Will you trust GMO, pharmaceutical and 5G subsidizing eugenicist technocrats with your health? Or will you see through their claims to a transhumanist agenda that aims to dispossess you of trust in your body, of any agency around your own life and even of the fabric of your own humanity. Vaccination is penetration of the body, mind and spirit by the State. The COVID19 vaccine is not proven safe or effective. This is not a real medical pandemic.

Prof. Konstantin Pavlidis: My name is Konstantin Pavlidis and I’m a professor of collective science, a biomedical researcher and an integrated health care practitioner in London. I feel that the COVID19 virus is not a real medical pandemic and for this reason the vaccine that is being produced is not proven safe or effective because there are four stages: the latent asymptomatic stage, the developmental stage where there is a manifestation of symptoms: the virus convinces the T-cells that it’s not an invader and that it hacks into the the immune system, and finally the fourth stage is the decline in the virus’s presence where it is undetectable by any test and it is not present in the body liquids. The viral DNA becomes part of the DNA’s host immune cells. So for this reason no COVID tests are truly accurate. And no produced vaccine could be accurate as it tricks the immune system into reacting as if there is a real viral attack. And this triggers monocytes in the attempt to access the immune memory cells. These actions appear as viral symptoms, for example chronic fatigue, muscular contractions or mental health disorders ranging from depression to suicidal tendencies. And all of these are in fact side-effects of the vaccine’s influence.

Dr. Sherri Tenpenny: Know that when they develop this it’s under the umbrella of the 2005 Prep Act. They have complete liability protection. You can’t sue them and you have no recourse if this vaccine harms you. They have been trying to develop a Corona virus vaccine since 2002, since we had SARS, and every animal study that they’ve done, particularly the ferret study, which the ferret’s immune system most mimics the human adult immune system, ferret studies, rats and rabbit studies, all the animals ended up with a paradoxical immune response in which the antibody levels that were very high actually accelerated the infection, made it much worse, and allowed the pieces of the virus to go inside of the cell and be incorporated into the DNA of the recipient of that vaccine, by a process called transduction. That transduction irreversibly puts that virus, snip of virus, into your DNA and transforms your cells.

Senta Depuydt: Hello, I’m Senta Depuydt. I’m a freelance journalist and I represent Children’s Health Defense in Europe with Robert F. Kennedy junior. We want to alert you to the fact that the current COVID vaccines are an experimental product based on the injection of genetic materials into our cells. And the risk of using these new technologies on humans and the environment are unknown, while they could have irreversible consequences. In April the Pandemic Accelerator Act of the European Union allowed vaccine producers to have a free pass for safety and on July 15 the European Parliament agreed to remove the need of risk evaluation requested under the GMO regulation. That decision was made in ten days. There were no scientific reports, no hearings in health commission, no debate and no amendment prior to this vote. So Children’s Health Defense Europe has asked for the annulment of this decision in the European Court of Justice in Luxembourg. Please share this information as it is extremely important to understand that the current COVID vaccines are not proven safe. All legislators have abandoned the principle of precaution by putting blind faith in a dangerous experiment.

Dr. Heiko Santelmann: My name is Heiko Santelmann. I’m a German medical doctor now working in Norway. I have been working with general practice for forty years, doing research for twenty years, the last ten years especially on vaccines. I have to shout out that this is not a real medical pandemic and the COVID19 vaccine is not proven to be safe or effective. I agree with the British Medical Journal that the testing is not done honestly. The claimed 90% effect us really only a 0.2% if you study the results. I wonder, why did Gates and his conspiracy theorists spend billions to develop vaccines that can sterilize men, women, and even their unborn children.

Dr. Margarita Griesz-Brisson: Uniform enforcement measures, medical measures, are unethical and cannot be implemented on a defenceless population, neither as tests nor as vaccines. Any medical intervention, testing, treatment or vaccine can only be implemented in an ethical and legal way based on an individual medical consideration, well-informed patient consent and clinical evidence of harmlessness beyond doubt. Thank you.

Dr. Mikael Nordfors: My name is Mikael Nordfors. I’m a medical doctor from Sweden and I’m working with integrative medicine. And there is no pandemic. And the vaccine is neither safe nor effective. And to give untested vaccine to entire humanity, use them as guinea pigs, is complete madness, and we must stop it. Now. And it’s even more madness to give it to children when children don’t suffer from COVID19. Nobody died under the age of fifty in my country so far. And there is only side-effects and risks. And costs. And that’s a waste of money and a waste of human life. And safety. So stop it now. And I also bet that there will never be a vaccine as safe and effective as vitamin D, that can reduce mortality between fifty and ninety-five percent depending on the level of vitamin D you have in your blood.

Dr. Elke F. De Klerk: Hello, I’m Elke de Klerk, I’m a medical doctor from the Netherlands. I have informed myself about the vaccine and I want to tell you about three things. First of all this vaccine could be sterilizing women and girls, secondly this vaccine could cause a viral interference, a priming and then it can cause a cytokine storm, which is very dangerous for your health, for people. This has been seen in humans and animals, animal testing with other corona virus vaccines. And thirdly this vaccine could change your genetic blueprint, your genetic codes, your DNA forever, and we don’t know what it’s going to bring. Thank you very much. Inform yourself, protect yourself, protect your children and look it up. Thank you.

Ask the experts.

Thank you to every single expert brave enough to speak out.

Special thanks to Fiona Hine.

Special thanks to Covileaks UK.

Special thanks to Dr. Andrew Kaufman M.D.

Καραντίνα, lockdown, 5G, Aίγινα

26η Σεπτεμβρίου 2020, Κτήμα Κολλάτου, Αίγινα. Γ. Κάσσης, Α. Σώρης, Γ. Χωλ συζητάνε για τη σημερινή κοινωνικοπολιτική κατάσταση.

Συνδέσεις

1. Συνέντευξη Γιάννη Κάσση, Βάσω Κανελλοπούλου

2. Πρώτη (δεύτερη) συνάντηση της ομάδας Ανεξάρτητων Πολιτών Αίγινας, 6η Ιουνίου 2020

Ομιλία της Barbara Loe Fisher στη Ουάσινγκτον 2016

Αναγκαστικός εμβολιασμός

Συγκεντρωθήκαμε στην πρωτεύουσα του έθνους μας, εκπροσωπώντας πολλές χιλιάδες Αμερικανούς και τις οικογένειές τους που δεν μπορούν να είναι εδώ σήμερα επειδή είναι άρρωστοι ή φροντίζουν κάποιον που είναι άρρωστος. Είμαστε εδώ για τις οικογένειες και τους γιατρούς που ζούνε με το φόβο ότι θα γίνουν διακρίσεις εναντίον τους και θα τιμωρηθούν αν μιλήσουν ειλικρινά στις κοινότητές τους για την πραγματικότητα που γνωρίζουν. Ήρθαμε για να υπερασπιστούμε την ελευθερία της σκέψης, του λόγου και της συνείδησης, τα αναφαίρετα φυσικά δικαιώματα που μας ενώνουν ανεξάρτητα από το πού ζούμε, το χρώμα του δέρματός μας, την πίστη που μας στηρίζει ή των φιλοσοφιών που μας καθορίζουν. Ζητούμε από την κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της και να προστατεύσει την υγεία των ανθρώπων αντί να προστατεύει τις κερδοσκοπικές βιομηχανίες που συνεργάζονται με την κυβέρνηση και παραποιούν τις πληροφορίες που αναπαράγωνται από τα κύρια μέσα ενημέρωσης.

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα να γνωρίζουμε την αλήθεια για την ασφάλεια των τροφίμων που τρώμε, του νερού που πίνουμε, των φαρμάκων που συνταγογραφούν οι γιατροί και των εμβόλιων που οι Αμερικανοί αναγκάζονται να κάνουν ώστε να πάνε στο σχολείο και να λάβουν ιατρική περίθαλψη και να βρουν εργασία. Και είμαστε εδώ σαν μάρτυρες αυτών που υποφέρουν τα παιδιά μας, που δεν έχουν φωνή, και δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από αυτό που εμείς, οι μητέρες και οι πατέρες τους, τους δίνουμε.

 

Μεγάλωσα το 1950 και τη δεκαετία του ’60 και θυμάμαι που κάθε παιδί περνούσε ιλαρά, παρωτίτιδα και ανεμοβλογιά πριν από την ηλικία των 10 ετών. Ωστόσο, δεν υπήρχαν αίθουσες ειδικής αγωγής στα δημόσια σχολεία για να στεγάσουν λεγεώνες παιδιών με δυσκολίες μάθησης, αυτιστικών και συναισθηματικά διαταραγμένων. Θυμάμαι όταν ήταν σπάνιο ένα παιδί να μη μπορεί να μάθει και δεν είχαν οι μισοί από τους μαθητές στις τσέπες τους EpiPens και συσκευές εισπνοών για άσθμα και δεν υπήρχε ανάγκη να αποθηκεύονται προμήθειες Prozac για μαθητές στο γραφείο της νοσοκόμας του σχολείου. Θυμάμαι όταν τρώγαμε σάντουιτς με φυστικοβούτυρο για μεσημεριανό χωρίς να φοβόμαστε ότι θα σκότωνε έναν από τους συμμαθητές μας.

Η μεγαλύτερη κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία στην Αμερική σήμερα δεν είναι οι λίγες περιπτώσεις ιλαράς στη Disneyland σε έναν πληθυσμό 320 εκατομμυρίων ανθρώπων, όπου λιγότερο από το ένα τοις εκατό των μαθητών δεν είναι εμβολιασμένοι και το 95 τοις εκατό από αυτούς έλαβαν δύο δόσεις εμβολίου ιλαράς, πέντε δόσεις κοκκύτη και δεκάδες δόσεις άλλων εμβολίων. Η πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία στην Αμερική είναι αυτή που συγκαλύπτεται από κυβερνητικές υπηρεσίες που κάνουν υπερωρίες, συνεργαζόμενες με τη βιομηχανία και τα κύρια μέσα ενημέρωσης για να αποσπάσουν την προσοχή, να εξαπατήσουν, να καταπατήσουν και να περιορίσουν την ελευθερία των Αμερικανών να ελέγχουν την υγεία τους.

Η αντίδραση των παραγωγών εμβολίων και άλλων που προωθούν χωρίς εξαιρέσεις, τους νόμους αναγκαστικού εμβολιασμού, είναι να χαρακτηρίσουν τους γονείς που διαφωνούν μαζί τους ως εγωιστές. Και να υπαινίσσονται ότι είναι κακοποιητές παιδιών, ή να επιμένουν, όπως ο παιδίατρος Paul Offit, ότι οι βλάβες και οι θάνατοι από εμβόλια είναι μύθος και ότι τα παιδιά μπορούν να λάβουν με ασφάλεια 10.000 εμβόλια ταυτόχρονα. Ή όπως ο παιδίατρος Peter Hotez που καλεί την αμερικανική κυβέρνηση και τους G20 να διεξάγουν πόλεμο εναντίον των αμερικανών γονέων που υπερασπίζονται το να υπάρχουν εξαιρέσεις στους νόμους περί εμβολίων. Ο Δρ. Hotez ζητά για τους γονείς που διαφωνούν μαζί του να αφανιστούν, πράγμα που σημαίνει να εξαφανιστούν, να κατασταλούν, να συντριφθούν, να σκοτωθούν.

Έτσι, όταν το Κογκρέσο διαθέτει ένα τρισεκατομμύριο δολάρια ετησίως στο Υπουργείο Υγείας, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που απασχολούνται από το CDC, η NIH και η FDA δεν χρησιμοποιούν αυτά τα χρήματα των φορολογουμένων για να διεξάγουν ποιοτική έρευνα για να εντοπίσουν παιδιά υψηλού κινδύνου για βλάβη από εμβόλιο ή να συγκρίνουν την υγεία των εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων παιδιών για να μάθουν γιατί οι γονείς σταθερά αναφέρουν ότι τα μη εμβολιασμένα παιδιά είναι πιο υγιή και έχουν υψηλότερους βαθμούς στο σχολείο από τα εμβολιασμένα παιδιά. Δεν χρησιμοποιούν αυτά τα χρήματα για να μάθουν γιατί τα μολυσματικά μικρόβια εξελίσσονται σε πιο μολυσματικές και ανθεκτικές σε εμβόλια μορφές ή για να μάθουν πόσα παιδιά αναπτύσσουν γενετικές μεταλλάξεις μετά από εμβολιασμό που βλάπτει το DNA τους.

Αντίθετα, αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο και συνεργάζονται με τη βιομηχανία για να δημιουργήσουν εκατοντάδες νέα πειραματικά εμβόλια στα οποία χορηγείται άδεια με γρήγορες διαδικασίες και που επιβάλλονται σε εσάς και σε όλους όσους γνωρίζετε. Καμία εξαίρεση και καμία ερώτηση δεν γίνεται. Δημιουργούν κυβερνητικά ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης ιατρικών αρχείων. Αντιτάσσουν πολίτες εναντίον πολιτών παρουσιάζοντας δημοσίως τα ποσοστά εμβολιασμού των σχολείων στον ιστότοπο του CDC. Και πηγαίνουν σε εκκλησίες και νομοθετικά σώματα για να ασκήσουν πιέσεις σε όλους τους Αμερικανούς να συμμορφωθούν με τα ισόβια προγράμματα εμβολιασμού.

Σήμερα, αν βρίσκεστε στην Καλιφόρνια ή σε άλλη πολιτεία που έχει απορρίψει τις εξαιρέσεις εμβολίων που βασίζονται στη συνείδηση ​​ή τη θρησκευτική πεποίθηση και αρνήστε ένα εμβόλιο που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση, δεν μπορείτε να έχετε σχολική εκπαίδευση, ιατρική περίθαλψη ή να εργασθείτε σαν παιδί ή εργαζόμενος στον τομέα της υγείας, εκτός αν μπορείτε να βρείτε έναν γιατρό για να γράψει μια ιατρική εξαίρεση για την οποία το 99,99 % των Αμερικανών δεν πληρεί τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC(Κέντρο ελέγχου Νοσημάτων).

Και αύριο? Λοιπόν, αν οι Αμερικανοί δεν σηκωθούν από τα γόνατά τους και δεν σταματήσουν να λατρεύουν γιατρούς που προωθούν ψεύδο-επιστήμη, αύριο δεν θα μπορείτε να μπείτε σε λεωφορείο, τρένο ή αεροπλάνο, να μπείτε σε κατάστημα ή αθλητικό χώρο, να αποκτήσετε άδεια οδήγησης , να υποβάλετε τους φόρους σας ή να λειτουργήσετε στην κοινωνία, αν δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι έχετε κάνει κάθε εμβόλιο που παράγει η βιομηχανία και οι γιατροί, που εφαρμόζουν την κυβερνητική πολιτική, σας ζητούν να κάνετε. Και αν εσείς και το παιδί σας εμβολιαστείτε, πάθετε εγκεφαλική φλεγμονή και δεν ανακτήσετε ποτέ την υγεία σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το γεγονός είτε θα απορριφθεί ως σύμπτωση, είτε θα χαρακτηρησθείτε γενετικά ελαττωματικοί με τον ισχυρισμό ότι θα είχατε παθαίνατε εγκεφαλική βλάβη ακόμη και αν δεν κάνατε τα εμβόλια. Έχει ήδη γίνει.

Και είναι τόσο εύκολο να το κάνεις αυτό όταν κανείς που κατασκευάζει, πουλά, αδειοδοτεί, χορηγεί και ψηφίζει για υποχρεωτικά εμβόλια, δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη σε αστικό δικαστήριο. Και αυτοί που γνωρίζουν βαθιά στο κέντρο της ύπαρξής τους ότι τα παιδιά τους κινδυνεύουν είναι οι μητέρες που έχουν τα μωρά τους μέσα τους για εννέα μήνες και γεννούν και είναι προικισμένες με ένα πρωταρχικό ένστικτο που ο Θεός έδωσε στις γυναίκες, ώστε να έχουν το θάρρος να προστατεύουν τα μωρά τους από βλάβη μέχρι να μπορέσουν να επιβιώσουν μόνα τους. Αυτή η βιολογική επιταγή είναι ενσωματωμένη στο DNA μας, γιατί προστατεύει την επιβίωση κάθε είδους σε αυτήν τη γη.

Ωστόσο, οι μητέρες που γνωρίζουν καλύτερα τα παιδιά τους εκφοβίζονται, γελοιοποιούνται και τιμωρούνται αν χρησιμοποιούν τη νοημοσύνη τους και ακούνε τα ένστικτά τους και αρνούνται να παραβιάσουν τη συνείδησή τους, φροντίζοντας για τα παιδιά τους. Είναι καιρός να απορριφθεί η σκληρή ψευτο-ηθική του ωφελιμισμού που προωθεί νόμους υποχρεωτικού εμβολιασμού, που δικαιολογεί θυσίες παιδιών, υποβαθμίζοντας το τι είναι ηθικό σε μια μαθηματική εξίσωση. Όταν το κράτος θεωρεί ότι ένας από εμάς είναι αναλώσιμος, τότε όλοι θεωρούμαστε αναλώσιμοι.

Και αν το κράτος μπορεί να παρακολουθεί, να εντοπίσει και να αναγκάσει τα άτομα να εμβολιαστούν με βιολογικό υλικό, με γνωστά και άγνωστα συστατικά σήμερα, τότε δεν θα υπάρχει κανένα όριο για το ποιες ατομικές ελευθερίες το κράτος μπορεί να αφαιρέσει, για το καλό μας, αύριο. Μπορούμε να πετάξουμε τις χημικές αλυσίδες που μας αρρωσταίνουν, αν ενεργήσουμε για να εμφυσήσουμε την αλήθεια, την ακεραιότητα και τη συμπόνια στην κυβέρνηση και να υπερασπιστούμε την ελευθερία της σκέψης, του λόγου, της συνείδησης και της ενημερωμένης συγκατάθεσης για την ανάληψη ιατρικού κινδύνου.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη έκκληση για τους Αμερικανούς τον 21ο αιώνα από το να υπερασπιστούν εκείνες τις πολιτιστικές αξίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα που προστατεύουν από την τυραννία. Δεν θα σωπάσουμε, δεν θα δραπετεύσουμε. Είμαστε οι κόρες και οι γιοι της ελευθερίας και η αποστολή μας συνεχίζεται. Όχι στον αναγκαστικό εμβολιασμό. Όχι στην Αμερική.

Greek translation of New DNA vaccines warning

Carrie Madej, D.O.

(Πατήστε για βίντεο με υπότιτλους)

Καλησπέρα φίλοι, ελπίζω να είστε όλοι είναι υγιείς και με καλή διάθεση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Φαίνεται ότι κάθε μέρα ο κόσμος μας αλλάζει και είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι να πιστέψουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπότε ελπίζω ότι η ομάδα μας έχει βοήθησει να εισαχθούν κάποια άλλα στοιχεία πληροφορίας και γνώσης και σας έκανε να νιώσετε λίγο πιο ασφαλείς όταν εκφράζετε τη γνώμη σας. Επίσης είμαι πολύ περήφανη που βλέπω πολλά μέλη να αρχίζουν να δημοσιεύουν πράγματα στις δικές τους σελίδες. Σας ευχαριστώ πολύ γιατί κάθε μικρό κομμάτι έχει σημασία και ξέρω ότι βοηθά αρκετά. Αυτή η συγκεκριμένη συζήτηση αφορά το εμβόλιο COVID19. Πιστεύω πραγματικά ότι αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ επείγουσες και σας ενθαρρύνω να σκεφτείτε πραγματικά αυτά που λέω. Δεν πρόκειται για νέο θέμα για μένα. Ξεκίνησα πάνω από είκοσι χρόνια πριν να μελετώ αυτά τα θέματα των εμβολίων, οπότε είμαι πολύ εξοικειωμένη με αυτό και πολύ προβληματισμένη με την πληροφόρηση. Ωστόσο, αυτή η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο COVID19. Ό, τι ανακαλύπτετε, μοιραστείτε το με τους φίλους και την οικογένειά σας και στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύθωσης. Ξέρω ότι το Facebook γίνεται πραγματικά απογοητευτικό. Πολλές φορές ήθελα κι εγώ να κλείσω το λογαριασμό μου. Όμως είναι ανάγκη όλοι να παραμείνουν και να ανεβάζουν θέματα και πληροφορίες επειδή πραγματικά κάνει τη διαφορά. Δεν μπορούμε να έχουμε μόνο τα αρνητικά πράγματα εκεί. Λοιπόν, ευχαριστώ που βοηθάτε σε αυτό.

