Παγκόσμια Πορεία κατά της Γεωμηχανικής και των Αεροψεκασμών 25/4/2015

global_march

ENGLISH || FRANÇAIS || DEUTSCH

Η επόμενη παγκόσμια πορεία ενάντια στη γεωμηχανική και στους μυστικούς αεροψεκασμούς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 σε πολλά μέρη του κόσμου και σε πείσμα όσων προσπαθούν να πείσουν τον λαό ότι δεν τρέχει τίποτα και ότι όλα είναι φυσιολογικά.

Στην Αθήνα θα διοργανωθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος στις 2.00 η ώρα το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει ομιλία και συζήτηση σε κλειστό χώρο.

Παρόλο που αρκετοί ακτιβιστές πιστεύουν ότι η «γεωμηχανική» και συγκεκριμένα η διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας, σαν δήθεν αντίμετρο ενάντια στην «παγκόσμια υπερθέρμανση», δεν αποτελεί πραγματικό στόχο των αεροψεκασμών, το γεγονός παραμένει πως η μόνη δημοσίως αναγνωρισμένη συζήτηση γύρω από την ιδέα του ψεκασμού των ουρανών του πλανήτη με τοξικά μέταλλα διεξάγεται μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έστω σαν δήθεν ‘μελλοντική προοπτική’. Ειδικά φέτος (2015), η σχετική συζήτηση συνεχίζεται δια μέσου μιας σειράς διεθνών συσκέψεων που καταλήγουν το Δεκέμβριο στο Παρίσι στο μεγάλο συνέδριο του ΟΗΕ για το κλίμα.

Παρά τις επιφυλάξεις των πιο «οικολογικά ευαίσθητων» στοιχείων στα κινήματα για το κλίμα, η γεωμηχανική ήταν ανέκαθεν η προτιμώμενη «λύση» τον λόμπυ που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ανθρωπογενών κλιματικών αλλαγών. Σε αυτές λοιπόν τις διεθνείς συσκέψεις και στα ΜΜΕ (π.χ. στην Ελλάδα είχαμε το πρόσφατο πρόγραμμα στο ΣΚΑΪ (https://www.youtube.com/watch?v=Os0o8aVMPi0) καταβάλλεται μια έντονη προσπάθεια για να νομιμοποιηθεί η γεωμηχανική και ειδικά η διαχείρηση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Το μένος του κατεστημένου να ρίξει όλη αυτή την ψηλού επιπέδου συζήτηση στο κάδο της συνωμοσιολογίας είναι γνωστή στη χώρα μας και πολυφορεμένη. Η παράνοια αυτή πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν τα πράγματα γίνουν μη αναστρέψιμα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλο τον πλανήτη.

Ομάδα Δράσης Αττικής κατά των Χημικών Αεροψεκασμών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *