Greek translation of New DNA vaccines warning

Carrie Madej, D.O.

(Πατήστε για βίντεο με υπότιτλους)

Καλησπέρα φίλοι, ελπίζω να είστε όλοι είναι υγιείς και με καλή διάθεση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Φαίνεται ότι κάθε μέρα ο κόσμος μας αλλάζει και είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι να πιστέψουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπότε ελπίζω ότι η ομάδα μας έχει βοήθησει να εισαχθούν κάποια άλλα στοιχεία πληροφορίας και γνώσης και σας έκανε να νιώσετε λίγο πιο ασφαλείς όταν εκφράζετε τη γνώμη σας. Επίσης είμαι πολύ περήφανη που βλέπω πολλά μέλη να αρχίζουν να δημοσιεύουν πράγματα στις δικές τους σελίδες. Σας ευχαριστώ πολύ γιατί κάθε μικρό κομμάτι έχει σημασία και ξέρω ότι βοηθά αρκετά. Αυτή η συγκεκριμένη συζήτηση αφορά το εμβόλιο COVID19. Πιστεύω πραγματικά ότι αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ επείγουσες και σας ενθαρρύνω να σκεφτείτε πραγματικά αυτά που λέω. Δεν πρόκειται για νέο θέμα για μένα. Ξεκίνησα πάνω από είκοσι χρόνια πριν να μελετώ αυτά τα θέματα των εμβολίων, οπότε είμαι πολύ εξοικειωμένη με αυτό και πολύ προβληματισμένη με την πληροφόρηση. Ωστόσο, αυτή η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο COVID19. Ό, τι ανακαλύπτετε, μοιραστείτε το με τους φίλους και την οικογένειά σας και στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύθωσης. Ξέρω ότι το Facebook γίνεται πραγματικά απογοητευτικό. Πολλές φορές ήθελα κι εγώ να κλείσω το λογαριασμό μου. Όμως είναι ανάγκη όλοι να παραμείνουν και να ανεβάζουν θέματα και πληροφορίες επειδή πραγματικά κάνει τη διαφορά. Δεν μπορούμε να έχουμε μόνο τα αρνητικά πράγματα εκεί. Λοιπόν, ευχαριστώ που βοηθάτε σε αυτό.

Κατ’αρχήν πρέπει να πω ότι δεν εκπροσωπώ καμία εταιρεία ή ομάδα. Δεν πληρώνομαι ούτε αποζημιώνομαι. Οι απόψεις που εκφράζω είναι αποκλειστικά δικές μου. Αυτές οι πληροφορίες δεν προορίζονται για τη φροντίδα, τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε ατόμου. Εάν έχετε συμπτώματα, παρακαλώ επισκεφθείτε το γιατρό σας. Και πάλι, το όνομά μου είναι ο Δρ Carrie Madej, Carrie, και είμαι ιατρός εσωτερικής ιατρικής, εκπαιδευμένη στην οστεοπαθητική. Λοιπόν, θέλω να ξεκινήσω αυτήν την ομιλία λέγοντας ότι το πιο σημαντικό ερώτημα / επιλογή της ζωής σας είναι: τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος; Αυτή είναι μια πολύ σημαντική ερώτηση. Θα είναι πολύ σημαντική για αυτό το εμβόλιο που έρχεται, οπότε επιτρέψτε μου να παρουσιάσω πρώτα ορισμένα βασικά πράγματα και στη συνέχεια θα σας δώσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβαινε από όταν μας απέσπασαν την προσοχή τα μέσα ενημέρωσης και θα σας καταθέσω μερικά από τα συμπεράσματα στο τέλος, και στη συνέχεια, όσον αφορά ορισμένα από τα δεδομένα που θα παρουσιάσω, θα σας δώσω κάποιες αναφορές που θα μπορούσατε να αναζητήσετε μόνοι σας. Δώστε μου μια ή δύο μέρες για να τα βάλω στη σελίδα του άλμπουμ της ομάδας, εντάξει;

Πρώτα απ ‘όλα κάποιες πληροφορίες που θα ήταν καλό να αφομοιώσετε. Ο καθένας από εμάς έχει αρκετό DNA στο σώμα μας που θα μπορούσε να εκτείνεται έως και δέκα δισεκατομμύρια μίλια αν ξετυλίγονταν, δηλαδή περίπου 35.000 terabyte δεδομένων , που είναι περίπου 35 εκατομμύρια ώρες βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Λοιπόν, τι πληροφορίες περιέχει αυτό; Το σχεδιάγραμμα της ζωής: πώς να τη δημιουργήσετε, πώς λειτουργεί το σώμα σας, πώς μεγαλώνει, πώς αναπαράγεται, οι σκέψεις και οι αναμνήσεις μας, μόνο για να ξεκινήσω, με μερικά από αυτά. Είναι επίσης καλό να γνωρίζετε ότι το DNA είναι παρόμοιο με έναν κώδικα υπολογιστή ή έναν δυαδικό κώδικα, οπότε, αν είστε εξοικειωμένοι με αυτούς, όπου συμβαίνει μια μικρή αλλαγή στην αλληλουχία του κώδικα, θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο. Έτσι μπορείτε να εισαγάγετε ένα γονιδίωμα, ή ένα γονίδιο, συγγνώμη, στο γονιδίωμα. Έτσι μπορείτε να βάλετε κάτι επιπλέον εκεί. Μπορείτε να αφαιρέσετε κάτι ώστε να λείπει ένα. Μπορείτε να μετατοπίσετε, που σημαίνει ότι παίρνετε ένα μέρος του γονιδιώματος και το τοποθετείτε σε μια άλλη περιοχή, και να αντιμεταθέσετε αυτά τα τμήματα , ή μπορείτε να πάρετε ένα άλλο συνθετικό, ή από άλλο οργανισμό γονιδίωμα και να κόψετε μέρος του γονιδιώματος του ανθρώπου και εισάγετε το άλλο γονιδίωμα εκεί. Όταν το κάνετε αυτό, ξαναγράφετε τον γενετικό σας κώδικα. Γράφετε το πρόγραμμα λογισμικού σας . Και πόση αλλαγή αυτού του κώδικα απαιτείται ώστε να θεωρηθεί ότι δεν είναι ανθρώπινος. Και είναι αυτό ηθικό ή νόμιμο, είτε γνωρίζουμε είτε όχι τι συμβαίνει; Εν τάξει; Υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να συζητηθούν επειδή προσπαθούν να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία εντός του τρέχοντος έτους.

Αυτό θεωρείται επίσης ότι είναι μια κατασκευασμένη κυτταρική γραμμή, ή μια συνθετική κυτταρική γραμμή, ή γενετικά τροποποιημένη κυτταρική γραμμή. Αυτές είναι όλες οι διαφορετικές λέξεις που μπορεί να χρησιμοποιηθούν. Πρέπει να καταλάβετε την επιστημονική γλώσσα γιατί μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σχετικά με αυτό που κάποιος προσπαθεί να συζητήσει. Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι ότι δεν μπορούμε να κατοχυρώσουμε δικαιώματαγια κάτι φυσικό ή από τη φύση. Αλλά μπορούμε να κατοχυρώσουμε δικαιώματαγια κάτι που έχει δημιουργηθεί, τροποποιηθεί ή κατασκευαστεί. Ένα καλό παράδειγμα είναι η Monsanto. Μπορεί να τροποποιήσει γενετικά τους σπόρους. Επομένως έχει δημιουργήσει κάτι λίγο διαφορετικό. Μπορεί να δείτε το καλαμπόκι ή τη ντομάτα ή οτιδήποτε άλλο στο μανάβικο και μοιάζει ίδιο με ένα άγριο είδος. Αλλά δεν είναι. Εξωτερικά φαίνεται το ίδιο, αλλά εσωτερικά δεν είναι. Έτσι λοιπόν, ελέγχουν, κατέχουν, αυτούς τους σπόρους. Τώρα, αν πρόκειται για ένα άγριο είδος, αυτό που μεγαλώνει στη φύση , δεν μπορούν νακατοχυρώσουν δικαιώματα σε αυτό. Δεν μπορείαυτό να είναι ιδιοκτησία τους. ΕΝΤΑΞΕΙ? Οπότε, το μεταφράζουν ή το μεταφέρουν αυτό σε μια ανθρώπινη κυτταρική γραμμή ή έναν άνθρωπο. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να κατοχυρωθούν δικαιώματα ή ότι οι ανθρώπινες κυτταρικέςγραμμές θα μπορούσαν νακατοχυρωθουν ή να κατοχυρωθούν ανθρώπινες κυτταρικέςγραμμές. Και αν έχει κατοχυρωθεί, πρέπει να έχει ιδιοκτήτες. Νομίζω λοιπόν ότι μπορεί να καταλαβαίνετε που θέλω να καταλήξω. Και τι γίνεται έπειτα αν το DNA μας τροποποιηθεί με γονίδια από άλλο είδος. Είμαστε ακόμα ανθρώποι; Είναι αυτός ο υπερανθρωπισμός; Και τι γίνεται αν το DNA ή το γονιδίωμα μας τροποποιηθεί οπότε και μπορεί να κατοχυρωθεί ή να είναι αντικείμενο ιδιοκτησίας; Δεν πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας ή μελλοντικό γεγονός. Αυτό συμβαίνει τώρα, σήμερα. Αυτό ονομάζεται ανασυνδυασμένο DNA και τεχνολογία ανασυνδυασμένου RNA. Και αυτό είναι που προτείνεται για το εμβόλιο COVID19. Τα εμβόλια του κορονοϊου COVID19 έχουν σχεδιαστεί για να μας κάνουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Αυτή είναι η ίδια επιστημονική ορολογία που χρησιμοποιείται για τους σπόρους της Monsanto.

Λοιπόν, οι πρωταγωνιστές αυτής της τεχνολογίας ανασυνδυασμένου DNA είναι η Inovio που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Gates, τη Glaxo SmithKline και τη Sanofi . Επίσης, η Moderna είναι μια από αυτές τώρα και είναι ακόμη ένα ίδρυμα με την υποστήριξη του Gates. Θα προσθέσω ότι αυτός ο τύπος εμβολίου DNA δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στον άνθρωπο στο παρελθόν. Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω. Παρακαλώ καταλάβετε το. Αυτό δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ μα ποτέ στον άνθρωπο. Ποτέ. Τώρα προτείνουν να πάρουμε κάτι που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ και να το εγχύσουμε σε όλους. Οι δοκιμές εμβολίων γίνονται ταχύτατα σε επίπεδο που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου, ούτε περίμενα ποτέ να το δω αυτό. Παραλείπουντα πειράματα σε ζώα, περνώντας απευθείας σε δοκιμές σε ανθρώπους.

Δεν χρησιμοποιούν σε καμία περίπτωση καλή επιστημονικήμεθοδολογία. Δεν έχουν τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές με εικονικό φάρμακο (placebo) για οποιοδήποτε εμβόλιο, το χρυσό πρότυπο για οποιαδήποτε θεραπεία που θα εγκριθεί από το FDA. Δεν ακολουθούν κανένα ασφαλές επιστημονικό πρωτόκολλο για να βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλές για εμάς,  ότι θα λειτουργεί σε εμάς, για να γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με αυτό. Και θέλουν να το εγχύσουν σε όλους.

Οι κατασκευαστές εμβολίων γενικά απαλλάσσονται από την ευθύνη  για το προϊόν, δηλαδή εάν προκαλέσουν επιληπτικές κρίσεις, παράλυση κ.λπ. δεν έχουν ευθύνη σαν εταιρείες. Απαλλάσσονται επίσης από τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές. Το κάνουν με το εμβόλιο για τον COVID-19, αλλά το κάνουν και με άλλα εμβόλια πρόσφατα, όπου μπορούν απλά να πουν: “Λοιπόν, είχαμε στο παρελθόντο εμβόλιο MMR. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Ίσως το έχουν τροποποιήσει λίγο. Εξακολουθεί να είναι το ίδιο πράγμα. “ Τι είδους νοοτροπία είναι αυτή; Δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί μόνο μια μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Επίσης απαλλάσσονται από την υποχρέωση να αποδείξουν ότι αυτά τα πράγματα θα κάνουν αυτό που λένεότι θα κάνουν. Έτσι, για παράδειγμα, πρέπει μόνο να αποδείξουν ότι το εμβόλιο παράγει αντισώματα.