Κατ’αρχήν πρέπει να πω ότι δεν εκπροσωπώ καμία εταιρεία ή ομάδα. Δεν πληρώνομαι ούτε αποζημιώνομαι. Οι απόψεις που εκφράζω είναι αποκλειστικά δικές μου. Αυτές οι πληροφορίες δεν προορίζονται για τη φροντίδα, τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε ατόμου. Εάν έχετε συμπτώματα, παρακαλώ επισκεφθείτε το γιατρό σας. Και πάλι, το όνομά μου είναι ο Δρ Carrie Madej, Carrie, και είμαι ιατρός εσωτερικής ιατρικής, εκπαιδευμένη στην οστεοπαθητική. Λοιπόν, θέλω να ξεκινήσω αυτήν την ομιλία λέγοντας ότι το πιο σημαντικό ερώτημα / επιλογή της ζωής σας είναι: τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος; Αυτή είναι μια πολύ σημαντική ερώτηση. Θα είναι πολύ σημαντική για αυτό το εμβόλιο που έρχεται, οπότε επιτρέψτε μου να παρουσιάσω πρώτα ορισμένα βασικά πράγματα και στη συνέχεια θα σας δώσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβαινε από όταν μας απέσπασαν την προσοχή τα μέσα ενημέρωσης και θα σας καταθέσω μερικά από τα συμπεράσματα στο τέλος, και στη συνέχεια, όσον αφορά ορισμένα από τα δεδομένα που θα παρουσιάσω, θα σας δώσω κάποιες αναφορές που θα μπορούσατε να αναζητήσετε μόνοι σας. Δώστε μου μια ή δύο μέρες για να τα βάλω στη σελίδα του άλμπουμ της ομάδας, εντάξει;

Πρώτα απ ‘όλα κάποιες πληροφορίες που θα ήταν καλό να αφομοιώσετε. Ο καθένας από εμάς έχει αρκετό DNA στο σώμα μας που θα μπορούσε να εκτείνεται έως και δέκα δισεκατομμύρια μίλια αν ξετυλίγονταν, δηλαδή περίπου 35.000 terabyte δεδομένων , που είναι περίπου 35 εκατομμύρια ώρες βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Λοιπόν, τι πληροφορίες περιέχει αυτό; Το σχεδιάγραμμα της ζωής: πώς να τη δημιουργήσετε, πώς λειτουργεί το σώμα σας, πώς μεγαλώνει, πώς αναπαράγεται, οι σκέψεις και οι αναμνήσεις μας, μόνο για να ξεκινήσω, με μερικά από αυτά. Είναι επίσης καλό να γνωρίζετε ότι το DNA είναι παρόμοιο με έναν κώδικα υπολογιστή ή έναν δυαδικό κώδικα, οπότε, αν είστε εξοικειωμένοι με αυτούς, όπου συμβαίνει μια μικρή αλλαγή στην αλληλουχία του κώδικα, θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο. Έτσι μπορείτε να εισαγάγετε ένα γονιδίωμα, ή ένα γονίδιο, συγγνώμη, στο γονιδίωμα. Έτσι μπορείτε να βάλετε κάτι επιπλέον εκεί. Μπορείτε να αφαιρέσετε κάτι ώστε να λείπει ένα. Μπορείτε να μετατοπίσετε, που σημαίνει ότι παίρνετε ένα μέρος του γονιδιώματος και το τοποθετείτε σε μια άλλη περιοχή, και να αντιμεταθέσετε αυτά τα τμήματα , ή μπορείτε να πάρετε ένα άλλο συνθετικό, ή από άλλο οργανισμό γονιδίωμα και να κόψετε μέρος του γονιδιώματος του ανθρώπου και εισάγετε το άλλο γονιδίωμα εκεί. Όταν το κάνετε αυτό, ξαναγράφετε τον γενετικό σας κώδικα. Γράφετε το πρόγραμμα λογισμικού σας . Και πόση αλλαγή αυτού του κώδικα απαιτείται ώστε να θεωρηθεί ότι δεν είναι ανθρώπινος. Και είναι αυτό ηθικό ή νόμιμο, είτε γνωρίζουμε είτε όχι τι συμβαίνει; Εν τάξει; Υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να συζητηθούν επειδή προσπαθούν να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία εντός του τρέχοντος έτους.

Αυτό θεωρείται επίσης ότι είναι μια κατασκευασμένη κυτταρική γραμμή, ή μια συνθετική κυτταρική γραμμή, ή γενετικά τροποποιημένη κυτταρική γραμμή. Αυτές είναι όλες οι διαφορετικές λέξεις που μπορεί να χρησιμοποιηθούν. Πρέπει να καταλάβετε την επιστημονική γλώσσα γιατί μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σχετικά με αυτό που κάποιος προσπαθεί να συζητήσει. Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι ότι δεν μπορούμε να κατοχυρώσουμε δικαιώματαγια κάτι φυσικό ή από τη φύση. Αλλά μπορούμε να κατοχυρώσουμε δικαιώματαγια κάτι που έχει δημιουργηθεί, τροποποιηθεί ή κατασκευαστεί. Ένα καλό παράδειγμα είναι η Monsanto. Μπορεί να τροποποιήσει γενετικά τους σπόρους. Επομένως έχει δημιουργήσει κάτι λίγο διαφορετικό. Μπορεί να δείτε το καλαμπόκι ή τη ντομάτα ή οτιδήποτε άλλο στο μανάβικο και μοιάζει ίδιο με ένα άγριο είδος. Αλλά δεν είναι. Εξωτερικά φαίνεται το ίδιο, αλλά εσωτερικά δεν είναι. Έτσι λοιπόν, ελέγχουν, κατέχουν, αυτούς τους σπόρους. Τώρα, αν πρόκειται για ένα άγριο είδος, αυτό που μεγαλώνει στη φύση , δεν μπορούν νακατοχυρώσουν δικαιώματα σε αυτό. Δεν μπορείαυτό να είναι ιδιοκτησία τους. ΕΝΤΑΞΕΙ? Οπότε, το μεταφράζουν ή το μεταφέρουν αυτό σε μια ανθρώπινη κυτταρική γραμμή ή έναν άνθρωπο. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να κατοχυρωθούν δικαιώματα ή ότι οι ανθρώπινες κυτταρικέςγραμμές θα μπορούσαν νακατοχυρωθουν ή να κατοχυρωθούν ανθρώπινες κυτταρικέςγραμμές. Και αν έχει κατοχυρωθεί, πρέπει να έχει ιδιοκτήτες. Νομίζω λοιπόν ότι μπορεί να καταλαβαίνετε που θέλω να καταλήξω. Και τι γίνεται έπειτα αν το DNA μας τροποποιηθεί με γονίδια από άλλο είδος. Είμαστε ακόμα ανθρώποι; Είναι αυτός ο υπερανθρωπισμός; Και τι γίνεται αν το DNA ή το γονιδίωμα μας τροποποιηθεί οπότε και μπορεί να κατοχυρωθεί ή να είναι αντικείμενο ιδιοκτησίας; Δεν πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας ή μελλοντικό γεγονός. Αυτό συμβαίνει τώρα, σήμερα. Αυτό ονομάζεται ανασυνδυασμένο DNA και τεχνολογία ανασυνδυασμένου RNA. Και αυτό είναι που προτείνεται για το εμβόλιο COVID19. Τα εμβόλια του κορονοϊου COVID19 έχουν σχεδιαστεί για να μας κάνουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Αυτή είναι η ίδια επιστημονική ορολογία που χρησιμοποιείται για τους σπόρους της Monsanto.

Λοιπόν, οι πρωταγωνιστές αυτής της τεχνολογίας ανασυνδυασμένου DNA είναι η Inovio που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Gates, τη Glaxo SmithKline και τη Sanofi . Επίσης, η Moderna είναι μια από αυτές τώρα και είναι ακόμη ένα ίδρυμα με την υποστήριξη του Gates. Θα προσθέσω ότι αυτός ο τύπος εμβολίου DNA δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στον άνθρωπο στο παρελθόν. Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω. Παρακαλώ καταλάβετε το. Αυτό δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ μα ποτέ στον άνθρωπο. Ποτέ. Τώρα προτείνουν να πάρουμε κάτι που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ και να το εγχύσουμε σε όλους. Οι δοκιμές εμβολίων γίνονται ταχύτατα σε επίπεδο που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου, ούτε περίμενα ποτέ να το δω αυτό. Παραλείπουντα πειράματα σε ζώα, περνώντας απευθείας σε δοκιμές σε ανθρώπους.

Δεν χρησιμοποιούν σε καμία περίπτωση καλή επιστημονικήμεθοδολογία. Δεν έχουν τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές με εικονικό φάρμακο (placebo) για οποιοδήποτε εμβόλιο, το χρυσό πρότυπο για οποιαδήποτε θεραπεία που θα εγκριθεί από το FDA. Δεν ακολουθούν κανένα ασφαλές επιστημονικό πρωτόκολλο για να βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλές για εμάς,  ότι θα λειτουργεί σε εμάς, για να γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με αυτό. Και θέλουν να το εγχύσουν σε όλους.

Οι κατασκευαστές εμβολίων γενικά απαλλάσσονται από την ευθύνη  για το προϊόν, δηλαδή εάν προκαλέσουν επιληπτικές κρίσεις, παράλυση κ.λπ. δεν έχουν ευθύνη σαν εταιρείες. Απαλλάσσονται επίσης από τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές. Το κάνουν με το εμβόλιο για τον COVID-19, αλλά το κάνουν και με άλλα εμβόλια πρόσφατα, όπου μπορούν απλά να πουν: “Λοιπόν, είχαμε στο παρελθόντο εμβόλιο MMR. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Ίσως το έχουν τροποποιήσει λίγο. Εξακολουθεί να είναι το ίδιο πράγμα. “ Τι είδους νοοτροπία είναι αυτή; Δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί μόνο μια μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Επίσης απαλλάσσονται από την υποχρέωση να αποδείξουν ότι αυτά τα πράγματα θα κάνουν αυτό που λένεότι θα κάνουν. Έτσι, για παράδειγμα, πρέπει μόνο να αποδείξουν ότι το εμβόλιο παράγει αντισώματα.

Μόνο το ότι έχετε αντισώματα δε σημαίνει ότι έχετε ανοσία σε κάτι. Δεν είναι δεδομένο  αυτό. Δεν γνωρίζουμε αν θα ήταν αποτελεσματικό πραγματικά στον ανθρώπινο πληθυσμό. Μια πραγματική μελέτη, μια καλή μελέτη, θα έδειχνε ότι είναι αποτελεσματικό  στον ανθρώπινο πληθυσμό. Δεν την κάνουν. Λένε ότι δεν προλαβαίνουν. Οπότε μπορεί να μην είναι καθόλου αποτελεσματικό. Εν τάξει λοιπόν, ας αναρωτηθούμε τότε ποιος είναι ο σκοπός;

Ένα άλλο σημαντικό δεδομένο που πρέπει να γνωρίζετε για τα εμβόλια είναι ότι πολλά από αυτά χρησιμοποιούν εμβρυικές κυτταρικές σειρές MRC-5 από αμβλώσεις από τη δεκαετία του 1960. Αυτή είναι μια ‘’αθάνατη’’ κυτταρική σειρά.’’Αθάνατος’’ σημαίνει ότι δεν πεθαίνει. Με άλλα λόγια, είναι ένα κύτταρο που έχει χάσει την ικανότητα  απόπτωσης. Ένα κύτταρο που δεν μπορεί να περάσει από αυτή τη διαδικασία θανάτου ονομάζεται καρκίνος. Αυτός είναι ένας ορισμός του καρκίνου.  Έτσι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν πολλές λέξεις για να μην συνειδητοποιήσετε ότι χρησιμοποιούν ένα καρκινικό κύτταρο. Ένα άλλο όνομα για τα  εμβρυϊκά κύτταρα από αμβλώσεις είναι τα διπλοειδή κύτταρα. Έχουν και άλλα ονόματα για αυτά , αλλά σας δίνω απλά τα δύο βασικά που θα χρησιμοποιήσουν αν κοιτάξετε τη λίστα των συστατικών. Μερικά από τα εμβόλια που χρησιμοποιούν αυτές τις καρκινικές κυτταρικές σειρές είναι το MMR (ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς), της ανεμοβλογιάς, του έρπητα ζωστήρα, της ηπατίτιδας Α και Β, της πολιομυελίτιδας και άλλα. Λοιπόν, θέλω απλά να το  προτάξω αυτό γιατί ο κόσμος συνέχεια μου λέει “Αυτά που λες είναι προϊόντα φαντασίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό. Απολύτως όχι. Εμπιστεύομαι τις κυβερνήσεις μας. Εμπιστεύομαι τις εταιρείες μας. Εμπιστεύομαι τον Bill Gates. Διαδίδεις ψευδείς πληροφορίες. “ Θέλω απλά να σας πω ότι πολλοί γιατροί και ερευνητές προσπαθούν εδώ και χρόνια να μεταφέρουν στο κοινό αυτές τις πληροφορίες και έχουν σωπάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πολλοί από τους συναδέλφους μου προσπάθησαν να τοκάνουν αυτό. Ξέρω ότι έχω κάνει τα πάντα. Προσπαθήσαμε να το παρουσιάσουμε στο κοινό. Όταν υπάρχει το χρήμα πίσω από αυτό, δεν έχει αποτέλεσμα. Ξέρετε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ελεγχόμενα. Γι’αυτό δεν βλέπετε με ποιον τρόπο αληθινοί επαγγελματίες και άλλοι ερευνητές έχουν πάψει να μιλούν. Βλέπετε ακόμα κάποιους , αλλά δεν μας βλέπετε σαν ομάδα. Δεν αισθανόμαστε ότι έχουμε ελευθερία λόγου.

Μια ιταλική έκθεση που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση της Ιταλίας και μια ομάδα επιστημόνων που ονομάζεται Corvelva. Θα σας δώσω αργότερα αναφορές σε αυτό. Κατέθεσε τα συμπεράσματά της για ορισμένα από τα εμβόλια που μόλις ανέφερα. Η ομάδα επιστημόνων δηλώνει ότι αυτά τα εμβόλια έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την ογκογένεση, που σημαίνει αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, αυξημένο κίνδυνο μεταλλάξεων ή μεταλλαγμένων γονιδίων. Τι θα σήμαινε αυτό ακριβώς δεν ξέρω ούτε εγώ. Αυξημένος κίνδυνος μετάδοσης λοιμώξεων. Αυτό ήταν ήδη γνωστό. Πολλές φορές έχουμε βακτήρια που είναι μολυσματικά Το Mycoplasma pneumoniae είναι ένα πολύ κοινό μολυσματικό βακτήριο. Αυτό δεν έχει πραγματικά καμία σχέση, θεωρητικά, με το ίδιο το εμβόλιο, αλλά βρίσκεται μέσα σε αυτό. Οπότε κολλάτε μια λοίμωξη μαζί με το εμβόλιο.

Λοιπόν, φίλοι, λέγοντάς σας αυτά, αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί …. ή πιθανόν , η δυνατότητα του είναι να χρησιμοποιηθεί ως …..βιολογικό όπλο. Σωστά? Εγχέουν καρκίνους στοσώμα σας, μαζί με πολύ τοξικές ουσίες, όπως παράγωγα υδραργύρου και παράγωγα αλουμινίου και άλλα πράγματα όπως αυτά, εκτός από το άγνωστο αποτέλεσμα του συνδυασμού και της συσσώρευσης αυτών των εμβολίων μαζί και του συνεργιστικού αποτελέσματος που συμβαίνει..

Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα εμβόλιο με γνωστό αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών και ένα άλλομεγνωστό αριθμό ανεπιθύμητωνενεργειών και τα βάζετε μαζίστοσώμα ενός ανθρώπου, εντός κάποιου χρονικού διαστήματος. Δεν έχετε απλά ότι A συν B = A και B. Τα δύο μαζί μπορούν να έχουν συνεργιστική επίδραση και να έχουν εκατοντάδες φορές πιο επιβλαβείς παρενέργειες από ό, τι θα φανταζόμασταν, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, δεν το ξέρουμε αυτό. Δεν έχει μελετηθεί.

Ο παιδιατρικός πληθυσμός είναι σίγουρα ο πιο ευαίσθητος λόγω της ανωριμότητας του ανοσοποιητικού τους συστήματος, κάτι που είναι λογικό.
Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο θέμα γιατί τα εμβόλια προωθούνται με τόσο έντονη πίεση σε εμάς αν η σύγχρονη έρευνα και οι αποδείξεις για τη χρήση τους είναι ελλιπείς. Ας ακολουθήσουμε το χρήμα και αυτό συνήθως θα μας δώσει μερικές καλύτερες ιδέες.

Το 2011 δόθηκαν στη γερμανική εταιρεία Curevac 33 εκατομμύρια δολάρια για  έρευνα και ανάπτυξη εμβολίων RNA. Στη συνέχεια, το 2013 δόθηκαν στη Moderna Therapeutics 25 εκατομμύρια για έρευνα και ανάπτυξη εμβολίου RNA. Στη συνέχεια, το 2015 δόθηκαν στην Enovia 45 εκατομμύρια για εμβόλια DNA , για τα οποία  παραδέχονται ότι χρησιμοποίησαν νανοτεχνολογία DNA.
Η νανοτεχνολογία χρησιμοποιεί μικροσκοπικούς, πολύ μικρούς, ελάχιστους  ρομποτικούς οργανισμούς. Όλες αυτές οι εταιρείες υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Gates ή έχουν συνδεθεί κατά κάποιο τρόπο με το Ίδρυμα Gates.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι μέχρι στιγμής αυτές οι εταιρείες δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν άδεια για ανθρώπινη χρήση αυτών των προϊόντων εξαιτίας του ότι στις δοκιμές με ανθρώπους τα εμβόλια δεν κατάφεραν να παρέχουν επαρκή ανοσία.

Η «επαρκής ανοσία» επαναλαμβάνω, δηλώνει  μόνο ότι έχετε μια ορισμένη ποσότητα αντισωμάτων. Αυτό, ξαναλέω, δεν δείχνει απόλυτα ότι το άτομο έχει ανοσία σε οποιονδήποτε ιό ή βακτήριο που προσπαθούν να σας προστατεύσουν. Αναφέρεται μόνο σε πειραματικές συνθήκες, σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα πόσα αντισώματα υπάρχουν. Αυτό όμως δεν είναι καλή επιστημονική πρακτική για να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα αυτών των εμβολίων ακόμη και αν μπορούσε να δείξει κάτι τέτοιο.

Το 2010, η DARPA, η οποία είναι η υπηρεσία  για την Προηγμένη Έρευνα Άμυνας του Πενταγώνου, στρατιωτική υπηρεσία, άρχισε να εστιάζει στα εμβόλια DNA και RNA. Και είχαν ένα συνθετικό εμβόλιο DNA που θα μπορούσε να χορηγηθεί μέσω μη επεμβατικής ηλεκτροδιάτρησης που χρησιμοποιεί ένα είδος σύριγγας με μικροβελόνες. Δύσκολα τις αισθάνεστε να μπαίνει μέσα. Και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, σε εισαγωγικά, “έχει σκοπό να ενισχύσει και να ανατρέψει τους ανθρώπους σε γενετικό επίπεδο.” Τον ίδιο χρόνο, ο Μπιλ Γκέιτς άρχισε να χρηματοδοτεί για τα εμβόλια RNA τις εταιρείες που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Το 2012 η DARPA ανακοινώνει μια διεπαφή εγκεφάλου-μηχανής, δηλαδή την AI (τεχνητή νοημοσύνη) και ο εγκέφαλος του ανθρώπου θα σχηματίσει ένα νευρικό δίκτυο και επομένως θα έχει την ικανότητα να επικοινωνεί μόνο με τη σκέψη ή να επηρεάζεται και να ελέγχεται από απόσταση. Λοιπόν αυτή είναι η ιδέα:  μπαίνετε, υποθετικά, στο έξυπνο σπίτι σας, σκέφτεστε να ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό, τους ανεμιστήρες, το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα, να ξεκινήσετε να μαγειρεύετε κάτι στο φούρνο – ποιος ξέρει τι – και αυτό συμβαίνει επειδή είναι WiFI.  Ακούγεται φανταστικό, έτσι; Αλλά σκεφτείτε το. Εάν γίνεται με έναν τρόπο, γίνεται και αντίστροφα μεέναν άλλο τρόπο. Τι γίνεται αν το έξυπνο σπίτι μπορεί να σας στείλει μηνύματα; Όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους, οπότε μείνετε μαζί μου.

Ένα άλλο πρόγραμμα της DARPA εκείνη την περίοδο είναι το πρόγραμμα Μη Χειρουργικής Νανοτεχνολογίας Επόμενης Γενιάς (Next-Gen Non-Surgical Nanotechnology (N3)) και περιλαμβάνει μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή για ανάγνωση και γραφή απευθείας στον εγκέφαλό σας. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Γελάω γιατί συνεχίζει να με τρελαίνει αυτό, αν και το γνωρίζω εδώ και καιρό. Διαβάζει και γράφει απευθείας.

Ξαναγράφουν αυτό που συμβαίνει στον εγκέφαλό σας. Τις αναμνήσεις σας, τις σκέψεις σας. Λοιπόν , οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι συναρπαστικό. Είναι το Matrix. Είναι κυριολεκτικά το Matrix. Θέλω να μάθω καράτε. Κατέβασέ το. Έμαθα καράτε. Το σώμα σας θα ξέρει πώς να το κάνει. Θέλω να μάθω πώς να είμαι σεφ γαλλικής κουζίνας. Κατέβασέ το. Μπορώ να το κάνω στη στιγμή. Μπορώ να μάθω μια γλώσσα πιθανόν μέσα σε λίγες μέρες ή σε μία μέρα. Δεν γνωρίζω.  Οπότε, αυτή η εκδοχή ακούγεται φανταστική. Νομίζετε ότι μπορείτε να το ελέγξετε; Κάτι άλλο σας ελέγχει. Κάτι άλλο ξαναγράφει τα συναισθήματά σας, τις εμπειρίες σας. Μπορεί να έχετε τεχνητές αναμνήσεις πραγμάτων. Δεν θα αναγνωρίζετε τι είναι πραγματικότητα. Θα έχετε γίνει πρόγραμμα υπολογιστή.  Μετατρέπεστε σε χαρακτήρα σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή που δεν ελέγχετε. Αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία. Αυτό συμβαίνει σήμερα. Όλα αυτά συνδέονται.
Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η DARPA χρηματοδότησε μια εταιρεία που παράγει μαλακές εύκαμπτες υδρογέλες. Έχω αναφέρθει στις υδρογέλες στο παρελθόν. Ενέσιμες κάτω από το δέρμα για παρακολούθηση της υγείας. Είναι σημαντικό να το ακούσετε. Βυθίζουνε ενα τσιπ στην υδρογελη με μια  εφαρμογή smartphone για να παρέχουν στον χρήστη άμεσες πληροφορίες σχετικά με την υγεία. Ωστόσο, η νανοτεχνολογία υδρογέλης αναπτύσσεται και εξαπλώνεται στο σώμα μόλις εμφυτευτεί. Δεν γνωρίζουμε πώς αυτό επηρεάζει το DNA μας. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να στέλνει πληροφορίες απευθείας και συνεχώς σε μια μονάδα τεχνητής νοημοσύνης. Όλα αυτά λοιπόν σε ένα smartphone, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, έχουμε εφαρμογές υγείας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι στο τηλέφωνό σας. Μερικές φορές πρέπει να κοιτάξετε κάτω από μια εφαρμογή Google ή οτιδήποτε άλλο. Ειναι εκει. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, αλλά δεν μπορείτε να το διαγράψετε. Είναι αδύνατο. Αυτό είναι και οι εφαρμογές COVID19 που διαθέτουν. Έχει να κάνει με αυτό. Σας προετοιμάζουν. Έχετε την εφαρμογή. Έχετε το λογισμικό. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτή η μικρή υδρογέλη που τοποθετείται εκεί. Και έπειτα για πάντα τα πάντα στο σώμα σας παρακολουθούνται.

Για μια γυναίκα, πότε είναι η ωορρηξία σας. Πότε έχετε εμμηνόρροια. Πόσες φορές έχετε κάνει σεξ. Για έναν άντρα, πόσες φορές έχετε κάνει σεξ. Πόση ποσότητα αλκοόλ είναι στο σώμα σας. Όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα. Εάν έχετε πέσει κάτω. Πόσα βήματα κάνετε Εάν είστε αγχώδης. Τα συναισθήματά σας. Ο ύπνος σας. Όλα και τα πάντα για σένα. Πηγαίνουν σε ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Τι κάνει αυτό; Αυτό είναι κάτι που προσπαθούν να κάνουν πολύ γρήγορα. Σας προετοιμάζουν ήδη στο smartphone σας. Αυτό δεν είναι φαντασία. Αυτό είναι πραγματικότητα. Έτσι, συμπερασματικά, μπαίνουμε σε μια αχαρτογράφητη περιοχή που μπορεί να αλλάξει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Τα εμβόλια για το COVID19 δεν είναι ασφαλή, με καμία επιστημονική μεθοδολογία. Εισάγουν καρκίνους και μεταλλαξιογόνες κυτταρικές σειρές στο σώμα μας και το κάνουν εδώ και πολύ καιρό. Εισάγουν τοξίνες στο σώμα μας. Αυτό συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Εισαγωγή διαφορετικών ζωικών γονιδιωμάτων στο σώμα μας. Αυτό συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχουν αποδείξεις ότι αυτό που κάνουν, αυτό που είπαν ότι πρόκειται να κάνουν, θα συμβεί. Δεν υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη, ακόμη. Δεν χρειάζεται να έχουν αποδείξεις.

Η τεχνολογία ανασυνδυασμένου RNA, ανασυνδυασμένου DNA θα προκαλέσει άγνωστες και μόνιμες αλλαγές στο σώμα ενός ατόμου. Μόνιμες. Μόλις αλλάξει το DNA τους, θα ζήσουν με αυτήν την αλλαγή για το υπόλοιπο της ζωής τους. Και επίσης οι επιπτώσεις της γενετικής αλλαγής, ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να είναι, για το υπόλοιπο της ζωής τους. Δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν μπορείς να πεις : “Ω, έκανα αυτό το εμβόλιο. Δεν λειτούργησε. Ξέρετε…Δεν θα το ξανακάνω.” Όχι, είναι κάνε το ή πέθανε με αυτό. Δεν ξέρω, και δεν νομίζω ότι αυτοί – οποιοσδήποτε προσπαθεί να το εμπορευτεί – ξέρουν πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα. Και δεν ακούγεται καλό. Ουσιαστικά αυτό δημιουργεί ένα νέο είδος. Και ίσως καταστρέφει έναν παλιό – εμάς. Εμάς , όπως μας γνωρίζουμε ως ανθρώπους. Εισάγει επίσης τη νανοτεχνολογία και τα ρομποτικά της αποτελέσματα στο σώμα. Όλα αυτά υποδηλώνουν την ικανότητα χρήσης αυτού του εμβολίου και των βοηθητικών προϊόντων του – πράγματα που ανέφερα μόλις τώρα. Μερικά από τα ονόματα είναι πράγματα όπως το ID2020 κ.λπ. Για να μας συνδέσουν όλους σε μια διεπαφή τεχνητής νοημοσύνης. Δεν είναι μονόδρομος. Αυτός είναι ένας αμφίδρομος δρόμος. Λοιπόν, ξέρω ότι είναι πολλές πληροφορίες για να αφομοιωθούν. Και με τρομάζει. Με τρομάζει για χρόνια. Έχω βρεθεί σε επιστημονικές συναντήσεις όπου έχουν μιλήσει για αυτό. Έχω πάει σε επαγγελματική συνάντηση όπου μιλούν για αυτό. Είναι πραγματικό. Δεν είναι φαντασία. Το έχω μελετήσει από τα 20 μου. Και είναι πραγματικό. Και πρέπει να πούμε την αλήθεια τώρα. Για εμάς, για τις οικογένειές μας, για τις μελλοντικές γενιές. Για το ανθρώπινο είδος. Δεν είναι αστείο, παιδιά. Παρακαλώ κάντε τη δική σας έρευνα όσο περισσότερο μπορείτε. Και ξεκινήστε να μιλάτε συνεχώς στα κοινωνικά μέσα και μην σταματάτε. Παραμείνατε σε όλα αυτά και αρχίστε να πλημμυρίζετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αυτά. Έχουμε μια ευκαιρία αν αρχίσουμε να αφυπνίζουμε περισσότερους ανθρώπους. Σας το λέω αυτό με τη περισσή αγάπη και ηρεμία . Και χαίρομαι που μιλώ για άλλα ζητήματα και θέματα και θα σας δώσω τις αναφορές που έχω. Πείτε μου λοιπόν τι πιστεύετε. Και παρακαλώ πείτε την αλήθεια. ΕΝΤΑΞΕΙ? Καλή σας μέρα. Αντίο.

