ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

https://brandnewtube.com/watch/ask-the-experts-covid-19-vaccine-now-banned-on-youtube-and-facebook_qIsNohSIeSgfz2J.html

Το όνομά μου είναι Andrew Kaufman. Είμαι ιατρός και πιστοποιημένος ιατροδικαστής ψυχίατρος. Αυτή η πανδημία δεν είναι πραγματική ιατρική πανδημία. Το εμβόλιο COVID19 δεν είναι αποδεδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό επειδή δεν υπήρχε αρκετός χρόνος. Επιπλέον, δεν υπήρξε οποιοσδήποτε ορισμός οποιασδήποτε σαφούς ασθένειας εναντίον της οποίας μπορεί να δοκιμαστεί. Δεν υπήρξε ιός που να έχει καθαριστεί ή να έχει αποδειχθεί ότι είναι η αιτία μιας ασθένειας. Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει κανένας στόχος για το εμβόλιο. Ωστόσο, η ουσία είναι ότι αφού δεν έχουν προκύψει επιπλέον θάνατοι σε σχέση με μια νέα ασθένεια, απλά δεν υπάρχει ανάγκη για νέο εμβόλιο.

Δρ Hilde de Smet: Γεια σας, το όνομά μου είναι Hilde de Smet. Είμαι Βέλγος ιατρός και θα ήθελα να πω ότι το νέο εμβόλιο COVID19 δεν είναι ασφαλές και ότι δεν υπάρχει καμία παγκόσμια ιατρική πανδημία. Για σχεδόν είκοσι χρόνια, η φαρμακευτική βιομηχανία προσπαθούσε να αναπτύξει εμβόλια κοροναϊού, αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ, επειδή παρατήρησαν σε δοκιμές σε ζώα ότι υπήρχαν σοβαρές παρενέργειες: αυτοανοσολογικές διαταραχές όταν το ζώο εκτέθηκε σε έναν νέο ιό άγριου τύπου. Αυτές οι αυτοανοσολογικές διαταραχές είναι συγκρίσιμες με τις επιπλοκές που έχουμε δει σε ορισμένους ασθενείς με COVID19. Τώρα, με τη δικαιολογία μιας παγκόσμιας πανδημίας, η φαρμακοβιομηχανία έχει την άδεια να παραλείψει τις δοκιμές σε ζώα. Αυτό σημαίνει ότι εμείς οι άνθρωποι θα γίνουμε πειραματόζωα και ενδέχεται να έχουμε σοβαρές παρενέργειες όταν θα εκτεθούμε σε νέους ιούς.

Nils Fosse: Το όνομά μου είναι Nils Fosse. Είμαι ιατρός στο Μπέργκεν της Νορβηγίας. Το εμβόλιο COVID19 δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό. Είναι μια νέα τεχνολογία και έχει δοκιμαστεί σε μερικές χιλιάδες άτομα μέσα σε λίγους μήνες. Ερευνήστε το μόνοι σας. Δεν πρόκειται για πραγματική ιατρική πανδημία. Τα ποσοστά θνησιμότητας στη Νορβηγία δεν είναι υψηλότερα από το μέσο ετήσιο ποσοστό.

Δρ Elizabeth Evans: Είμαι η Δρ. Elizabeth Evans, συνταξιούχος γιατρός και συνιδρύτρια της Βρετανικής Ιατρικής Συμμαχίας για την Ελευθερία. Τα εμβόλια COVID19 δεν έχουν αποδειχθεί ασφαλή ή αποτελεσματικά. Πιστεύουμε ότι είναι απερίσκεπτο και άσκοπο να διατεθούν αυτά τα – ουσιαστικά πειραματικά – εμβόλια που χρησιμοποιούν μια εντελώς νέα τεχνολογία MRNA σε εκατομμύρια ανθρώπους, όταν υπάρχουν μόνο περιορισμένα δεδομένα βραχυπρόθεσμης ασφάλειας, καμία απόδειξη ότι θα αποτρέψουν τη μετάδοση του ιού και κανένα δεδομένο μακροπρόθεσμης ασφάλειας που να αποκλείει μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες επιπτώσεις όπως αυτοάνοσες ασθένειες, υπογονιμότητα και καρκίνους.
Δρ Mohammed Adil: Είμαι ο Dr. Mohammed Adil από το Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαι συνεργάτης του Royal College of Surgeons του Ηνωμένου Βασιλείου και συμβουλευτικός χειρουργός. Εργαζόμουν για τις εθνικές υπηρεσίες υγείας τα τελευταία τριάντα χρόνια με ένα άψογο ρεκόρ. Είμαι πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Nishtarian, της Ιατρικής Ένωσης Πακιστανών Ηνωμένου Βασιλείου, και πρόσφατα αναπτύξαμε την Παγκόσμια Συμμαχία Ιατρών, σε συνεργασία με χιλιάδες επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα είχαμε ένα πολύ επιτυχημένο διαδικτυακό συνέδριο που παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζω την ανθρωπότητα, ειδικά στην παρούσα κατάσταση υποβάθμισης της πραγματικότητας σχετικά με τον κοροναϊό και των περιορισμών που επιβάλλονται στο κοινό. Σας ευχαριστώ πολύ.

