ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΕΦΡΑ ΑΝΘΡΑΚΑ – J. Marvin Herndon

Δημόσια συγκέντρωση στην Αθήνα στο θέμα των ισχυρισμών του αμερικάνου καθηγητή J.Marvin Herndon ότι το βασικό υλικό των μυστικών αεροψεκασμών είναι τέφρα άνθρακα.

Αντίδραση του “Greek Lignite” (http://greeklignite.blogspot.gr/)

Greek Lignite: Ευχαριστώ για το βίντεο και την αναφορά στο ιστολόγιο. Δυστυχώς τόσο εσείς όσο κι ο κ.Κατσαρός φαίνεται να έχετε άγνοια περί ιπτάμενης τέφρας και συγχέετε Ελλάδα με Αμερική, κινδυνολογώντας χωρίς λόγο. Προτείνω να ενημερωθείτε καλύτερα και καλό είναι ν’ απευθυνθείτε στον αρμόδιο Τομέα του Τμήματος Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ.

Wayne Hall: Αν έχετε παρακολουθήσει όλο το βίντεο θα δείτε ότι ο κύριος Κατσαρός λέει το ίδιο με σας, δηλ, ότι οι κατηγορίες δεν ισχύουν για την Ελλάδα. Σας υπερασπίζεται ο κύριος Κατσαρός και θα έπρεπε να το ανγνωρίσετε. Εγώ μεταβιβάζω τους ισχυρισμούς του καθηγητή Herndon και κάνω ερωτήσεις. Αν ίσχύουν αυτά που λέει ο κύριος Herndon, εστώ χωρίς ενεργή ανάμειξη της Ελλάδας, τότε δεν κινδυνολογούμε χωρίς λόγο. Δεν είναι έτσι;

Greek Lignite: Καλό θα ήταν είτε να ενημερώνεστε καλύτερα για θέματα τα οποία δεν γνωρίζετε είτε να μην δίνετε διαλέξεις για τέτοια εξειδικευμένα θέματα.

Wayne Hall: O κύριος Κατσαρός δεν είναι ανημέρωτος για τον κλάδο σας και, όπως είπα, σας υπερασπίζεται. Μήπως αμφισβητείτε το ότι σας υπερασπιζεται; Από την άλλη μεριά, πόσο ενημερωμένος είστε για τα ζητήματα που απασχολούν τον κύριο Herndon;