5G – επιπτώσεις – κορωνοϊός – αιμοσφαιρίνη

Μπορεί η έκθεση στο 5G να αλλάξει τη δομή και τη λειτουργία της αιμοσφαιρίνης, προκαλώντας στους ασθενείς με κοροναϊο θάνατο από έλλειψη οξυγόνου; Αυτό είναι το ερώτημα που θα εξερευνήσουμε σε αυτό το ειδικό μίνι ντοκιμαντέρ από το naturalnews.com και το Pandemic News. Αυτή η ερώτηση έπεσε στην αντίληψή μου αφού είδα τα βίντεο με το γιατρό της εντατικής Δρ. Cameron KyleSidell από τη Νέα Υόρκη. Έχει θεραπεύσει χιλιάδες ανθρώπους στη Νέα Υόρκη από όλα τα είδη διάφορων παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων στο παρελθόν, βακτηριογενή πνευμονία, ιογενή πνευμονία και τώρα τον κοροναϊο, και λέει ότι θεραπεύουν τη λάθος ασθένεια. Αυτή δεν είναι μια ιογενής πνευμονία. Είναι μια ασθένεια από λιμοκτονία οξυγόνου. Οι ασθενείς που παρακολουθεί στη Νέα Υόρκη πάσχουν από κάτι πιο κοντά στην ασθένεια μεγάλων υψομέτρων (νόσος των ορειβατών), σαν να είχαν πέσει στην κορυφή του όρους Έβερεστ, χωρίς την απαραίτητη διαδικασία προσαρμογής. Πεθαίνουν από έλλειψη οξυγόνου, όχι από ιογενή πνευμονία. Και οι αναπνευστήρες, εξηγεί, προκαλούν βλάβη τους πνεύμονες των ασθενών επειδή οι αναπνευστήρες ασκούν πίεση στους πνεύμονες, καταστρέφοντας τους ευαίσθητους ιστούς των πνευμόνων που μεταφέρουν οξυγόνο στο αίμα, προκαλώντας περισσότερους θανάτους από ό, τι θα έπρεπε να παρατηρούμε.

Και προειδοποιεί ότι αν δεν αλλάξουμε τις μεθόδους προγραμματισμού αυτών των αναπνευστήρων, ενδεχομένως εκατοντάδες χιλιάδες πνεύμονες να καταστραφούν μόνιμα και ο κόσμος μπορεί να πεθαίνει άσκοπα. Όμως η ανάλυσή του προβάλει ένα σημαντικό ζήτημα, επειδή είμαστε ενημερωμένοι, εδώ στο Natural News, για την ηλεκτρομόλυνση από το 5G και πώς αλλάζει τη διαπερατότητα της μεμβράνης των κυττάρων σε όλο το σώμα και, όπως έχουμε παρουσιάσει νωρίτερα δημοσιευμένες μελέτες σχετικά με το πώς η έκθεση στο 5G μπορεί να προωθήσει τα ιόντα ασβεστίου μέσα στα κύτταρα μέσω αυτού που ονομάζεται δίαυλος τάσης ασβεστίου(VGCC). Και άλλα ιόντα μπορούν επίσης να προωθηθούν μέσα στα κύτταρα. Δεν χρειάζεται να είναι ασβέστιο. Θα μπορούσε να είναι ιόντα καλίου, για παράδειγμα. Αυτό προκαλεί τοξικότητα στα κύτταρα. Και τεκμηριώνεται τώρα ότι οδηγεί σε νευροψυχιατρικές επιπτώσεις. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Environmental Research, η έκθεση στο 5G προκαλεί την παραγωγή νιτρώδων υπεροξέων στο σώμα, κάτω από το δέρμα, στο αίμα, λόγω αυτής της τάσης που οδηγείται στο δέρμα όταν γίνεστε στόχος μιας κατευθυνόμενης δέσμης ακτίνων 5G . Βλέπετε, η τεχνολογία 5G σας στοχεύει με μια πολύ στενή δέσμη ακτίνων που στοχεύει μόνο σε εσάς και τη συσκευή σας. Δεν πηγαίνει προς κάθε κατεύθυνση, όπως το 4G και το 3G. Αυτή είναι μια στοχευμένη στενή δέσμη ακτίνων που σας στοχεύει με ακρίβεια.

Έτσι, ρίξαμε μια ματιά σε μερικές από τις βλαβερές συνέπειες του 5G που παρουσιάζονται σε αυτό το δημοσιευμένο επιστημονικό άρθρο. Και αυτά περιλαμβάνουν τα ίδια συμπτώματα με αυτά που παρατηρούνται τώρα σε ασθενείς με κοροναϊο. Τα οποία περιλαμβάνουν βλάβη σπέρματος και όρχεων, νευροψυχιατρική βλάβη , έχουμε δει ασθενείς με κοροναϊο να χάνουν το μυαλό τους, να γίνονται βίαιοι, να γίνονται – λοιπόν, ακόμη και αλλαγές της προσωπικότητας. Παρατηρούμε επίσης βλάβη κυτταρικού DNA τόσο στην έκθεση στο 5G όσο και στους ασθενείς με κοροναϊο, απόπτωση, κυτταρικό θάνατο και διαταραχές της καρδιακής και αρτηριακής πίεσης και στις δύο ομάδες. Πράγματι, η αρτηριακή πίεση ήταν ο υψηλότερος παράγοντας συνοσηρότητας στους θανάτους από κοροναϊο. Τα άτομα που έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση, λαμβάνουν φάρμακα για την αρτηριακή πίεση, τα οποία αλλοιώνουν την έκφραση των θέσεων του υποδοχέα ACE2 (Αγγειοτενσίνη ΙΙ) στους πνεύμονες, φαίνεται να πεθαίνουν σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς από μολύνσεις από κοροναϊο. Οπότε, αυτό που προκύπτει είναι αυτή η πολύ σημαντική ερώτηση.

Εάν η έκθεση στο 5G μπορεί να αλλάξει άλλα κύτταρα στο σώμα και να προωθήσει ουσίες μέσα σε εκείνα τα κύτταρα οι οποίες δεν ανήκουν εκεί, προκαλώντας τοξικότητα στα κύτταρα, θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο πράγμα με τα ερυθρά αιμοσφαίρια; Και στην αιμοσφαιρίνη, η οποία είναι η δομή μεταφοράς οξυγόνου που βρίσκεται στα ερυθρά αιμοσφαίρια που επιτρέπει στο οξυγόνο να κινηθεί από τους πνεύμονες στο αίμα σας και τελικά στα κύτταρα σας; Η αιμοσφαιρίνη είναι το είδος του μορίου που αλλάζει η λειτουργία του εάν αλλάξει η δομή του. Αποτελείται από έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό πρωτεϊνών, αμινοξέων και στοιχείων σε διαφορετικές ομάδες, όπως η ομάδα της αίμης, και εάν κάποιο από αυτά διαταραχθεί , δεν θα λειτουργεί σωστά. Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι ότι η αιμοσφαιρίνη μεταμορφώνεται με βάση το αν χρειάζεται να μεταφέρει οξυγόνο ή αν χρειάζεται να μεταφέρει διοξείδιο του άνθρακα. Οπότε αλλάζει το σχήμα της και ακόμη και το χρώμα της . Αλλάζει από κόκκινο σε μπλε, ανάλογα με το αν μεταφέρει οξυγόνο ή όχι. Έτσι το οξυγόνο ουσιαστικά μεταπηδά πάνω στην αιμοσφαιρίνη και κάθε μόριο αιμοσφαιρίνης συνδέεται με τέσσερα μόρια O2 

Και ταυτόχρονα το διοξείδιο του άνθρακα μεταπηδά πίσω στην αιμοσφαιρίνη, έτσι ώστε η αιμοσφαιρίνη να μεταφέρει το διοξείδιο του άνθρακα πίσω στους πνεύμονές σας, ενώ το ίδιο το μόριο είναι σε εντελώς διαφορετική μορφή, και στη συνέχεια στους πνεύμονες το διοξείδιο του άνθρακα μεταπηδά ουσιαστικά από τα μόρια στους πνεύμονές σας και εκπνέετε το διοξείδιο του άνθρακα. Για να επιτευχθεί αυτό, ωστόσο, οι πολύ συγκεκριμένες πρωτεΐνες και αλυσίδες αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένης της ιστιδίνης , πρέπει να βρίσκονται στο σωστό μέρος στο ακριβές σωστό σχήμα. Και εάν δεν έχετε το σωστό σχήμα, τότε η αιμοσφαιρίνη έχει μεγαλύτερη συνάφεια προς το μονοξείδιο του άνθρακα από ό, τι στο οξυγόνο. Και αυτό αναγκάζει το μόριο της αιμοσφαιρίνης να γεμίσει με μονοξείδιο του άνθρακα, που είναι ένα δηλητήριο, και αν αυτό συνέβαινε στο σώμα σας, θα υποφέρατε από στέρηση οξυγόνου επειδή τα μόρια της αιμοσφαιρίνης σας δε θα μπορούσαν να μεταφέρουν το οξυγόνο που χρειάζονται τα κύτταρα του σώματός σας για να αναπνεύστε και να παραμείνετε ζωντανοί. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει σε ασθενείς με κοροναϊο. Υποφέρουν από στέρηση οξυγόνου. Οι πνεύμονες εξακολουθούν να λειτουργούν. Οι μύες του διαφράγματος εξακολουθούν να λειτουργούν. Προσπαθούν να αναπνεύσουν, αλλά το αίμα δεν μεταφέρει πλέον οξυγόνο. Θα μπορούσε να το προκαλεί αυτό το 5G; Πιστεύω ότι η απάντηση είναι ναι. Το 5G.

Επειδή αλλάζει τη διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών, είναι πολύ πιθανό να οδηγεί άλλα στοιχεία ή μόρια, ή ίσως ιοντικά στοιχεία, μέταλλα και ούτω καθεξής, στο μόριο της αιμοσφαιρίνης που απαγορεύουν στο οξυγόνο να μπορέσει να μεταπηδήσει στο μόριο από τους πνεύμονες, όπως γίνεται φυσιολογικά. Και κοιτάζοντας αυτό το μόριο, αμφιβάλλω ότι η έκθεση στο 5G καθιστά την αιμοσφαιρίνη ανίκανη να συνδεθεί με το O2 , αλλά μάλλον η έκθεσης στο 5G δημιουργεί τάση που προωθεί άλλα μόρια ή στοιχεία στο μόριο, γεγονός που στη συνέχεια μεταβάλει τη δομή, καθιστώντας το ανίκανο να μεταφέρει το O2 . Και μόλις συμβεί αυτό, οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν από έλλειψη οξυγόνου. Ταυτόχρονα, αυτό μπορεί να ενισχύει την ικανότητα του κοροναϊου να κινείται μέσω των κυτταρικών μεμβρανών και να εισβάλλει στα κύτταρα και να καταλαμβάνει τα μιτοχόνδρια, και να αναπαράγεται χρησιμοποιώντας την αντίστροφη μεταγραφάση του RNA, τη νανοτεχνολογία που επιστρατεύουν αυτοί οι ιοί για να αναπαραχθούν. Λοιπόν, αυτό που πραγματικά συζητάμε εδώ είναι ένα σχεδόν δυαδικό σύστημα όπλων. Οι πιο ευπαθείς ασθενείς που είναι πιο ευαίσθητοι να πεθάνουν από αυτό, έχουν και έναν επικίνδυνο ιό, τον κοροναϊο της Γουχάν, ο οποίος είναι ένα σύστημα βιολογικών όπλων , είναι ένα βιολογικό όπλο, και έχουν εκτεθεί σε 5G. Αυτό εξηγεί επίσης, γιατί ορισμένα από τα άλλα συστήματα που παρατηρούμε, όπως η νευροψυχιατρική βλάβη, η βλάβη στα εγκεφαλικά κύτταρα, η βλάβη των όρχεων, η βλάβη στα σπερματοζωάρια κ.ο.κ., αναφέρονται ως κοινά συμπτώματα τόσο της έκθεσης στο 5G όσο και της μόλυνσης από τον κοροναϊο.

Πιστεύω λοιπόν ότι παρατηρούμε ένα καταστροφικό σφάλμα εκ μέρους της ανθρωπότητας – η σκέψη ότι ο κόσμος πρέπει να συνδεθεί μέσω αυτών των δεσμών ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας πολύ υψηλής ενέργειας που στοχεύουν άτομα που κρατούν κινητές συσκευές – και ότι αυτή η έκθεση μπορεί να είναι η ξεπεσμός της ανθρώπινης κοινωνίας. Αλλά δεν επιτρέπεται να μιλήσετε για αυτό, επειδή οι ίδιες οι εταιρείες που επωφελούνται από αυτήν την τηλεπικοινωνιακή υποδομή, δηλαδή η Google, το YouTube, το Twitter, το Facebook και ούτω καθεξής, απαγορεύουν οποιονδήποτε αναφέρεται στο 5G ως κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Σας το απαγορεύουν, με τον ίδιο τρόπο που σας απαγορεύουν το να μιλάτε για εμβόλια. Σε αυτό το σημείο, ας μιλήσουμε ένα λεπτό για τα εμβόλια, επειδή ο Bill Gates χρηματοδοτεί προσπάθειες για την κατασκευή εμβολίων, γνωρίζοντας ότι οι πύργοι 5G μεταβάλλουν τη διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις σας χορηγηθεί το εμβόλιο του Μπιλ Γκέιτς, εάν στη συνέχεια εκτεθείται σε ηλεκτρομαγνητική ρύπανση του 5G , ό, τι υπήρχε στο εμβόλιο θα προωθηθεί στα κύτταρα σας με μια ενίσχυση που δημιουργείται από τους δίαυλους τάσης των ιόντων.

Οπότε ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι ο Μπιλ Γκέιτς μπορεί να βάλει πολύ μικρές ποσότητες τοξινών στα εμβόλια, γνωρίζοντας ότι αυτές οι τοξίνες θα προωθηθούν πολύ επιθετικά, για παράδειγμα, στον ιστό των όρχεων, στον σπερματικό ιστό, καταστρέφοντας την παραγωγή σπέρματος, οδηγώντας στην υπογονιμότητα που προσπαθεί να πετύχει ο Μπιλ Γκέιτς . Έτσι, σήμερα κατανοούμε τον μηχανισμό με τον οποίο αυτό μπορεί να επιτευχθεί από τον Μπιλ Γκέιτς . Αυτός είναι, προώθηση του 5G σε κάθε πόλη, έκθεση όλων στο 5G, μεταβολή της διαπερατότητας των ερυθρών αιμοσφαιρίων τους και μετά χορήγηση ενός υποχρεωτικού εμβόλιου χωρίς το οποίο δεν θα τους επιτρέπεται να εργαστούν, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι τοξίνες των εμβολίων προωθούνται μέσα στα κύτταρα, ειδικά στα κύτταρα των όρχεων και στα νευρολογικά κύτταρα. Και σε τι οδηγεί όλο αυτό; Μια ατζέντα παγκόσμιας ελάττωσης του . Και ξεδιπλώνεται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Και γι ‘αυτό είστε φυλακισμένοι στο ίδιο σας το σπίτι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μαντρώνουν σαν βοοειδή μέσω της Wallmart, αντιμετωπίζεστε σαν φυλακισμένοι επειδή είστε ήδη φυλακισμένοι της ατζέντας ελάττωσης του πληθυσμού που διεκπεραιώνεται από ένα φασιστικό ιατρικό αστυνομικό κράτος. Χρηματοδοτείται από ανθρώπους όπως ο Μπιλ Γκέιτς. Μην απατάσται. Έχετε γίνει στόχος εξόντωσης. Και αυτός είναι ο τρόπος που αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Η ατζέντα με τα εμβόλια

Απομαγνητοφώνιση/μετάφραση του παραπάνω βίντεο:

Αυτό το ζήτημα των εμβολίων  θα είναι, κατά τη γνώμη μου, το υπ’αριθμό 1 μεγαλύτερο πρόβλημα που θα έχουμε για το μέλλον της ανθρωπότητας. Είπα ότι οι φαρμακευτικές εταιρίες  είναι το πιο ισχυρό λόμπι στην Ουάσινγκτον και σε όλο τον κόσμο και πιστεύω ότι θα κινητοποιηθούν σε μια προσπάθεια να καταλάβουν τις κυβερνήσεις του κόσμου. Αυτό ήταν ουσιαστικά, το θέμα μου  στο Μπαλί. Νομίζω ότι βλέπουμε να συμβαίνει αυτό ακριβώς. Λοιπόν, μπορεί να υπάρχουν … όλοι εδώ έχουν διαφορετικές απόψεις,  οι οποίες ,πιστεύω, είναι όλες σχετικές με αυτό και δεν ξέρω τι έχει να καταθέσει ο καθένας, αλλά είναι σαφές ότι οι φαρμακευτικές οργανώσεις  και ο Bill Gates και εκείνοι που βρίσκονται πίσω από αυτή την ιδέα ελέγχου της ανθρώτητας μέσω της διαδικασίας εμβολιασμού, γνωρίζουμε ότι ο στόχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που χρηματοδοτείται κατά κύριο λόγο από τον Gates και άλλους, είναι να εμβολιάσει ολόκληρο τον κόσμο και να μας βάλει σε κάποιας μορφής σταθερό πρόγραμμα σαν αυτό.

Και τώρα βλέπουμε, καθώς περνάμε αυτή την κατάσταση, ότι ο κύριος ισχυρισμός  του Δρ. Fauci και του Bill Gates είναι ότι η μόνη μας διέξοδος από αυτή θα είναι αυτό το μελλοντικό εμβόλιο για τον κοροναϊό COVID-19. Αναφέρομαι πολύ συγκεκριμένα σε αυτό στην εκπομπή μου Highwire τις τελευταίες πέντε ή έξι εβδομάδες. Νομίζω ότι ήμουν ο μόνος που εμβαθύνω πραγματικά στους αριθμούς δείχνοντας ότι, από όσα μπορούμε να δούμε σε όλο τον κόσμο, δεν υπάρχει υπερβολική αύξηση της θνησιμότητας πουθενά, ότι αυτό το πράγμα είναι ένα πολύ ακραίο κατασκεύασμα. Λοιπόν, δεν είπα ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που πέθαναν από κοροναϊό. Φαίνεται να υπάρχουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αιτίες που συμβαίνει αυτό. Δεν έχω  ασχοληθεί με το 5G, τώρα μόλις παρατηρώ το στοιχείο 5G και το πώς σχετίζεται, οπότε δεν θα αναφερθώ σε αυτό καθόλου. Αυτό που θα πω είναι πως γνωρίζω ότι πολλές φορές αμέσως μετά το ξέσπασμα του SARS επιχειρήθηκε να κατασκευαστεί εμβόλιο του κοροναϊου.

Ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες φαρμάκων στον κόσμο προσπάθησαν να κάνουν έναν εμβόλιο κοροναϊού και είναι ένα από τα πιο προβληματικά εμβόλια που επιχειρήθηκαν ποτέ. Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, σε μελέτες σε ζώα, σε κάθε δοκιμή για αυτό το εμβόλιο, οι μελέτες σε ζώα έδειξαν εντυπωσιακά προβληματικά αποτελέσματα. Με την έννοια ότι, όταν έκαναν το εμβόλιο στα ζώα, ανέπτυσαν όλα τα απαραίτητα αντισώματα, φαινόταν ότι ήταν ασφαλή και υγιή, έτσι ώστε το εμβόλιο να θεωρηθείι ασφαλές σε πρώτη φάση. Αλλά στη συνέχεια, όταν ήρθαν αντιμέτωπα με τον  πραγματικό κορωναϊό SARS, τα ζώα σε κάθε μία από τις μελέτες παρουσίασαν αυτό που τώρα αναφέρεται ως ανοσολογική ενίσχυση αντισωμάτων. Το σώμα τους αντέδρασε υπερβολικά στον ιό και έτσι σκότωσε πολλά από τα ζώα με καταιγίδες κυτοκινών. Ήταν τόσο προβληματικό που πολλές από τις δοκιμές κατέληξαν να αφήσουν μια προειδοποίηση στο τέλος, που ανέφερε ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αν ποτέ προχωρήσουμε σε δοκιμές σε ανθρώπους.