Μόνο το ότι έχετε αντισώματα δε σημαίνει ότι έχετε ανοσία σε κάτι. Δεν είναι δεδομένο  αυτό. Δεν γνωρίζουμε αν θα ήταν αποτελεσματικό πραγματικά στον ανθρώπινο πληθυσμό. Μια πραγματική μελέτη, μια καλή μελέτη, θα έδειχνε ότι είναι αποτελεσματικό  στον ανθρώπινο πληθυσμό. Δεν την κάνουν. Λένε ότι δεν προλαβαίνουν. Οπότε μπορεί να μην είναι καθόλου αποτελεσματικό. Εν τάξει λοιπόν, ας αναρωτηθούμε τότε ποιος είναι ο σκοπός;

Ένα άλλο σημαντικό δεδομένο που πρέπει να γνωρίζετε για τα εμβόλια είναι ότι πολλά από αυτά χρησιμοποιούν εμβρυικές κυτταρικές σειρές MRC-5 από αμβλώσεις από τη δεκαετία του 1960. Αυτή είναι μια ‘’αθάνατη’’ κυτταρική σειρά.’’Αθάνατος’’ σημαίνει ότι δεν πεθαίνει. Με άλλα λόγια, είναι ένα κύτταρο που έχει χάσει την ικανότητα  απόπτωσης. Ένα κύτταρο που δεν μπορεί να περάσει από αυτή τη διαδικασία θανάτου ονομάζεται καρκίνος. Αυτός είναι ένας ορισμός του καρκίνου.  Έτσι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν πολλές λέξεις για να μην συνειδητοποιήσετε ότι χρησιμοποιούν ένα καρκινικό κύτταρο. Ένα άλλο όνομα για τα  εμβρυϊκά κύτταρα από αμβλώσεις είναι τα διπλοειδή κύτταρα. Έχουν και άλλα ονόματα για αυτά , αλλά σας δίνω απλά τα δύο βασικά που θα χρησιμοποιήσουν αν κοιτάξετε τη λίστα των συστατικών. Μερικά από τα εμβόλια που χρησιμοποιούν αυτές τις καρκινικές κυτταρικές σειρές είναι το MMR (ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς), της ανεμοβλογιάς, του έρπητα ζωστήρα, της ηπατίτιδας Α και Β, της πολιομυελίτιδας και άλλα. Λοιπόν, θέλω απλά να το  προτάξω αυτό γιατί ο κόσμος συνέχεια μου λέει “Αυτά που λες είναι προϊόντα φαντασίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό. Απολύτως όχι. Εμπιστεύομαι τις κυβερνήσεις μας. Εμπιστεύομαι τις εταιρείες μας. Εμπιστεύομαι τον Bill Gates. Διαδίδεις ψευδείς πληροφορίες. “ Θέλω απλά να σας πω ότι πολλοί γιατροί και ερευνητές προσπαθούν εδώ και χρόνια να μεταφέρουν στο κοινό αυτές τις πληροφορίες και έχουν σωπάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πολλοί από τους συναδέλφους μου προσπάθησαν να τοκάνουν αυτό. Ξέρω ότι έχω κάνει τα πάντα. Προσπαθήσαμε να το παρουσιάσουμε στο κοινό. Όταν υπάρχει το χρήμα πίσω από αυτό, δεν έχει αποτέλεσμα. Ξέρετε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ελεγχόμενα. Γι’αυτό δεν βλέπετε με ποιον τρόπο αληθινοί επαγγελματίες και άλλοι ερευνητές έχουν πάψει να μιλούν. Βλέπετε ακόμα κάποιους , αλλά δεν μας βλέπετε σαν ομάδα. Δεν αισθανόμαστε ότι έχουμε ελευθερία λόγου.

Μια ιταλική έκθεση που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση της Ιταλίας και μια ομάδα επιστημόνων που ονομάζεται Corvelva. Θα σας δώσω αργότερα αναφορές σε αυτό. Κατέθεσε τα συμπεράσματά της για ορισμένα από τα εμβόλια που μόλις ανέφερα. Η ομάδα επιστημόνων δηλώνει ότι αυτά τα εμβόλια έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την ογκογένεση, που σημαίνει αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, αυξημένο κίνδυνο μεταλλάξεων ή μεταλλαγμένων γονιδίων. Τι θα σήμαινε αυτό ακριβώς δεν ξέρω ούτε εγώ. Αυξημένος κίνδυνος μετάδοσης λοιμώξεων. Αυτό ήταν ήδη γνωστό. Πολλές φορές έχουμε βακτήρια που είναι μολυσματικά Το Mycoplasma pneumoniae είναι ένα πολύ κοινό μολυσματικό βακτήριο. Αυτό δεν έχει πραγματικά καμία σχέση, θεωρητικά, με το ίδιο το εμβόλιο, αλλά βρίσκεται μέσα σε αυτό. Οπότε κολλάτε μια λοίμωξη μαζί με το εμβόλιο.

Λοιπόν, φίλοι, λέγοντάς σας αυτά, αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί …. ή πιθανόν , η δυνατότητα του είναι να χρησιμοποιηθεί ως …..βιολογικό όπλο. Σωστά? Εγχέουν καρκίνους στοσώμα σας, μαζί με πολύ τοξικές ουσίες, όπως παράγωγα υδραργύρου και παράγωγα αλουμινίου και άλλα πράγματα όπως αυτά, εκτός από το άγνωστο αποτέλεσμα του συνδυασμού και της συσσώρευσης αυτών των εμβολίων μαζί και του συνεργιστικού αποτελέσματος που συμβαίνει..

Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα εμβόλιο με γνωστό αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών και ένα άλλομεγνωστό αριθμό ανεπιθύμητωνενεργειών και τα βάζετε μαζίστοσώμα ενός ανθρώπου, εντός κάποιου χρονικού διαστήματος. Δεν έχετε απλά ότι A συν B = A και B. Τα δύο μαζί μπορούν να έχουν συνεργιστική επίδραση και να έχουν εκατοντάδες φορές πιο επιβλαβείς παρενέργειες από ό, τι θα φανταζόμασταν, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, δεν το ξέρουμε αυτό. Δεν έχει μελετηθεί.

Ο παιδιατρικός πληθυσμός είναι σίγουρα ο πιο ευαίσθητος λόγω της ανωριμότητας του ανοσοποιητικού τους συστήματος, κάτι που είναι λογικό.
Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο θέμα γιατί τα εμβόλια προωθούνται με τόσο έντονη πίεση σε εμάς αν η σύγχρονη έρευνα και οι αποδείξεις για τη χρήση τους είναι ελλιπείς. Ας ακολουθήσουμε το χρήμα και αυτό συνήθως θα μας δώσει μερικές καλύτερες ιδέες.

Το 2011 δόθηκαν στη γερμανική εταιρεία Curevac 33 εκατομμύρια δολάρια για  έρευνα και ανάπτυξη εμβολίων RNA. Στη συνέχεια, το 2013 δόθηκαν στη Moderna Therapeutics 25 εκατομμύρια για έρευνα και ανάπτυξη εμβολίου RNA. Στη συνέχεια, το 2015 δόθηκαν στην Enovia 45 εκατομμύρια για εμβόλια DNA , για τα οποία  παραδέχονται ότι χρησιμοποίησαν νανοτεχνολογία DNA.
Η νανοτεχνολογία χρησιμοποιεί μικροσκοπικούς, πολύ μικρούς, ελάχιστους  ρομποτικούς οργανισμούς. Όλες αυτές οι εταιρείες υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Gates ή έχουν συνδεθεί κατά κάποιο τρόπο με το Ίδρυμα Gates.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι μέχρι στιγμής αυτές οι εταιρείες δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν άδεια για ανθρώπινη χρήση αυτών των προϊόντων εξαιτίας του ότι στις δοκιμές με ανθρώπους τα εμβόλια δεν κατάφεραν να παρέχουν επαρκή ανοσία.

