Ομιλία της Barbara Loe Fisher στη Ουάσινγκτον 2016

Αναγκαστικός εμβολιασμός

Συγκεντρωθήκαμε στην πρωτεύουσα του έθνους μας, εκπροσωπώντας πολλές χιλιάδες Αμερικανούς και τις οικογένειές τους που δεν μπορούν να είναι εδώ σήμερα επειδή είναι άρρωστοι ή φροντίζουν κάποιον που είναι άρρωστος. Είμαστε εδώ για τις οικογένειες και τους γιατρούς που ζούνε με το φόβο ότι θα γίνουν διακρίσεις εναντίον τους και θα τιμωρηθούν αν μιλήσουν ειλικρινά στις κοινότητές τους για την πραγματικότητα που γνωρίζουν. Ήρθαμε για να υπερασπιστούμε την ελευθερία της σκέψης, του λόγου και της συνείδησης, τα αναφαίρετα φυσικά δικαιώματα που μας ενώνουν ανεξάρτητα από το πού ζούμε, το χρώμα του δέρματός μας, την πίστη που μας στηρίζει ή των φιλοσοφιών που μας καθορίζουν. Ζητούμε από την κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της και να προστατεύσει την υγεία των ανθρώπων αντί να προστατεύει τις κερδοσκοπικές βιομηχανίες που συνεργάζονται με την κυβέρνηση και παραποιούν τις πληροφορίες που αναπαράγωνται από τα κύρια μέσα ενημέρωσης.

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα να γνωρίζουμε την αλήθεια για την ασφάλεια των τροφίμων που τρώμε, του νερού που πίνουμε, των φαρμάκων που συνταγογραφούν οι γιατροί και των εμβόλιων που οι Αμερικανοί αναγκάζονται να κάνουν ώστε να πάνε στο σχολείο και να λάβουν ιατρική περίθαλψη και να βρουν εργασία. Και είμαστε εδώ σαν μάρτυρες αυτών που υποφέρουν τα παιδιά μας, που δεν έχουν φωνή, και δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από αυτό που εμείς, οι μητέρες και οι πατέρες τους, τους δίνουμε.

 

Μεγάλωσα το 1950 και τη δεκαετία του ’60 και θυμάμαι που κάθε παιδί περνούσε ιλαρά, παρωτίτιδα και ανεμοβλογιά πριν από την ηλικία των 10 ετών. Ωστόσο, δεν υπήρχαν αίθουσες ειδικής αγωγής στα δημόσια σχολεία για να στεγάσουν λεγεώνες παιδιών με δυσκολίες μάθησης, αυτιστικών και συναισθηματικά διαταραγμένων. Θυμάμαι όταν ήταν σπάνιο ένα παιδί να μη μπορεί να μάθει και δεν είχαν οι μισοί από τους μαθητές στις τσέπες τους EpiPens και συσκευές εισπνοών για άσθμα και δεν υπήρχε ανάγκη να αποθηκεύονται προμήθειες Prozac για μαθητές στο γραφείο της νοσοκόμας του σχολείου. Θυμάμαι όταν τρώγαμε σάντουιτς με φυστικοβούτυρο για μεσημεριανό χωρίς να φοβόμαστε ότι θα σκότωνε έναν από τους συμμαθητές μας.

Η μεγαλύτερη κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία στην Αμερική σήμερα δεν είναι οι λίγες περιπτώσεις ιλαράς στη Disneyland σε έναν πληθυσμό 320 εκατομμυρίων ανθρώπων, όπου λιγότερο από το ένα τοις εκατό των μαθητών δεν είναι εμβολιασμένοι και το 95 τοις εκατό από αυτούς έλαβαν δύο δόσεις εμβολίου ιλαράς, πέντε δόσεις κοκκύτη και δεκάδες δόσεις άλλων εμβολίων. Η πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία στην Αμερική είναι αυτή που συγκαλύπτεται από κυβερνητικές υπηρεσίες που κάνουν υπερωρίες, συνεργαζόμενες με τη βιομηχανία και τα κύρια μέσα ενημέρωσης για να αποσπάσουν την προσοχή, να εξαπατήσουν, να καταπατήσουν και να περιορίσουν την ελευθερία των Αμερικανών να ελέγχουν την υγεία τους.

Η αντίδραση των παραγωγών εμβολίων και άλλων που προωθούν χωρίς εξαιρέσεις, τους νόμους αναγκαστικού εμβολιασμού, είναι να χαρακτηρίσουν τους γονείς που διαφωνούν μαζί τους ως εγωιστές. Και να υπαινίσσονται ότι είναι κακοποιητές παιδιών, ή να επιμένουν, όπως ο παιδίατρος Paul Offit, ότι οι βλάβες και οι θάνατοι από εμβόλια είναι μύθος και ότι τα παιδιά μπορούν να λάβουν με ασφάλεια 10.000 εμβόλια ταυτόχρονα. Ή όπως ο παιδίατρος Peter Hotez που καλεί την αμερικανική κυβέρνηση και τους G20 να διεξάγουν πόλεμο εναντίον των αμερικανών γονέων που υπερασπίζονται το να υπάρχουν εξαιρέσεις στους νόμους περί εμβολίων. Ο Δρ. Hotez ζητά για τους γονείς που διαφωνούν μαζί του να αφανιστούν, πράγμα που σημαίνει να εξαφανιστούν, να κατασταλούν, να συντριφθούν, να σκοτωθούν.

Έτσι, όταν το Κογκρέσο διαθέτει ένα τρισεκατομμύριο δολάρια ετησίως στο Υπουργείο Υγείας, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που απασχολούνται από το CDC, η NIH και η FDA δεν χρησιμοποιούν αυτά τα χρήματα των φορολογουμένων για να διεξάγουν ποιοτική έρευνα για να εντοπίσουν παιδιά υψηλού κινδύνου για βλάβη από εμβόλιο ή να συγκρίνουν την υγεία των εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων παιδιών για να μάθουν γιατί οι γονείς σταθερά αναφέρουν ότι τα μη εμβολιασμένα παιδιά είναι πιο υγιή και έχουν υψηλότερους βαθμούς στο σχολείο από τα εμβολιασμένα παιδιά. Δεν χρησιμοποιούν αυτά τα χρήματα για να μάθουν γιατί τα μολυσματικά μικρόβια εξελίσσονται σε πιο μολυσματικές και ανθεκτικές σε εμβόλια μορφές ή για να μάθουν πόσα παιδιά αναπτύσσουν γενετικές μεταλλάξεις μετά από εμβολιασμό που βλάπτει το DNA τους.

Αντίθετα, αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο και συνεργάζονται με τη βιομηχανία για να δημιουργήσουν εκατοντάδες νέα πειραματικά εμβόλια στα οποία χορηγείται άδεια με γρήγορες διαδικασίες και που επιβάλλονται σε εσάς και σε όλους όσους γνωρίζετε. Καμία εξαίρεση και καμία ερώτηση δεν γίνεται. Δημιουργούν κυβερνητικά ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης ιατρικών αρχείων. Αντιτάσσουν πολίτες εναντίον πολιτών παρουσιάζοντας δημοσίως τα ποσοστά εμβολιασμού των σχολείων στον ιστότοπο του CDC. Και πηγαίνουν σε εκκλησίες και νομοθετικά σώματα για να ασκήσουν πιέσεις σε όλους τους Αμερικανούς να συμμορφωθούν με τα ισόβια προγράμματα εμβολιασμού.

Σήμερα, αν βρίσκεστε στην Καλιφόρνια ή σε άλλη πολιτεία που έχει απορρίψει τις εξαιρέσεις εμβολίων που βασίζονται στη συνείδηση ​​ή τη θρησκευτική πεποίθηση και αρνήστε ένα εμβόλιο που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση, δεν μπορείτε να έχετε σχολική εκπαίδευση, ιατρική περίθαλψη ή να εργασθείτε σαν παιδί ή εργαζόμενος στον τομέα της υγείας, εκτός αν μπορείτε να βρείτε έναν γιατρό για να γράψει μια ιατρική εξαίρεση για την οποία το 99,99 % των Αμερικανών δεν πληρεί τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC(Κέντρο ελέγχου Νοσημάτων).

