Η Παγκόσμια Συμμαχία για την Ελευθερία και η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών

Heiko Schoening: Είμαστε η Παγκόσμια Συμμαχία για την Ελευθερία και είμαστε μπροστά σε μια πολύ σημαντική τράπεζα. Ο συνεργάτης μου Mads Palsvig θα πει περισσότερα για αυτή.

Αυτό είναι το οργανωμένο έγκλημα. Πίσω μας. Και κοιτάζουμε το έτος 2021 με πολύ οργανωμένο έγκλημα παγκοσμίως. Είμαστε η Μεγάλη Αντίσταση. Η Μεγάλη Αντίσταση ενάντια στη Μεγάλη Επανεκκίνηση του Klaus Schwab. Γιατί αυτό είναι ένα σχέδιο της ολιγαρχίας. Δεν είναι υγιές. Δεν είναι καλό για εμάς από οικονομική άποψη. Δεν είναι καλό για κανέναν εκτός από τους ολιγάρχες. Είμαστε λοιπόν η Μεγάλη Αντίσταση, και αυτό είναι το κέντρο, εδώ στη Βασιλεία της Ελβετίας. Αυτή η τράπεζα. Οπότε, ελάτε μαζί μας. Θα ζήσουμε μια σημαντική χρονιά γιατί είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Οι κίνδυνοι αυξάνονται, ναι. Και οι ευκαιρίες επίσης αυξάνονται. Οπότε, η προσοχή εστιάζεται εκεί. Θα ζήσουμε μια σημαντική χρονιά και έναν σημαντικό αιώνα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Mads Palsvig: Το όνομά μου είναι Mads Palsvig. Είμαι πρώην τραπεζίτης επενδύσεων. B.I.S. σημαίνει Bank of International Settlements ( Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών). Δημιουργήθηκε μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο για να χρηματοδοτήσει τη λεηλασία της Γερμανίας. Και μετά από αυτό χρησιμοποιήθηκε για τη χρηματοδότηση του Αδόλφου Χίτλερ. Ξέρω ότι είναι αρκετά αντιφατικό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι ιδιωτική. Ανήκει σε διάφορες κεντρικές τράπεζες. Και έχει χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση πολέμων. Αυτή τη στιγμή καθορίζει τους κανόνες όλων των κεντρικών τραπεζών του κόσμου, των ιδιωτικών, όλων των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών. Εμείς στην Παγκόσμια Συμμαχία για την Ελευθερία πιστεύουμε ότι πρέπει να δημιουργηθούν χρήματα για τους ανθρώπους. Έτσι παρουσιάζουμε τώρα στον Χάρτη της ΠΣΕ την ελευθερία από τα πιστωτικά συστήματα καταναγκασμού και εκμετάλλευσης, διασφαλίζοντας ότι η δημιουργία χρημάτων παραμένει υπό τον έλεγχο των ανθρώπων, με διαφανή τρόπο, σαν μέρος του Χάρτη. Αυτό λοιπόν θέλουμε να κάνουμε. Θέλουμε να εκθέσουμε ότι τα χρήματα που θα έπρεπε να ξοδεύουν για το καλό των ανθρώπων τα ξοδεύουν ενάντια στους ανθρώπους. Είμαι λοιπόν εδώ με τη γραμματέα της Παγκόσμιας Συμμαχίας για την Ελευθερία και την επικεφαλής της …..

Senta Depuydt: Οργάνωσης για την Υπεράσπιση της Υγείας των Παιδιών (Childrens Health Defense) (επικεφαλής στην Ευρώπη): Είμαστε εδώ απλά σαν ανθρώπινα όντα. Θέλουμε ελευθερία. Θέλουμε ευτυχία. Χωρίς δουλεία. Χωρίς μετανθρωπισμό. Χωρίς κεντρικό έλεγχο. Αυτά που θέλουμε ειναι να βασίζονται τα πάντα, όλοι οι κανόνες, στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία και τον σεβασμό για τον καθένα από μας και την ευτυχία. Σας ευχόμαστε λοιπόν καλή χρονιά.

Mads Palsvig: Καλή χρονιά.

Maneke Helleberg: Νομίζω ότι είναι πολύ απλό. Όλοι θέλουμε φαγητό στο τραπέζι. Θέλουμε να είμαστε ασφαλείς. Θέλουμε να είμαστε υγιείς. Στο τέλος της ημέρας αυτό έχει σημασία. Και το ερώτημα είναι, αυτοί οι τύποι εδώ, η διεθνής τράπεζα διακονισμών, σας το παρέχουν αυτό; Όχι. Ποιος σας το προσφέρει αυτό; Εμείς. Όλοι μαζί εμείς δημιουργούμε το νέο, δημιουργούμε αυτό που θέλουμε να δούμε στον κόσμο. Λοιπόν, θα εκθέσουμε αυτό το απόλυτο ψέμα και τη διαφθορά που κυριαρχεί. Και να ενωθούμε, γιατί πρέπει να είμαστε δυνατοί. Δεν είσαι δυνατός μόνος σου, αλλά σε ομάδες, όπως εμείς, είμαστε δυνατοί. Και στη συνέχεια να χτίσουμε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε. Στη βάση. Στην κοινωνία. Καθαρό φαγητό, καθαρό νερό, αλήθεια, ασφάλεια, όλα αυτά.Ελάτε μαζί μας. Είστε τόσο σημαντικοί σε αυτό. Καθένας από εσάς. Σας ευχαριστώ.