Λοιπόν τώρα, όπως γνωρίζουμε, έχουμε προχωρήσει σε δοκιμές σε ανθρώπους, έχουμε πει ότι παρακάμπτουμε τις μελέτες σε ζώα σε πολλές από τις μορφές αυτού του εμβολίου, η οποία είναι μια τρομακτική και φοβερή σκέψη. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο τρομακτική, που άνθρωποι που είναι συνήθως εναντίον αυτού, όπως οι Δρ. Paul Offit, Δρ. Peter Hotez – ο οποίος Hotez προσπάθησε να κάνει ένα εμβόλιο SARS – μας προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε αυτό το εμβόλιο. Απαιτούν πιο προσεκτικές έρευνες εμβολίων, λέγοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνο να παρακαμφθεί η δοκιμή σε ζώα. Νομίζω ότι όταν σκεφτόμαστε το μέλλον αυτού του εμβολίου, δεν υπάρχει κάποιος ιός … Θέλω να πω, είτε αυτό είναι  βιολογικό όπλο είτε όχι, δεν…

Έκανα έρευνα, δεν ξέρω αν αυτό είναι ένα βιο-όπλο, αν είναι φυσικός. Θα προχωρήσω θεωρώντας ότι είναι φυσικός , μέχρι να μπορώ να αποδείξω κάτι διαφορετικό. Εάν πρόκειται για ένα βιολογικό όπλο, κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι ένα πολύ αδύναμο βιο-όπλο, που δεν έχει σχεδιαστεί πολύ καλά. Φαίνεται να επηρεάζει πραγματικά μόνο ηλικιωμένους και ήδη άρρωστους ανθρώπους. Αλλά η ιδέα ενός εμβολίου… πιστεύω ότι αυτός ο ιός μπορεί να σκοτώσει μερικούς ανθρώπους, αλλά όταν σκέφτομαι το μέλλον αυτού του πλανήτη…

Υπάρχουμε σε αυτόν τον πλανήτη σαν ανθρώπινα όντα έχοντας επιβιώσει από κάθε ξέσπασμα ιού και βακτηρίων που υπήρξε, είτε πιστεύετε στα θεία, σχεδιασμένοι από το Θεό και καθ’ εικόνα αυτού του Θεού, είτε στην εξέλιξη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είμαστε τέλεια σχεδιασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που μας τυχαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη. Ωστόσο, ανησυχώ πολύ όταν οι άνθρωποι και η ανθρωπότητα αρχίζουν να επεμβαίνουν με τέτοιο τρόπο στη φύση. Και όταν σκεφτόμαστε τα προβλήματα αυτού του εμβολίου, εξαρτάται εάν παρατηρείτε … ας φανταστούμε τι θα μπορούσε να εξαλείψει το είδος. Αμφιβάλλω ότι θα είναι ένας ιός ή ένα βακτήριο που δημιουργήθηκε φυσικά, αλλά η ιδέα ενός εμβολίου, και γνωρίζουμε ότι αυτό είναι δυνατό τώρα εξαιτίας αυτών των δοκιμών, που φαίνεται να είναι ασφαλές σε πρώτη φάση, αλλά όταν αντιμετωπίσουμε έναν ιό, αυτό κάνει τον ιό θανάσιμο ενώ θα ήταν ένα κοινό κρυολόγημα.

Πρώτα απ ‘όλα, βλέπετε έναν τρόπο που θα μπορούσατε να σχεδιάσετε ένα τέτοιο βιολογικό όπλο, που όλοι θα ήταν εμβολιασμένοι, μόνο ορισμένοι άνθρωποι έκαναν ένα εμβόλιο που όταν ήρθαν σε επαφή με τον ιό, αυτός εξαφάνισε τον πληθυσμό αυτό. Έτσι μπορείς εύκολα να έχεις ένα σχεδιασμένο όπλο με αυτόν τον τρόπο, για το οποίο θα επιτρέπαμε στις κυβερνητικές μας υπηρεσίες να παράξουν  προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αυτόν τον τρόπο, νομίζω ότι είναι πολύ προβληματικό. Αυτό συμβαίνει εάν υπάρχει σκοτεινή πρόθεση. Πιστεύω επίσης ότι η ιδέα των ατυχημάτων και της άγνοιας είναι πολύ προβληματική. Ας υποθέσουμε ότι καταλήγουν σε ένα εμβόλιο που δεν φαίνεται να έχει το πρόβλημα της ανοσολογικής ενίσχυσης, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά ο ιός μεταλλάσσεται. Θέλω να πω, πρέπει να καταλάβετε, δεν γνωρίζουν γιατί συμβαίνει η ανοσολογική ενίσχυση αντισωμάτων.

Επομένως δεν έχουν ιδέα τι το προκαλεί αυτό. Δεν γνωρίζουν το μηχανισμό. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι δεν δημιουργούμε ένα εμβόλιο αν δεν αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα αρχικά; Αλλά μετά μεταλλάσσεται ο κορωνοϊός, ο οποίος, όπως ακούτε, μπορεί τώρα να έχει μεταλλαχθεί εκατό φορές ή περισσότερο, θα συνεχίσει να κινείται. Πώς ξέρουμε ότι αυτή η μετάλλαξη δεν θα αντιδράσει τότε με το εμβόλιο ώστε να προκαλεί ανοσολογική ενίσχυση αντισωμάτων. Και αν σκεφτούμε το όνειρο του Bill Gates να εμβολιάσει τους πάντες σε αυτόν τον πλανήτη, μπορείτε να φανταστείτε αν κάναμε ένα κολοσσιαίο λάθος όπως αυτό, ότι με κάποιο τρόπο, κάτι που δόθηκε σε όλους μας, μας έκανε να είμαστε επιρρεπείς και ευάλωτοι σε έναν ιό απλού κρυολογήματος; Θα μπορούσατε να αφανίσετε αυτό το είδος με τέτοιας μορφής άγνοια. Νομίζω ότι αυτό απλώς αγγίζει επιφανειακά τα πράγματα που πραγματικά με κάνουν να ανησυχώ, μετά από τέσσερα χρόνια ερευνών μου σχετικά με τη διαδικασία του εμβολίου.

Ένα από τα πράγματα που εκτίμησα πραγματικά σχετικά με την παρουσία μου στο Μπαλί ήταν ότι συχνά μιλούσαμε μόνο για τα επιστημονικά πράγματα, αλλά υπήρχε ένα πραγματικό συναίσθημα πνευματικής κατανόησης του τι συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη. Νομίζω ότι υπήρξε μια τεράστια υπερβολή εδώ. Δεν … ο κόσμος που πιστεύει ότι όλο αυτό ήταν σχεδιασμένο, το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανένα διαθέσιμο εμβόλιο, μου λέει ότι αυτό δεν σχεδιάστηκε. Μπορεί να υπήρχε ένα σχέδιο σε κατασκευή, ίσως να προσπαθούσαν να εργαστούν σε κάτι που θα συνέβαινε στο μέλλον, όταν θα είμαστε σε καραντίνα. Κάτι δείχνει ότι κάποιος έχασε τον έλεγχο, κάτι ξέφυγε, γιατί αν αυτό ήταν πλήρως προγραμματισμένο, θα είχαν έτοιμο ένα εμβόλιο.

Και εξαιτίας αυτού, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν πολύ υπέρ μας, που θα μπορούσε να μας οδηγήσει στην ιδέα ότι κάτι πολύ μεγαλύτερο εμάς συμβαίνει εδώ. Για παράδειγμα, γιατί βλέπετε υποστηρικτές των εμβολίων, ακραίους υποστηρικτές εμβολίων, όπως ο Offit και ο Hotez, να εμφανίζονται και να προειδοποιούν για αυτό το εμβόλιο. Αρχικά δεν έβγαζε νόημα, αλλά τώρα πραγματικά βγάζει. Δείτε αυτούς, για να δείτε πόσο επικίνδυνο είναι να βιαστούμε για ένα εμβόλιο που είναι τόσο προβληματικό όσο αυτό. Και τώρα θα παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία δοκιμές πρώτης φάσης. Αυτό είναι το μέρος των δοκιμών όπου όλοι πεθαίνουν, αυτά είναι τα πράγματα που δεν βλέπουμε ποτέ, γι ‘αυτό το λόγο, για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, δεν μπορούμε να μηνύσουμε έναν κατασκευαστή εμβολίων στην Αμερική. Είναι απολύτως προστατευμένοι από την υποχρέωση λογοδοσίας.

Αλλά ο λόγος για τον οποίο θα θέλατε να κάνετε μήνυση, είναι για να μπορέσετε να δείτε τα αποτελέσματα όλων των δοκιμών πρώτης φάσης που έγιναν, όλα τα πράγματα που δεν μας επιτρέπεται να εξετάσουμε. Και τώρα, για πρώτη φορά στην ιστορία, νομίζω εξαιτίας των εγωισμών που κρύβονται πίσω από αυτό, είτε είναι ο Bill Gates είτε ο Fauci, και όλοι τους αλληλοσυνδέονται με πολλά δισεκατομμύρια δολάρια … Εννοώ, αν σκεφτείτε σχετικά με αυτό το εμβόλιο, θα μπορούσε να αξίζει 375 δισεκατομμύρια δολάρια, αν αυτό το πράγμα κοστίζει μόλις 50 δολάρια η ένεση για όλους σε αυτόν τον πλανήτη. Οπότε μιλάμε για τεράστια χρηματικά ποσά. Αλλά λόγω αυτής της αλαζονείας, θα αναγκαστούν να διαχειριστούν αυτές τις δοκιμές Πρώτης Φάσης ακριβώς μπροστά στον κόσμο, το έχουν γιόρτασει τόσο πολύ, οπότε εμείς πρόκειται αυτό να το εξετάσουμε στο μικροσκόπιο, ειδικά εγώ στο Highwire, και όσοι από εμάς που γνωρίζουμε, για να παρακολουθούμε κάθε άτομο να περνά από αυτό που θα μπορούσε να είναι προς όφελός μας για πρώτη φορά.