Και αύριο? Λοιπόν, αν οι Αμερικανοί δεν σηκωθούν από τα γόνατά τους και δεν σταματήσουν να λατρεύουν γιατρούς που προωθούν ψεύδο-επιστήμη, αύριο δεν θα μπορείτε να μπείτε σε λεωφορείο, τρένο ή αεροπλάνο, να μπείτε σε κατάστημα ή αθλητικό χώρο, να αποκτήσετε άδεια οδήγησης , να υποβάλετε τους φόρους σας ή να λειτουργήσετε στην κοινωνία, αν δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι έχετε κάνει κάθε εμβόλιο που παράγει η βιομηχανία και οι γιατροί, που εφαρμόζουν την κυβερνητική πολιτική, σας ζητούν να κάνετε. Και αν εσείς και το παιδί σας εμβολιαστείτε, πάθετε εγκεφαλική φλεγμονή και δεν ανακτήσετε ποτέ την υγεία σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το γεγονός είτε θα απορριφθεί ως σύμπτωση, είτε θα χαρακτηρησθείτε γενετικά ελαττωματικοί με τον ισχυρισμό ότι θα είχατε παθαίνατε εγκεφαλική βλάβη ακόμη και αν δεν κάνατε τα εμβόλια. Έχει ήδη γίνει.

Και είναι τόσο εύκολο να το κάνεις αυτό όταν κανείς που κατασκευάζει, πουλά, αδειοδοτεί, χορηγεί και ψηφίζει για υποχρεωτικά εμβόλια, δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη σε αστικό δικαστήριο. Και αυτοί που γνωρίζουν βαθιά στο κέντρο της ύπαρξής τους ότι τα παιδιά τους κινδυνεύουν είναι οι μητέρες που έχουν τα μωρά τους μέσα τους για εννέα μήνες και γεννούν και είναι προικισμένες με ένα πρωταρχικό ένστικτο που ο Θεός έδωσε στις γυναίκες, ώστε να έχουν το θάρρος να προστατεύουν τα μωρά τους από βλάβη μέχρι να μπορέσουν να επιβιώσουν μόνα τους. Αυτή η βιολογική επιταγή είναι ενσωματωμένη στο DNA μας, γιατί προστατεύει την επιβίωση κάθε είδους σε αυτήν τη γη.

Ωστόσο, οι μητέρες που γνωρίζουν καλύτερα τα παιδιά τους εκφοβίζονται, γελοιοποιούνται και τιμωρούνται αν χρησιμοποιούν τη νοημοσύνη τους και ακούνε τα ένστικτά τους και αρνούνται να παραβιάσουν τη συνείδησή τους, φροντίζοντας για τα παιδιά τους. Είναι καιρός να απορριφθεί η σκληρή ψευτο-ηθική του ωφελιμισμού που προωθεί νόμους υποχρεωτικού εμβολιασμού, που δικαιολογεί θυσίες παιδιών, υποβαθμίζοντας το τι είναι ηθικό σε μια μαθηματική εξίσωση. Όταν το κράτος θεωρεί ότι ένας από εμάς είναι αναλώσιμος, τότε όλοι θεωρούμαστε αναλώσιμοι.

Και αν το κράτος μπορεί να παρακολουθεί, να εντοπίσει και να αναγκάσει τα άτομα να εμβολιαστούν με βιολογικό υλικό, με γνωστά και άγνωστα συστατικά σήμερα, τότε δεν θα υπάρχει κανένα όριο για το ποιες ατομικές ελευθερίες το κράτος μπορεί να αφαιρέσει, για το καλό μας, αύριο. Μπορούμε να πετάξουμε τις χημικές αλυσίδες που μας αρρωσταίνουν, αν ενεργήσουμε για να εμφυσήσουμε την αλήθεια, την ακεραιότητα και τη συμπόνια στην κυβέρνηση και να υπερασπιστούμε την ελευθερία της σκέψης, του λόγου, της συνείδησης και της ενημερωμένης συγκατάθεσης για την ανάληψη ιατρικού κινδύνου.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη έκκληση για τους Αμερικανούς τον 21ο αιώνα από το να υπερασπιστούν εκείνες τις πολιτιστικές αξίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα που προστατεύουν από την τυραννία. Δεν θα σωπάσουμε, δεν θα δραπετεύσουμε. Είμαστε οι κόρες και οι γιοι της ελευθερίας και η αποστολή μας συνεχίζεται. Όχι στον αναγκαστικό εμβολιασμό. Όχι στην Αμερική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *