Αίγινα Καθαρή από 5G: Ενημέρωση & Πρόσκληση σε Συνάντηση, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

www.stop5gaegina.wordpress.com | www.stop5ginternational.org

ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ 5G

λέμε ΟΧΙ στη νέα τεχνολογία μέχρι να αποδειχθεί ασφαλής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

TO ΣΑΒΒΑΤΟ, 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, ΣΤΙΣ 19.30

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ

Το βίντεο της παγκόσμιας διαμαρτυρίας μέσω του διεθνούς δικτύου stop5Ginternational στις 25 Απριλίου 2020

Φέτος, το 2020, βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της ανθρώπινης ιστορίας, καθώς η εμφάνιση του νέου κορωνοϊού και οι αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή μας και τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε, συμπίπτουν με την προγραμματισμένη αναβάθμιση του εθνικού δικτύου ασύρματων τηλεπικοινωνιών από νέες κεραίες και συσκευές τεχνολογίας 5G.

Η ασύρματη επικοινωνία με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, με τα γνωστά σε όλους μας κινητά τηλέφωνα, μα και το ασύρματο ίντερνετ, άλλαξε τη ζωή μας σε πολλά σημεία με θετικό τρόπο (πχ. αισθανόμαστε πιο ασφαλείς, διευρύνθηκε ο κύκλος των επαφών μας-φιλικών κι επαγγελματικών- από το τοπικό στο παγκόσμιο επίπεδο, η γνώση είναι πλέον ελεύθερη και άπλετη σε όποιον την αναζητήσει), αλλά και με σημαντικά αρνητικό τρόπο.

Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει, πλέον, συνδεθεί μέσω εκτενών επιστημονικών ερευνών με δεκάδες παρενέργειες για την ανθρώπινη υγεία (για παράδειγμα, καρδιακή αρρυθμία, αλλαγές του μεταβολισμού, καρκίνος, καρδιοαγγειακές παθήσεις, προβλήματα μάθησης και μνήμης, αποβολές, βλάβες στη ανδρική γονιμότητα, νευρολογικές παθήσεις, παχυσαρκία και ζάχαρο, στα παιδιά: αυτιστικό σύνδρομο, υπερκινητικότητα, άσθμα), μα και για το περιβάλλον (1).

Παρόλα αυτά, η σχετική ενημέρωση από το κράτος και τους φορείς του, καθώς και τις επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών, είναι σχεδόν ανύπαρκτη, κι εμείς σαν καταναλωτές συνεχίζουμε να αγοράζουμε τα σχετικά προϊόντα κι υπηρεσίες.

Η ακτινοβολία της νέας τεχνολογίας 5G είναι πολλαπλάσια από τα ήδη εγκατεστημένα δίκτυα 2/3/4G. Κι όμως, η βιομηχανία τηλεπικοινωνιών μας λέει ότι “είναι καινοτομική και θα μεταμορφώσει τη ζωή μας”. Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι της αλήθειας. Χρειάζεται να σκεφτούμε σοβαρά αν πραγματικά χρειαζόμαστε αυτές τις αλλαγές (ήδη πολλά παιδιά κι ενήλικες έχουν εθιστεί στο διαδίκτυο), κι αν είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε το τίμημα σε όρους υγείας, ευζωίας, ιδιωτικότητας, μα κι ενίσχυσης της διαφθοράς, της καταπάτησης των προσωπικών μας ελευθεριών και των συνταγματικών μας δικαιωμάτων. Η ζωή, η υγεία και η ελευθερία, η δική μας και των παιδιών μας, ακόμα και των ανθρώπων που δεν έχουν συλληφθεί ακόμα, βρίσκονται υπό σοβαρή απειλή από αυτή τη νέα τεχνολογία, για να αφήσουμε τις αποφάσεις στα χέρια μιας ολιγαρχίας με τεράστια οικονομικά συμφέροντα και μικρή συνείδηση αλληλεγγύης.

Καλούμαστε να απαντήσουμε άμεσα σε μια σειρά καίριων ερωτήσεων:

  • Χρειαζόμαστε την τεχνολογία 5G στην Αίγινα;
  • Είμαστε σύμφωνοι να ζούμε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα υπό ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να κατεβάζουμε ταινίες πιο γρήγορα στον υπολογιστή ή το κινητό μας, και για να παίζουν τα παιδιά μας πιο γρήγορα παιχνίδια στο ίντερνετ;
  • Είμαστε σύμφωνοι να θέσουμε σε κίνδυνο τις έγκυες μητέρες, τα μικρά παιδιά, τη γονιμότητα των ανδρών μας, τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού τα ζώα, τα φυτά, και τα έντομα της Αίγινας, ώστε να έχουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο σπίτι μας;
  • Είμαστε σύμφωνοι να γεμίσουμε τα σπίτια μας με ασύρματες συσκευές, και να εξαρτόμαστε όλο και περισσότερο από την τεχνολογία, με κίνδυνο ανάλογου εθισμού όπως στα έξυπνα τηλέφωνα;
  • Είμαστε σύμφωνοι να είμαστε σε διαρκή παρακολούθηση, να συλλέγονται δεδομένα για τη ζωή μας, την υγεία μας, τις σχέσεις μας, και να χρησιμοποιούνται για λόγους διαφήμισης μα και αστυνόμευσης;

Εμείς, εδώ στην Αίγινα, λέμε:

OΧΙ! ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε μαζί για ένα κόσμο όπου επικρατεί η αλήθεια κι η διαφάνεια, όπου η υγεία και ο σεβασμός στη ζωή είναι πιο σημαντικά από την κερδοφορία των λίγων.

Οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε μαζί για ένα κόσμο όπου η φωνή μας μετράει κι η άποψη μας για θέματα που αφορούν τη ζωή, την υγεία και την ευζωία μας διαμορφώνει τους νόμους και το Σύνταγμα.

Οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε μαζί για ένα κόσμο όπου το 5G, το 6G, και κάθε G, αντικαθίσταται από ασφαλή τεχνολογία που έχει ελεγχθεί διεξοδικά για την ασφάλειά της πριν γίνει διαθέσιμη, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την υγεία κι την ευζωία, τόσο τη δική μας, όσο και του περιβάλλοντος.

Οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε μαζί για ένα κόσμο που η αυξανόμενη φρενίτιδα των συνδέσεων τεράστιων ταχυτήτων έχει κοπάσει, ώστε να μπορούμε να συνδεόμαστε με την ανθρωπιά μας, μεταξύ μας και με τη φύση.

Οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε μαζί για ένα κόσμο που το κυνήγι του πιο γρήγορου, του πιο μεγάλου, και “περισσότερου”, αντικαθίσταται από την ικανοποίηση και την ελευθερία που προσφέρει το “αρκετό”.

Οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε μαζί για να παραμείνει το νησί μας ένας μικρός παράδεισος, όπου μπορούμε να συναντιόμαστε, να ερωτευόμαστε, να συνδημιουργούμε, να απολαμβάνουμε τη φύση, ο ένας τον άλλον και τη ζωή.

Εν συντομία, οραματιζόμαστε κι εργαζόμαστε για ένα κοινό μέλλον που σέβεται και προστατεύει τη ζωή στο νησί μας, την Ελλάδα και τον πλανήτη Γη.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΖΟΥΜΕ!

Επικοινωνία: stop5gaegina@protonmail.com

  1. Διαβάστε την εκτενή αναφορά- διεθνή έκκληση για τις επιπτώσεις της υπάρχουσας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από τα δίκτυα 2/3/4G στα Ελληνικά.
Κάντε κλικ στην εικόνα για να μεταφερθείτε στη διεθνή ιστοσελίδα όπου μπορείτε να υπογράψετε τη διεθνή έκκληση και να βρείτε τα ονόματα χιλιάδων οργανισμών, επιστημόνων, επαγγελματιών και πολιτών, οι οποίοι δεν συναινούν στην εφαρμογή της νέας τεχνολογίας 5G πριν αποδειχθεί ασφαλής για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.