5G – επιπτώσεις – κορωνοϊός – αιμοσφαιρίνη

Μπορεί η έκθεση στο 5G να αλλάξει τη δομή και τη λειτουργία της αιμοσφαιρίνης, προκαλώντας στους ασθενείς με κοροναϊο θάνατο από έλλειψη οξυγόνου; Αυτό είναι το ερώτημα που θα εξερευνήσουμε σε αυτό το ειδικό μίνι ντοκιμαντέρ από το naturalnews.com και το Pandemic News. Αυτή η ερώτηση έπεσε στην αντίληψή μου αφού είδα τα βίντεο με το γιατρό της εντατικής Δρ. Cameron KyleSidell από τη Νέα Υόρκη. Έχει θεραπεύσει χιλιάδες ανθρώπους στη Νέα Υόρκη από όλα τα είδη διάφορων παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων στο παρελθόν, βακτηριογενή πνευμονία, ιογενή πνευμονία και τώρα τον κοροναϊο, και λέει ότι θεραπεύουν τη λάθος ασθένεια. Αυτή δεν είναι μια ιογενής πνευμονία. Είναι μια ασθένεια από λιμοκτονία οξυγόνου. Οι ασθενείς που παρακολουθεί στη Νέα Υόρκη πάσχουν από κάτι πιο κοντά στην ασθένεια μεγάλων υψομέτρων (νόσος των ορειβατών), σαν να είχαν πέσει στην κορυφή του όρους Έβερεστ, χωρίς την απαραίτητη διαδικασία προσαρμογής. Πεθαίνουν από έλλειψη οξυγόνου, όχι από ιογενή πνευμονία. Και οι αναπνευστήρες, εξηγεί, προκαλούν βλάβη τους πνεύμονες των ασθενών επειδή οι αναπνευστήρες ασκούν πίεση στους πνεύμονες, καταστρέφοντας τους ευαίσθητους ιστούς των πνευμόνων που μεταφέρουν οξυγόνο στο αίμα, προκαλώντας περισσότερους θανάτους από ό, τι θα έπρεπε να παρατηρούμε.

Και προειδοποιεί ότι αν δεν αλλάξουμε τις μεθόδους προγραμματισμού αυτών των αναπνευστήρων, ενδεχομένως εκατοντάδες χιλιάδες πνεύμονες να καταστραφούν μόνιμα και ο κόσμος μπορεί να πεθαίνει άσκοπα. Όμως η ανάλυσή του προβάλει ένα σημαντικό ζήτημα, επειδή είμαστε ενημερωμένοι, εδώ στο Natural News, για την ηλεκτρομόλυνση από το 5G και πώς αλλάζει τη διαπερατότητα της μεμβράνης των κυττάρων σε όλο το σώμα και, όπως έχουμε παρουσιάσει νωρίτερα δημοσιευμένες μελέτες σχετικά με το πώς η έκθεση στο 5G μπορεί να προωθήσει τα ιόντα ασβεστίου μέσα στα κύτταρα μέσω αυτού που ονομάζεται δίαυλος τάσης ασβεστίου(VGCC). Και άλλα ιόντα μπορούν επίσης να προωθηθούν μέσα στα κύτταρα. Δεν χρειάζεται να είναι ασβέστιο. Θα μπορούσε να είναι ιόντα καλίου, για παράδειγμα. Αυτό προκαλεί τοξικότητα στα κύτταρα. Και τεκμηριώνεται τώρα ότι οδηγεί σε νευροψυχιατρικές επιπτώσεις. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Environmental Research, η έκθεση στο 5G προκαλεί την παραγωγή νιτρώδων υπεροξέων στο σώμα, κάτω από το δέρμα, στο αίμα, λόγω αυτής της τάσης που οδηγείται στο δέρμα όταν γίνεστε στόχος μιας κατευθυνόμενης δέσμης ακτίνων 5G . Βλέπετε, η τεχνολογία 5G σας στοχεύει με μια πολύ στενή δέσμη ακτίνων που στοχεύει μόνο σε εσάς και τη συσκευή σας. Δεν πηγαίνει προς κάθε κατεύθυνση, όπως το 4G και το 3G. Αυτή είναι μια στοχευμένη στενή δέσμη ακτίνων που σας στοχεύει με ακρίβεια.

Έτσι, ρίξαμε μια ματιά σε μερικές από τις βλαβερές συνέπειες του 5G που παρουσιάζονται σε αυτό το δημοσιευμένο επιστημονικό άρθρο. Και αυτά περιλαμβάνουν τα ίδια συμπτώματα με αυτά που παρατηρούνται τώρα σε ασθενείς με κοροναϊο. Τα οποία περιλαμβάνουν βλάβη σπέρματος και όρχεων, νευροψυχιατρική βλάβη , έχουμε δει ασθενείς με κοροναϊο να χάνουν το μυαλό τους, να γίνονται βίαιοι, να γίνονται – λοιπόν, ακόμη και αλλαγές της προσωπικότητας. Παρατηρούμε επίσης βλάβη κυτταρικού DNA τόσο στην έκθεση στο 5G όσο και στους ασθενείς με κοροναϊο, απόπτωση, κυτταρικό θάνατο και διαταραχές της καρδιακής και αρτηριακής πίεσης και στις δύο ομάδες. Πράγματι, η αρτηριακή πίεση ήταν ο υψηλότερος παράγοντας συνοσηρότητας στους θανάτους από κοροναϊο. Τα άτομα που έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση, λαμβάνουν φάρμακα για την αρτηριακή πίεση, τα οποία αλλοιώνουν την έκφραση των θέσεων του υποδοχέα ACE2 (Αγγειοτενσίνη ΙΙ) στους πνεύμονες, φαίνεται να πεθαίνουν σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς από μολύνσεις από κοροναϊο. Οπότε, αυτό που προκύπτει είναι αυτή η πολύ σημαντική ερώτηση.

Εάν η έκθεση στο 5G μπορεί να αλλάξει άλλα κύτταρα στο σώμα και να προωθήσει ουσίες μέσα σε εκείνα τα κύτταρα οι οποίες δεν ανήκουν εκεί, προκαλώντας τοξικότητα στα κύτταρα, θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο πράγμα με τα ερυθρά αιμοσφαίρια; Και στην αιμοσφαιρίνη, η οποία είναι η δομή μεταφοράς οξυγόνου που βρίσκεται στα ερυθρά αιμοσφαίρια που επιτρέπει στο οξυγόνο να κινηθεί από τους πνεύμονες στο αίμα σας και τελικά στα κύτταρα σας; Η αιμοσφαιρίνη είναι το είδος του μορίου που αλλάζει η λειτουργία του εάν αλλάξει η δομή του. Αποτελείται από έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό πρωτεϊνών, αμινοξέων και στοιχείων σε διαφορετικές ομάδες, όπως η ομάδα της αίμης, και εάν κάποιο από αυτά διαταραχθεί , δεν θα λειτουργεί σωστά. Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι ότι η αιμοσφαιρίνη μεταμορφώνεται με βάση το αν χρειάζεται να μεταφέρει οξυγόνο ή αν χρειάζεται να μεταφέρει διοξείδιο του άνθρακα. Οπότε αλλάζει το σχήμα της και ακόμη και το χρώμα της . Αλλάζει από κόκκινο σε μπλε, ανάλογα με το αν μεταφέρει οξυγόνο ή όχι. Έτσι το οξυγόνο ουσιαστικά μεταπηδά πάνω στην αιμοσφαιρίνη και κάθε μόριο αιμοσφαιρίνης συνδέεται με τέσσερα μόρια O2 

Και ταυτόχρονα το διοξείδιο του άνθρακα μεταπηδά πίσω στην αιμοσφαιρίνη, έτσι ώστε η αιμοσφαιρίνη να μεταφέρει το διοξείδιο του άνθρακα πίσω στους πνεύμονές σας, ενώ το ίδιο το μόριο είναι σε εντελώς διαφορετική μορφή, και στη συνέχεια στους πνεύμονες το διοξείδιο του άνθρακα μεταπηδά ουσιαστικά από τα μόρια στους πνεύμονές σας και εκπνέετε το διοξείδιο του άνθρακα. Για να επιτευχθεί αυτό, ωστόσο, οι πολύ συγκεκριμένες πρωτεΐνες και αλυσίδες αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένης της ιστιδίνης , πρέπει να βρίσκονται στο σωστό μέρος στο ακριβές σωστό σχήμα. Και εάν δεν έχετε το σωστό σχήμα, τότε η αιμοσφαιρίνη έχει μεγαλύτερη συνάφεια προς το μονοξείδιο του άνθρακα από ό, τι στο οξυγόνο. Και αυτό αναγκάζει το μόριο της αιμοσφαιρίνης να γεμίσει με μονοξείδιο του άνθρακα, που είναι ένα δηλητήριο, και αν αυτό συνέβαινε στο σώμα σας, θα υποφέρατε από στέρηση οξυγόνου επειδή τα μόρια της αιμοσφαιρίνης σας δε θα μπορούσαν να μεταφέρουν το οξυγόνο που χρειάζονται τα κύτταρα του σώματός σας για να αναπνεύστε και να παραμείνετε ζωντανοί. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει σε ασθενείς με κοροναϊο. Υποφέρουν από στέρηση οξυγόνου. Οι πνεύμονες εξακολουθούν να λειτουργούν. Οι μύες του διαφράγματος εξακολουθούν να λειτουργούν. Προσπαθούν να αναπνεύσουν, αλλά το αίμα δεν μεταφέρει πλέον οξυγόνο. Θα μπορούσε να το προκαλεί αυτό το 5G; Πιστεύω ότι η απάντηση είναι ναι. Το 5G.

Επειδή αλλάζει τη διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών, είναι πολύ πιθανό να οδηγεί άλλα στοιχεία ή μόρια, ή ίσως ιοντικά στοιχεία, μέταλλα και ούτω καθεξής, στο μόριο της αιμοσφαιρίνης που απαγορεύουν στο οξυγόνο να μπορέσει να μεταπηδήσει στο μόριο από τους πνεύμονες, όπως γίνεται φυσιολογικά. Και κοιτάζοντας αυτό το μόριο, αμφιβάλλω ότι η έκθεση στο 5G καθιστά την αιμοσφαιρίνη ανίκανη να συνδεθεί με το O2 , αλλά μάλλον η έκθεσης στο 5G δημιουργεί τάση που προωθεί άλλα μόρια ή στοιχεία στο μόριο, γεγονός που στη συνέχεια μεταβάλει τη δομή, καθιστώντας το ανίκανο να μεταφέρει το O2 . Και μόλις συμβεί αυτό, οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν από έλλειψη οξυγόνου. Ταυτόχρονα, αυτό μπορεί να ενισχύει την ικανότητα του κοροναϊου να κινείται μέσω των κυτταρικών μεμβρανών και να εισβάλλει στα κύτταρα και να καταλαμβάνει τα μιτοχόνδρια, και να αναπαράγεται χρησιμοποιώντας την αντίστροφη μεταγραφάση του RNA, τη νανοτεχνολογία που επιστρατεύουν αυτοί οι ιοί για να αναπαραχθούν. Λοιπόν, αυτό που πραγματικά συζητάμε εδώ είναι ένα σχεδόν δυαδικό σύστημα όπλων. Οι πιο ευπαθείς ασθενείς που είναι πιο ευαίσθητοι να πεθάνουν από αυτό, έχουν και έναν επικίνδυνο ιό, τον κοροναϊο της Γουχάν, ο οποίος είναι ένα σύστημα βιολογικών όπλων , είναι ένα βιολογικό όπλο, και έχουν εκτεθεί σε 5G. Αυτό εξηγεί επίσης, γιατί ορισμένα από τα άλλα συστήματα που παρατηρούμε, όπως η νευροψυχιατρική βλάβη, η βλάβη στα εγκεφαλικά κύτταρα, η βλάβη των όρχεων, η βλάβη στα σπερματοζωάρια κ.ο.κ., αναφέρονται ως κοινά συμπτώματα τόσο της έκθεσης στο 5G όσο και της μόλυνσης από τον κοροναϊο.

Πιστεύω λοιπόν ότι παρατηρούμε ένα καταστροφικό σφάλμα εκ μέρους της ανθρωπότητας – η σκέψη ότι ο κόσμος πρέπει να συνδεθεί μέσω αυτών των δεσμών ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας πολύ υψηλής ενέργειας που στοχεύουν άτομα που κρατούν κινητές συσκευές – και ότι αυτή η έκθεση μπορεί να είναι η ξεπεσμός της ανθρώπινης κοινωνίας. Αλλά δεν επιτρέπεται να μιλήσετε για αυτό, επειδή οι ίδιες οι εταιρείες που επωφελούνται από αυτήν την τηλεπικοινωνιακή υποδομή, δηλαδή η Google, το YouTube, το Twitter, το Facebook και ούτω καθεξής, απαγορεύουν οποιονδήποτε αναφέρεται στο 5G ως κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Σας το απαγορεύουν, με τον ίδιο τρόπο που σας απαγορεύουν το να μιλάτε για εμβόλια. Σε αυτό το σημείο, ας μιλήσουμε ένα λεπτό για τα εμβόλια, επειδή ο Bill Gates χρηματοδοτεί προσπάθειες για την κατασκευή εμβολίων, γνωρίζοντας ότι οι πύργοι 5G μεταβάλλουν τη διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις σας χορηγηθεί το εμβόλιο του Μπιλ Γκέιτς, εάν στη συνέχεια εκτεθείται σε ηλεκτρομαγνητική ρύπανση του 5G , ό, τι υπήρχε στο εμβόλιο θα προωθηθεί στα κύτταρα σας με μια ενίσχυση που δημιουργείται από τους δίαυλους τάσης των ιόντων.

Οπότε ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι ο Μπιλ Γκέιτς μπορεί να βάλει πολύ μικρές ποσότητες τοξινών στα εμβόλια, γνωρίζοντας ότι αυτές οι τοξίνες θα προωθηθούν πολύ επιθετικά, για παράδειγμα, στον ιστό των όρχεων, στον σπερματικό ιστό, καταστρέφοντας την παραγωγή σπέρματος, οδηγώντας στην υπογονιμότητα που προσπαθεί να πετύχει ο Μπιλ Γκέιτς . Έτσι, σήμερα κατανοούμε τον μηχανισμό με τον οποίο αυτό μπορεί να επιτευχθεί από τον Μπιλ Γκέιτς . Αυτός είναι, προώθηση του 5G σε κάθε πόλη, έκθεση όλων στο 5G, μεταβολή της διαπερατότητας των ερυθρών αιμοσφαιρίων τους και μετά χορήγηση ενός υποχρεωτικού εμβόλιου χωρίς το οποίο δεν θα τους επιτρέπεται να εργαστούν, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι τοξίνες των εμβολίων προωθούνται μέσα στα κύτταρα, ειδικά στα κύτταρα των όρχεων και στα νευρολογικά κύτταρα. Και σε τι οδηγεί όλο αυτό; Μια ατζέντα παγκόσμιας ελάττωσης του . Και ξεδιπλώνεται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Και γι ‘αυτό είστε φυλακισμένοι στο ίδιο σας το σπίτι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μαντρώνουν σαν βοοειδή μέσω της Wallmart, αντιμετωπίζεστε σαν φυλακισμένοι επειδή είστε ήδη φυλακισμένοι της ατζέντας ελάττωσης του πληθυσμού που διεκπεραιώνεται από ένα φασιστικό ιατρικό αστυνομικό κράτος. Χρηματοδοτείται από ανθρώπους όπως ο Μπιλ Γκέιτς. Μην απατάσται. Έχετε γίνει στόχος εξόντωσης. Και αυτός είναι ο τρόπος που αυτή θα πραγματοποιηθεί.