Η «επαρκής ανοσία» επαναλαμβάνω, δηλώνει  μόνο ότι έχετε μια ορισμένη ποσότητα αντισωμάτων. Αυτό, ξαναλέω, δεν δείχνει απόλυτα ότι το άτομο έχει ανοσία σε οποιονδήποτε ιό ή βακτήριο που προσπαθούν να σας προστατεύσουν. Αναφέρεται μόνο σε πειραματικές συνθήκες, σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα πόσα αντισώματα υπάρχουν. Αυτό όμως δεν είναι καλή επιστημονική πρακτική για να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα αυτών των εμβολίων ακόμη και αν μπορούσε να δείξει κάτι τέτοιο.

Το 2010, η DARPA, η οποία είναι η υπηρεσία  για την Προηγμένη Έρευνα Άμυνας του Πενταγώνου, στρατιωτική υπηρεσία, άρχισε να εστιάζει στα εμβόλια DNA και RNA. Και είχαν ένα συνθετικό εμβόλιο DNA που θα μπορούσε να χορηγηθεί μέσω μη επεμβατικής ηλεκτροδιάτρησης που χρησιμοποιεί ένα είδος σύριγγας με μικροβελόνες. Δύσκολα τις αισθάνεστε να μπαίνει μέσα. Και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, σε εισαγωγικά, “έχει σκοπό να ενισχύσει και να ανατρέψει τους ανθρώπους σε γενετικό επίπεδο.” Τον ίδιο χρόνο, ο Μπιλ Γκέιτς άρχισε να χρηματοδοτεί για τα εμβόλια RNA τις εταιρείες που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Το 2012 η DARPA ανακοινώνει μια διεπαφή εγκεφάλου-μηχανής, δηλαδή την AI (τεχνητή νοημοσύνη) και ο εγκέφαλος του ανθρώπου θα σχηματίσει ένα νευρικό δίκτυο και επομένως θα έχει την ικανότητα να επικοινωνεί μόνο με τη σκέψη ή να επηρεάζεται και να ελέγχεται από απόσταση. Λοιπόν αυτή είναι η ιδέα:  μπαίνετε, υποθετικά, στο έξυπνο σπίτι σας, σκέφτεστε να ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό, τους ανεμιστήρες, το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα, να ξεκινήσετε να μαγειρεύετε κάτι στο φούρνο – ποιος ξέρει τι – και αυτό συμβαίνει επειδή είναι WiFI.  Ακούγεται φανταστικό, έτσι; Αλλά σκεφτείτε το. Εάν γίνεται με έναν τρόπο, γίνεται και αντίστροφα μεέναν άλλο τρόπο. Τι γίνεται αν το έξυπνο σπίτι μπορεί να σας στείλει μηνύματα; Όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους, οπότε μείνετε μαζί μου.

Ένα άλλο πρόγραμμα της DARPA εκείνη την περίοδο είναι το πρόγραμμα Μη Χειρουργικής Νανοτεχνολογίας Επόμενης Γενιάς (Next-Gen Non-Surgical Nanotechnology (N3)) και περιλαμβάνει μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή για ανάγνωση και γραφή απευθείας στον εγκέφαλό σας. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Γελάω γιατί συνεχίζει να με τρελαίνει αυτό, αν και το γνωρίζω εδώ και καιρό. Διαβάζει και γράφει απευθείας.

Ξαναγράφουν αυτό που συμβαίνει στον εγκέφαλό σας. Τις αναμνήσεις σας, τις σκέψεις σας. Λοιπόν , οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι συναρπαστικό. Είναι το Matrix. Είναι κυριολεκτικά το Matrix. Θέλω να μάθω καράτε. Κατέβασέ το. Έμαθα καράτε. Το σώμα σας θα ξέρει πώς να το κάνει. Θέλω να μάθω πώς να είμαι σεφ γαλλικής κουζίνας. Κατέβασέ το. Μπορώ να το κάνω στη στιγμή. Μπορώ να μάθω μια γλώσσα πιθανόν μέσα σε λίγες μέρες ή σε μία μέρα. Δεν γνωρίζω.  Οπότε, αυτή η εκδοχή ακούγεται φανταστική. Νομίζετε ότι μπορείτε να το ελέγξετε; Κάτι άλλο σας ελέγχει. Κάτι άλλο ξαναγράφει τα συναισθήματά σας, τις εμπειρίες σας. Μπορεί να έχετε τεχνητές αναμνήσεις πραγμάτων. Δεν θα αναγνωρίζετε τι είναι πραγματικότητα. Θα έχετε γίνει πρόγραμμα υπολογιστή.  Μετατρέπεστε σε χαρακτήρα σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή που δεν ελέγχετε. Αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία. Αυτό συμβαίνει σήμερα. Όλα αυτά συνδέονται.
Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η DARPA χρηματοδότησε μια εταιρεία που παράγει μαλακές εύκαμπτες υδρογέλες. Έχω αναφέρθει στις υδρογέλες στο παρελθόν. Ενέσιμες κάτω από το δέρμα για παρακολούθηση της υγείας. Είναι σημαντικό να το ακούσετε. Βυθίζουνε ενα τσιπ στην υδρογελη με μια  εφαρμογή smartphone για να παρέχουν στον χρήστη άμεσες πληροφορίες σχετικά με την υγεία. Ωστόσο, η νανοτεχνολογία υδρογέλης αναπτύσσεται και εξαπλώνεται στο σώμα μόλις εμφυτευτεί. Δεν γνωρίζουμε πώς αυτό επηρεάζει το DNA μας. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να στέλνει πληροφορίες απευθείας και συνεχώς σε μια μονάδα τεχνητής νοημοσύνης. Όλα αυτά λοιπόν σε ένα smartphone, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, έχουμε εφαρμογές υγείας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι στο τηλέφωνό σας. Μερικές φορές πρέπει να κοιτάξετε κάτω από μια εφαρμογή Google ή οτιδήποτε άλλο. Ειναι εκει. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, αλλά δεν μπορείτε να το διαγράψετε. Είναι αδύνατο. Αυτό είναι και οι εφαρμογές COVID19 που διαθέτουν. Έχει να κάνει με αυτό. Σας προετοιμάζουν. Έχετε την εφαρμογή. Έχετε το λογισμικό. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτή η μικρή υδρογέλη που τοποθετείται εκεί. Και έπειτα για πάντα τα πάντα στο σώμα σας παρακολουθούνται.

Για μια γυναίκα, πότε είναι η ωορρηξία σας. Πότε έχετε εμμηνόρροια. Πόσες φορές έχετε κάνει σεξ. Για έναν άντρα, πόσες φορές έχετε κάνει σεξ. Πόση ποσότητα αλκοόλ είναι στο σώμα σας. Όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα. Εάν έχετε πέσει κάτω. Πόσα βήματα κάνετε Εάν είστε αγχώδης. Τα συναισθήματά σας. Ο ύπνος σας. Όλα και τα πάντα για σένα. Πηγαίνουν σε ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Τι κάνει αυτό; Αυτό είναι κάτι που προσπαθούν να κάνουν πολύ γρήγορα. Σας προετοιμάζουν ήδη στο smartphone σας. Αυτό δεν είναι φαντασία. Αυτό είναι πραγματικότητα. Έτσι, συμπερασματικά, μπαίνουμε σε μια αχαρτογράφητη περιοχή που μπορεί να αλλάξει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Τα εμβόλια για το COVID19 δεν είναι ασφαλή, με καμία επιστημονική μεθοδολογία. Εισάγουν καρκίνους και μεταλλαξιογόνες κυτταρικές σειρές στο σώμα μας και το κάνουν εδώ και πολύ καιρό. Εισάγουν τοξίνες στο σώμα μας. Αυτό συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Εισαγωγή διαφορετικών ζωικών γονιδιωμάτων στο σώμα μας. Αυτό συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχουν αποδείξεις ότι αυτό που κάνουν, αυτό που είπαν ότι πρόκειται να κάνουν, θα συμβεί. Δεν υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη, ακόμη. Δεν χρειάζεται να έχουν αποδείξεις.