Δρ. Vernon Coleman: Δεν επιτρέπεται στους γιατρούς να αμφιβάλλουν δημόσια για το COVID19. Το υλικό που περιέχει την αλήθεια για την υποτιθέμενη ασθένεια και το εμβόλιο απαγορεύεται. Τον τελευταίο χρόνο έχω δαιμονοποιηθεί και συκοφαντηθεί και μια καριέρα και φήμη πενήντα ετών καταστράφηκε από εκείνους που προωθούν μια πανδημία που δεν υπήρξε ποτέ και ένα εμβόλιο που δεν χρειάστηκε ποτέ. Όλη η απάτη COVID19 είναι, όπως είπα το Μάρτιο του 2020, η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία. Η αρχή της συναίνεσης μετά από ενημέρωση είναι ουσιώδης στην ιατρική, αλλά οι ασθενείς που εμβολιάζονται τώρα δεν μπορούν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους μετά από ενημέρωση επειδή δεν έχουν ενημερωθεί. Δόξα τω Θεό υπάρχουν ιστοσελίδες όπως το Brandnewtube, όπου ανεβαίνουν βίντεο χωρίς λογοκρισία, από γιατρούς που έχουν λογοκριθεί ή απαγορευτεί αλλού.
Dolores Cahill: Το όνομά μου είναι καθηγήτρια Dolores Cahill. Είμαι μοριακή βιολόγος και ανοσολόγος και έχουμε καλά νέα. Ο κοροναϊός και η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν ήταν τόσο σοβαροί όσο πιστεύαμε. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα του COVID19 με επιτυχία με βιταμίνες D, C και ψευδάργυρο και με πολύ ασφαλή φάρμακα. Επομένως, η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα μέτρα όπως η κοινωνική αποστασιοποίηση, η απομόνωση και οι μάσκες δεν ήταν απαραίτητα. Και ακόμη δεν είναι απαραίτητο επίσης ένα εμβόλιο. Δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε άδεια ή εμβόλιο, και αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξαν πολλές κλινικές δοκιμές, αλλά ότι στις μελέτες ασφάλειας υπήρξαν πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες και θάνατοι στα ζώα που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτές τις μελέτες τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Zac Cox: Το όνομά μου είναι Zac Cox. Είμαι ολιστικός οδοντίατρος και ομοιοπαθητικός. Είμαι ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Συμμαχίας Ιατρών. Πιστεύω ότι η πανδημία έχει τελειώσει ουσιαστικά από το καλοκαίρι. Πιστεύω επίσης ακράδαντα ότι δεν υπάρχουν δεδομένα μακροπρόθεσμης ασφάλειας για κανένα από τα εμβόλια COVID. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά πειραματίζονται πάνω μας, πράγμα που αντιβαίνει στον Κώδικα της Νυρεμβέργης. Δεν θα κάνω αυτό το εμβόλιο.

Δρ. Anna Forbes: Γεια σας. Είμαι η Anna Forbes. Είμαι Βρετανίδα γιατρός που εκπροσωπεί τη Βρετανική Συμμαχία για την Ιατρική Ελευθερία. Πρόκειται για ένα σωματείο επιστημόνων, ακαδημαϊκών, γιατρών και δικηγόρων που μεγαλώνει συνέχεια. Πιστεύουμε ότι υπήρξε υπερεκτίμηση του κινδύνου για τη δημόσια υγεία από το SARS-COV2 λόγω παρερμηνείας των δεδομένων και ακατάλληλης χρήσης του τεστ PCR. Ζητούμε τη διατήρηση της συναίνεσης μετά από ενημέρωση, της ιατρικής επιλογής και της σωματικής αυτονομίας. Ως γιατροί πιστεύουμε ότι αυτό είναι απόλυτα κρίσιμο να διατηρηθεί. Σας ευχαριστώ.

Δρ. Ralf ER Sundberg: Είμαι ο Ralf Sundberg MD, Ph.D. πρώην αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής μεταμοσχεύσεων στο Ινστιτούτο Karolinska. Η άποψή μου για την κρίση του κοροναϊού είναι ότι το τεστ PCR είναι ανακριβές. Στην πραγματικότητα οδηγεί σε πάρα πολλά ψευδώς θετικά. Φοβόμαστε λοιπόν τον εμβολιασμό και δεν εμπιστεύομαι αυτό το εμβόλιο.

Johan Denis: Το όνομά μου είναι Dr. Johan Denis από το Βέλγιο. Το εμβόλιο για τον κοροναϊό δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό. Δεν υπάρχει ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Είναι μια ψεύτικη πανδημία. Ο κοροναϊός είναι από πλευράς παθογένειας, θνησιμότητας και μεταδοτικότητας συγκρίσιμος με την εποχική γρίπη και δεν μπορώ παρά μόνο να απορρίψω τα ακραία και δυσανάλογα μέτρα που έλαβαν οι κυβερνήσεις μας. Δεν υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Όλα ενορχηστρώθηκαν για να σας κάνουν να φοβηθείτε αρκετά ώστε να κάνετε το εμβόλιο. Αυτό το εμβόλιο δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές. Παράχθηκε πολύ γρήγορα. Δεν έχουμε ιδέα ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Χρειάζεται πολύ περισσότερη έρευνα. Δεν υπάρχει βιασύνη ή έκτακτη ανάγκη. Ενδεχομένως να αλλάξει το DNA σας. Αυτό είναι μη αναστρέψιμο και ανεπανόρθωτο για όλες τις μελλοντικές γενιές. Ένα πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα. Ποτέ δεν θα το έκανα στον εαυτό μου, στους ασθενείς μου ή στους αγαπημένους μου. Δεν είμαστε πειραματόζωα.

Δρ. Daniel Cullum: Γεια σας. Είμαι ο Δρ. Daniel Cullum, χειροπράκτης γιατρός από το Turpin της Oklahoma των ΗΠΑ. Ο κόσμος δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή μια πραγματική ιατρική πανδημία. Το εμβόλιο δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό και δε θα το κάνω ή/και δε θα το συστήσω επειδή δεν υπάρχει ασφαλές εμβόλιο. Τελεία.

Moritz von der Borch. Το όνομά μου είναι Moritz von der Borch. Δουλεύω ως δημοσιογράφος σε θέματα επιστήμης και την ιατρικής και είμαι από τη Γερμανία. Μην κάνετε αυτό το εμβόλιο. Αυτό το εμβόλιο είναι επικίνδυνο. Αυτή η πανδημία είναι μια απάτη.

Δρ Anne Fierlafijn Το όνομά μου είναι Anne Fierlafijn. Είμαι γιατρός από το Βέλγιο, που ειδικεύεται σε χρόνιες μολυσματικές ασθένειες όπως οι νόσοι Lyme, Epstein-Barr, Maltz, κλπ Το εμβόλιο COVID19 δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές ή αποτελεσματικό και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι έχει αρθεί κάθε ευθύνη από τις εταιρείες που το παράγουν. Αν οι φαρμακευτικές δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για το προϊόν που παράγουν, πώς μπορούν να περιμένουν από τους γιατρούς να το χορηγήσουν στους ασθενείς τους χωρίς αμφιβολία ότι θα προκαλέσουν βλάβη; Όλο και περισσότερο, βλέπουμε ότι αυτό δεν είναι μια ιατρική πανδημία. Τα μέτρα για τον κοροναϊό προκαλούν πολύ περισσότερη παράπλευρη ζημιά από ότι προκαλεί ο ίδιος ο ιός. Σε όλο τον κόσμο βλέπουμε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων παρουσιάζεται λανθασμένα προκειμένου να οδηγήσει τον πληθυσμό σε υπακοή και στον εμβολιασμό. Γι ‘αυτό παρακαλώ να ασκείτε κριτική. Κάντε τη δική σας έρευνα. Και μην αφήσετε τα μέσα ενημέρωσης να σας χειραγωγήσουν. Νομίζω ότι είναι καιρός να αντιδράσετε, χρόνος να υπερασπιστείτε την ελευθερία σου, για το μέλλον των παιδιών σας. Μην παραδοθείτε στο άγχος, στην πόλωση, στον κυβερνητικό έλεγχο και στον περιορισμό της ελευθερίας σας. Όλα υπό το ψεύτικο πρόσχημα ενός ιού. Επειδή αυτό συμβαίνει.

Δρ Tom Cowan: Γεια σας, είμαι ο Δρ Tom Cowan και θέλω απλά να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι πρέπει να θυμόμαστε ότι η υγεία δεν προέρχεται από τη χορήγηση τοξινών στο σώμα μας, αλλά από το να αποφασίσετε τι σημαίνει το να είσαι άνθρωπος και να το επιδιώκετε αυτό με όλη σας την καρδιά.

Δρ Kevin Corbett: Είμαι ο Δρ Kevin Corbett, συνταξιούχος-νοσηλευτής και επιστήμονας υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα εμβόλια COVID δεν έχουν αποδειχθεί ασφαλή ή αποτελεσματικά. Το COVID δεν είναι πραγματική ιατρική επιδημία. Τα εμβόλια χρησιμοποιούν συνθετικά προϊόντα που θα μεταλλάξουν τα γονίδιά σας, επιτρέπουν την παρακολούθηση της κατάστασης του εμβολιασμού σας και προκαλούν επικίνδυνες χημικές αντιδράσεις. Οι επιστήμονες επομένως απαιτούν να σταματήσουν αμέσως όλοι οι εμβολιασμοί για το COVID. Η πραγματική επιδημία είναι ο φόβος και η υστερία. Ξεκίνησε στην Κίνα και εξαπλώθηκε γρήγορα μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η υστερία επιταχύνθηκε από εταιρείες που έχουν οικονομικά κέρδη μέσω της πώλησης ελαττωματικών γρήγορων ιατρικών τεστ, τοξικών αντι-ιικών φαρμάκων και τώρα μη δοκιμασμένων και δυνητικά επικίνδυνων εμβολίων. Οι τυπικές προφυλάξεις, οι οποίες συνήθως προστατεύουν το κοινό , έχουν αγνοηθεί λόγω άγνοιας, υστερίας και κερδοφορίας. Για παράδειγμα, τα εμβόλια δεν έχουν υποβληθεί σε κατάλληλες δοκιμές τρίτης φάσης. Το τεστ για την COVID, η PCR, είναι θανάσιμα ελαττωματικό. Δεν ελέγχθηκε ποτέ με την τυπική διαδικασία από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ποτέ σε άρρωστους ή σε άτομα χωρίς συμπτώματα. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τα ελαττώματα του PCR τεστ στο www. cormandrostenreview.com.

Dr. Carrie Madej: Το όνομά μου είναι Dr. Carrie Madej. Είμαι ιατρός εσωτερικής ιατρικής από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Έχω τη δική μου κλινική και διετέλεσα ιατρική διευθύντρια δύο διαφορετικών κλινικών, καθώς επίσης και εκπαιδευτής ιατρός για φοιτητές ιατρικής τα τελευταία δεκαεννέα χρόνια. Είμαι εδώ για να σας πω ότι δεν υπάρχει παγκόσμια πανδημία της COVID19. Χρησιμοποιούμε μηχανισμούς τεστ που ονομάζονται PCR, οι οποίοι δεν έχουν ποτέ υποδειχθεί ή δημιουργηθεί για τη διάγνωση οποιασδήποτε μόλυνσης. Αυτός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο θα έπρεπε να κάνουμε διάγνωση. Επιπλέον, τα νοσοκομεία και οι γιατροί λαμβάνουν οικονομικά κίνητρα για τη διάγνωση της COVID19. Επιπλέον, συμβαίνουν πολλά εργαστηριακά σφάλματα σε όλο τον κόσμο ξανά και ξανά, που εντοπίζουν ακόμα περισσότερα ψευδώς θετικά. Επιπλέον, είμαι εδώ για να σας πω ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο COVID19 και δεν θα συστήσω το εμβόλιο COVID19 σε κανέναν από τους ασθενείς μου. Αυτό το εμβόλιο είναι ένα πείραμα στο ανθρώπινο είδος, επειδή προτείνουν τη χρήση τροποποιημένου αγγελιοφόρου RNA ή τροποποιημένου DNA, συνθετικού στο ανθρώπινο σώμα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα εφαρμοστεί αυτό στο ανθρώπινο είδος. Δεν ξέρουμε τι θα μπορούσε να μας συμβεί. Επιπλέον, προτείνουν επίσης τη χρήση τεχνολογίας νανο-λιπιδίων ή νανοτεχνολογίας στο ανθρώπινο είδος. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά απαίσια πράγματα που μπορούν να μας συμβούν και πρέπει να το διερευνήσουμε αυτό πριν προχωρήσουμε. Αυτό είναι το κάλεσμα προειδοποίησης που απευθύνω στον κόσμο.
Dr. Barre Lando: Το όνομά μου είναι Dr. Barre Lando και έχω θεραπεύσει πολλά παιδιά που έχουν υποστεί βλάβη από εμβόλιο. Λόγω της έλλειψης κατάλληλης διαδικασίας δοκιμών και των ψευδών συνθηκών που περιβάλλουν την υποτιθέμενη πανδημία, θα προειδοποιηούσα έντονα οποιονδήποτε σκέφτεται να κάνει το εμβόλιο COVID19.

Kate Shemirani: Είμαι η Kate Shemirani, φυσιολογική νοσοκόμα σε έναν τοξικό κόσμο. Υπάρχει πανδημία; Σε καμία περίπτωση. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για αυτό. Υπάρχει ο COVID19; Με τίποτα. Δεν αποδείχθηκε ποτέ. Χρειάζεται ο πληθυσμός αυτό το νέο επικίνδυνο εμβόλιο COVID19 για το οποίο δεν έχουν γίνει τοι δοκιμές ασφαλείας και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ξανά; Με τίποτα. Κανείς δεν το χρειάζεται. Πιστεύω ότι η κυβέρνησή μας πρέπει να συλληφθεί για πιθανή γενοκτονία; Ξεκάθαρα.

Sandy Lunoe: Είμαι η Sandy Lunoe, συνταξιούχος φαρμακοποιός και ζω στη Νορβηγία. Τα εμβόλια COVID19 δεν έχουν αποδειχθεί ασφαλή ή αποτελεσματικά. Επικεντρώνομαι σε δύο μόνο θέματα ασφάλειας. Τα εμβόλια ενέχουν τον κίνδυνο ενίσχυσης του νόσου. Αντί να προστατεύει από τη μόλυνση, το εμβόλιο μπορεί ουσιαστικά να επιδεινώσει την ασθένεια όταν ένα εμβολιασμένο άτομο έχει μολυνθεί από τον ιό. Δεύτερον, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα Φάρμακα και τα προϊόντα Υγειονομικής (MHRA) περίθαλψης υπέβαλε επείγον αίτημα: “Το MHRA αναζητεί επειγόντως ένα εργαλείο λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης για να επεξεργαστεί τον αναμενόμενο υψηλό όγκο ανεπιθύμητων αντιδράσεων του εμβολίου COVID19.”

Boris Dragin: Το όνομά μου είναι Boris Dragin και είμαι εγκεκριμένος βελονιστής με έδρα τη Σουηδία. Διοικώ μια ιδιωτική συμπληρωματική ιατρική κλινική για πάνω από σαράντα χρόνια. Αυτή η πανδημία COVID δεν είναι πραγματική πανδημία. Πρόκειται για μια επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματά μας, στην ελευθερία μας και στις κοινωνίες μας. Θα πρέπει να είσαι τελείως τρελός για να αποδεχτείς μη δοκιμασμένο πειραματικό εμβόλιο από έναν εγκληματία κατασκευαστή που επιταχύνει τα προγράμματα ασφάλειας και αποκομίζει τεράστια κέρδη πιέζοντας τους ανθρώπους να το κάνουν. Και νομίζετε πραγματικά ότι υπάρχει κάποια ασφαλιστική εταιρεία κάπου στον κόσμο που θα τολμούσε να ασφαλίσει ένα τέτοιο εμβόλιο; Αφήστε τους «ηγέτες» μας και όλους τους άλλους υποστηρικτές αυτού του τοξικού μείγματος να το πάρουν.

Δρ. Piotr Rubas: Το όνομά μου είναι Piotr Rubas. Κατάγομαι από την Πολωνία. Εργάζομαι ως νοσοκομειακός ιατρός στη Γερμανία. Διαφωνώ έντονα να εμβολιαστώ με αυτό το πειραματικό παρασκεύασμα που ονομάζεται εμβόλιο κοροναϊου. Πρώτον, κάθε νέο εμβόλιο πρέπει να υποβληθεί σε μια περίοδο κλινικών δοκιμών, η οποία είναι τουλάχιστον πέντε χρόνια. Δεύτερον, γιατί πρέπει να εκθέσω το σώμα μου σε κάτι άγνωστο εξαιτίας ενός ιού του οποίου το ποσοστό θνησιμότητας είναι παρόμοιο με αυτό του εποχικού ιού της γρίπης.

Δρ. Natalia Prego Cancelo: Το εμβόλιο COVID19 δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό. Δεν πρόκειται για πραγματική ιατρική πανδημία.

Δρ. Rashid Buttar: Θέλω να θυμάστε ότι ο καθένας σας, ο καθένας από εσάς ξεχωριστά, είναι ένας φωτεινός φάρος για όσους βρίσκονται γύρω σας. Δώστε λοιπόν το παράδειγμα. Εξεγερθείτε. Συνεχίστε να πολεμάτε. Συνεχίστε να μιλάτε ανοιχτά. Ειδικά για τα παιδιά σας. Δείξτε στα παιδιά σας να δουν τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος. Επιτρέψτε στα παιδιά σας να γίνουν αυτόπτες μάρτυρες του ηρωισμού σας και του ότι είστε πρόθυμοι να εξεγερθείτε και να κάνετε το σωστό, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας.

Δρ. Nour de San: Το πρόβλημα δεν είναι τα εμβόλια γενικότερα. Το πρόβλημα είναι ότι θέλουν να πιστέψουμε ότι ήταν δυνατό να αναπτυχθεί ένα νέο εμβόλιο σε λιγότερο από ένα έτος, εναντίον μιας νέας ασθένειας, χρησιμοποιώντας νέες ενισχυτικές τεχνολογίες και να εφαρμοστεί σε τόσο μεγάλη κλίμακα. Δεν θα εμβολιαστεί μόνο ο πληθυσμός-στόχος. Σχεδιάζουν να εμβολιάσουν σχεδόν κάθε άτομο στη γη. Όποιος έχει εργαστεί πάνω σε εμβόλια, γνωρίζει ότι απαιτείται χρόνος, ώστε να είμαστε σε θέση να συλλέξουμε αρκετά δεδομένα για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του και να κατανοήσουμε σωστά τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία μας.

Δρ. Kelly Brogan: Για το μεγαλύτερο μέρος του αιώνα, ο εμβολιασμός βασίστηκε σε διεφθαρμένη επιστήμη, προπαγάνδα και συστηματική καταστολή της πραγματικής συναίνεσης μετά από ενημέρωση. Με το εμβόλιο COVID φτάνουμε σε ένα σημείο καμπής όπου η αλήθεια είναι διαθέσιμη σε όλους. Θα εμπιστευτείτε την υγεία σας στους τεχνοκράτες της ευγονικής που υποστηρίζουν τους ΓΤΟ, τα φαρμακευτικά προϊόντα και το 5G; Ή θα αντιληφθείτε τις αξιώσεις τους για μια μετά-ανθρωπιστική ατζέντα που στοχεύει να σας στερήσει την εμπιστοσύνη στο σώμα σας, σε οποιασδήποτε υπηρεσία γύρω από τη ζωή σας και ακόμη και στο ίδιο το υλικό της δικής σας ανθρώπινης υπόστασης. Ο εμβολιασμός είναι διείσδυση του Κράτους στο σώμα, στο νου και στο πνεύμα. Το εμβόλιο COVID19 δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό. Δεν πρόκειται για πραγματική ιατρική πανδημία.

Καθ. Κωνσταντίνος Παυλίδης: Το όνομά μου είναι Κωνσταντίνος Παυλίδης και είμαι καθηγητής συλλογικών επιστημών, ερευνητής βιοϊατρικής και επαγγελματίας ολιστικής φροντίδας υγείας στο Λονδίνο. Πιστεύω ότι ο ιός COVID19 δεν είναι μια πραγματική ιατρική πανδημία και για αυτόν τον λόγο το εμβόλιο που παράγεται δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό επειδή υπάρχουν τέσσερα στάδια: το λανθάνον ασυμπτωματικό στάδιο, το στάδιο ανάπτυξης όπου υπάρχει εκδήλωση συμπτωμάτων: ο ιός πείθει τα κύτταρα Τ ότι δεν είναι εισβολέας και εισβάλλει στο ανοσοποιητικό σύστημα, και τέλος το τέταρτο στάδιο είναι η μείωση της παρουσίας του ιού που δεν ανιχνεύεται πια από οποιοδήποτε τεστ και δεν υπάρχει στα σωματικά υγρά. Το ιικό DNA γίνεται μέρος του DNA των κυττάρων του ανοσοποιητικού του ξενιστή . έτσι, για αυτόν τον λόγο, κανένα τεστ COVID δεν είναι πραγματικά ακριβές. Και κανένα εμβόλιο δε θα μπορούσε να είναι ακριβές, καθώς ξεγελά το ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιδράσει σαν να υπάρχει μια πραγματική ιογενής επίθεση. Και αυτό ενεργοποιεί τα μονοκύτταρα στην προσπάθεια πρόσβασης στα κύτταρα της ανοσοποιητικής μνήμης. Αυτές οι ενέργειες εμφανίζονται ως ιογενή συμπτώματα, για παράδειγμα χρόνια κόπωση, μυϊκές συσπάσεις ή διαταραχές της ψυχικής υγείας που κυμαίνονται από κατάθλιψη έως τάσεις αυτοκτονίας. Και όλα αυτά στην πραγματικότητα είναι παρενέργειες της επίδρασης του εμβολίου.