Η τεχνολογία ανασυνδυασμένου RNA, ανασυνδυασμένου DNA θα προκαλέσει άγνωστες και μόνιμες αλλαγές στο σώμα ενός ατόμου. Μόνιμες. Μόλις αλλάξει το DNA τους, θα ζήσουν με αυτήν την αλλαγή για το υπόλοιπο της ζωής τους. Και επίσης οι επιπτώσεις της γενετικής αλλαγής, ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να είναι, για το υπόλοιπο της ζωής τους. Δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν μπορείς να πεις : “Ω, έκανα αυτό το εμβόλιο. Δεν λειτούργησε. Ξέρετε…Δεν θα το ξανακάνω.” Όχι, είναι κάνε το ή πέθανε με αυτό. Δεν ξέρω, και δεν νομίζω ότι αυτοί – οποιοσδήποτε προσπαθεί να το εμπορευτεί – ξέρουν πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα. Και δεν ακούγεται καλό. Ουσιαστικά αυτό δημιουργεί ένα νέο είδος. Και ίσως καταστρέφει έναν παλιό – εμάς. Εμάς , όπως μας γνωρίζουμε ως ανθρώπους. Εισάγει επίσης τη νανοτεχνολογία και τα ρομποτικά της αποτελέσματα στο σώμα. Όλα αυτά υποδηλώνουν την ικανότητα χρήσης αυτού του εμβολίου και των βοηθητικών προϊόντων του – πράγματα που ανέφερα μόλις τώρα. Μερικά από τα ονόματα είναι πράγματα όπως το ID2020 κ.λπ. Για να μας συνδέσουν όλους σε μια διεπαφή τεχνητής νοημοσύνης. Δεν είναι μονόδρομος. Αυτός είναι ένας αμφίδρομος δρόμος. Λοιπόν, ξέρω ότι είναι πολλές πληροφορίες για να αφομοιωθούν. Και με τρομάζει. Με τρομάζει για χρόνια. Έχω βρεθεί σε επιστημονικές συναντήσεις όπου έχουν μιλήσει για αυτό. Έχω πάει σε επαγγελματική συνάντηση όπου μιλούν για αυτό. Είναι πραγματικό. Δεν είναι φαντασία. Το έχω μελετήσει από τα 20 μου. Και είναι πραγματικό. Και πρέπει να πούμε την αλήθεια τώρα. Για εμάς, για τις οικογένειές μας, για τις μελλοντικές γενιές. Για το ανθρώπινο είδος. Δεν είναι αστείο, παιδιά. Παρακαλώ κάντε τη δική σας έρευνα όσο περισσότερο μπορείτε. Και ξεκινήστε να μιλάτε συνεχώς στα κοινωνικά μέσα και μην σταματάτε. Παραμείνατε σε όλα αυτά και αρχίστε να πλημμυρίζετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αυτά. Έχουμε μια ευκαιρία αν αρχίσουμε να αφυπνίζουμε περισσότερους ανθρώπους. Σας το λέω αυτό με τη περισσή αγάπη και ηρεμία . Και χαίρομαι που μιλώ για άλλα ζητήματα και θέματα και θα σας δώσω τις αναφορές που έχω. Πείτε μου λοιπόν τι πιστεύετε. Και παρακαλώ πείτε την αλήθεια. ΕΝΤΑΞΕΙ? Καλή σας μέρα. Αντίο.