Δρ. Sherri Tenpenny: Να ξέρετε ότι όταν το αναπτύξουν, αυτό θα βρίσκεται υπό την προστασία του Ετοιμότητας Νόμου περί Δημόσιας και Έκτακτης Ανάγκης του 2005. Έχουν πλήρη προστασία από ευθύνη. Δεν μπορείτε να τους μηνύσετε και δεν έχετε δυνατότητα προσφυγής αν αυτό το εμβόλιο σας βλάψει. Έχουν προσπαθήσει να αναπτύξουν ένα εμβόλιο για κοροναϊό από το 2002, από όταν εμφανίστηκε ο SARS. Κάθε μελέτη σε ζώα που έχουν κάνει, ιδιαίτερα η μελέτη σε κουνάβια – γιατί το ανοσοποιητικό σύστημα του κουναβιού αντιδρά παρόμοια με το ανοσοποιητικό σύστημα ενηλίκων ανθρώπων – μελέτες σε κουνάβια, αρουραίους και μελέτες σε κουνέλια, όλα τα ζώα παρουσίασαν μια παράδοξη ανοσοαπόκριση κατά την οποία τα επίπεδα των αντισωμάτων που ήταν πολύ υψηλά επιτάχυναν τη μόλυνση, την έκαναν πολύ χειρότερη και επέτρεψαν στα τμήματα του ιού να εισέλθουν μέσα στο κύτταρο και να ενσωματωθούν στο DNA του αποδέκτη αυτού του εμβολίου, με μια διαδικασία που ονομάζεται μεταγωγή. Η μεταγωγή αυτή βάζει με μη αναστρέψιμο τρόπο αυτόν τον ιό, το θραύσμα του ιού, στο DNA σας και μεταμορφώνει τα κύτταρα σας.

Senta Depuydt: Γεια σας, είμαι η Senta Depuydt. Είμαι ανεξάρτητη δημοσιογράφος και εκπροσωπώ το Children’s Health Defense στην Ευρώπη με τον Robert F. Kennedy junior. Θέλουμε να σας ευαισθητοποιήσουμε σχετικά με το γεγονός ότι τα τρέχοντα εμβόλια COVID είναι ένα πειραματικό προϊόν που βασίζεται στη χορήγηση γενετικών υλικών στα κύτταρα μας. Και ο κίνδυνος χρήσης αυτών των νέων τεχνολογιών στον άνθρωπο και στο περιβάλλον είναι άγνωστος, ενώ θα μπορούσαν να έχουν μη αναστρέψιμες συνέπειες. Τον Απρίλιο, ο νόμος για την Επιτάχυνση της Πανδημίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης επέτρεψε στους παραγωγούς εμβολίων να έχουν ασυλία όσον αφορά την ασφάλεια και στις 15 Ιουλίου το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμφώνησε να καταργήσει την ανάγκη αξιολόγησης κινδύνου που απαιτούνταν βάσει του κανονισμού για τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς. Η απόφαση ελήφθη σε δέκα ημέρες. Δεν υπήρχαν επιστημονικές εκθέσεις, καμία ακρόαση στην επιτροπή υγείας, καμία συζήτηση και καμία τροποποίηση πριν από αυτήν την ψηφοφορία. Έτσι, το Ευρωπαϊκό παράρτημα του Children’s Health Defense ζήτησε την ακύρωση αυτής της απόφασης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Λουξεμβούργο. Σας παρακαλώ να κοινοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικό να κατανοήσετε ότι τα τρέχοντα εμβόλια COVID δεν έχουν αποδειχθεί ασφαλή. Όλοι οι νομοθέτες έχουν εγκαταλείψει την αρχή της προφύλαξης, δείχνοντας τυφλή εμπιστοσύνη σε ένα επικίνδυνο πείραμα.

Δρ Heiko Santelmann: Το όνομά μου είναι Heiko Santelmann. Είμαι Γερμανός ιατρός και τώρα εργάζομαι στη Νορβηγία. Δουλεύω σαν γενικός ιατρός εδώ και σαράντα χρόνια, κάνω έρευνα εδώ και είκοσι χρόνια, τα τελευταία δέκα χρόνια ειδικά για τα εμβόλια. Οφείλω να το φωνάξω ότι αυτό δεν είναι πραγματική ιατρική πανδημία και ότι το εμβόλιο COVID19 δεν έχει αποδειχθεί ασφαλές ή αποτελεσματικό. Συμφωνώ με το British Medical Journal ότι οι δοκιμές δεν γίνονται ειλικρινά. Το ισχυριζόμενο 90% αποτελεσματικότητας μας επηρεάζει πραγματικά μόνο κατά 0,2% αν μελετήσετε τα αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι, γιατί ο Γκέιτς και οι θεωρητικοί της συνωμοσίας του ξόδεψαν δισεκατομμύρια για να αναπτύξουν εμβόλια που μπορούν να προκαλέσουν στείρωση σε άνδρες, γυναίκες, ακόμη και στα αγέννητα παιδιά τους.

Δρ Margarita Griesz-Brisson: Τα οριζόντια μέτρα επιβολής, τα ιατρικά μέτρα, είναι ανήθικα και δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε έναν ανυπεράσπιστο πληθυσμό, ούτε σαν τεστ ούτε σαν εμβόλια. Οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση, τεστ, θεραπεία ή εμβόλιο μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με ηθικό και νομικό τρόπο με βάση μια ατομική ιατρική εξέταση, συγκατάθεση του ασθενούς μετά από καλή ενημέρωση και κλινικές αποδείξεις μη πρόκλησης βλάβης πέρα από κάθε αμφιβολία. Σας ευχαριστώ.
Δρ. Mikael Nordfors: Το όνομά μου είναι Mikael Nordfors. Είμαι γιατρός από τη Σουηδία και εργάζομαι με ολοκληρωμένη ιατρική. Δεν υπάρχει πανδημία. Το εμβόλιο δεν είναι ούτε ασφαλές ούτε αποτελεσματικό. Και το να δοθεί μη δοκιμασμένο εμβόλιο σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους ως πειραματόζωα, είναι απόλυτη τρέλα, και πρέπει να το σταματήσουμε. Τώρα. Και είναι ακόμα πιο τρελό να χορηγηθεί σε παιδιά, από τη στιγμή που τα παιδιά δεν πάσχουν από COVID19. Κανείς κάτω των 50 ετών δεν πέθανε στη χώρα μου μέχρι στιγμής. Υπάρχουν μόνο παρενέργειες και κίνδυνοι. Και κόστη. Είναι σπατάλη χρημάτων και σπατάλη ανθρώπινης ζωής. Και ασφάλειας. Σταματήστε το λοιπόν τώρα. Και στοιχηματίζω επίσης ότι ποτέ δεν θα υπάρξει εμβόλιο τόσο ασφαλές και αποτελεσματικό όσο η βιταμίνη D, που μπορεί να μειώσει τη θνησιμότητα μεταξύ πενήντα και ενενήντα πέντε τοις εκατό ανάλογα με το επίπεδο βιταμίνης D που έχετε στο αίμα σας.

Δρ Elke F. De Klerk: Γεια σας, είμαι ο Elke de Klerk, είμαι ιατρός από την Ολλανδία. Έχω ενημερωθεί για το εμβόλιο και θέλω να σας πω για τρία πράγματα. Πρώτα απ’όλα αυτό το εμβόλιο θα μπορούσε να προκαλέσει στείρωση σε γυναίκες και κορίτσια, δεύτερον το εμβόλιο αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια ιογενή παρεμβολή, μια ενεργοποίηση και στη συνέχεια μπορεί να προκαλέσει μια καταιγίδα κυτοκινών, το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία σας, για τους ανθρώπους. Αυτό έχει παρατηρηθεί σε ανθρώπους και ζώα, σε δοκιμές σε ζώα με άλλα εμβόλια κορονα’ι’ών. Και τρίτον, αυτό το εμβόλιο θα μπορούσε να αλλάξει τη γενετική σας σύσταση, τους γενετικούς σας κώδικες, το DNA σας για πάντα και δεν ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ. Ενημερωθείτε, προστατευτείτε, προστατέψτε τα παιδιά σας και ερευνήστε το. Σας ευχαριστώ.

Ρωτήστε τους ειδικούς.

Ευχαριστώ κάθε ειδικό που είναι αρκετά γενναίος ώστε να πει ανοιχτά τη γνώμη του.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη Fiona Hine.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Covileaks UK.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δρ Andrew Kaufman MD