Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης για τους χημικούς αεροψεκασμούς και την χειραγώγηση του καιρού (15/2/2014)

37a06e4a72d6cb27621f1ed829bbee81_XLΤο Σάββατο στις 15 Φεβρουαρίου 2014, στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, η Ομάδα Δράσης Αττικής αποδέχεται την πρόσκληση για παράλληλη διακρατική ειρηνική διαμαρτυρία κατά της γεωμηχανικής, της χειραγώγησης του καιρού και των χημικών αεροψεκασμών. Στην Αυστραλία, την Νέα Ζηλανδία αλλά και την Κύπρο, εκείνη την ημέρα, θα γίνουν παράλληλες συγκεντρώσεις ενημέρωσης του κόσμου για το παγκόσμιο φαινόμενο που επηρεάζει το παρόν και το μέλλον μας. Η Ομάδα πραγματοποιεί ανοιχτό κάλεσμα σε όλο τον κόσμο που είναι ευαισθητοποιημένος στο θέμα αυτό, που θέλει να ενημερωθεί ή που θέλει να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να σταματήσουμε τα αεροπλάνα να σπέρνουν θάνατο!

Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο κόσμος αρχίζει και ξεσηκώνεται ενάντια στο παγκόσμιο φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών. Τα τελευταία χρόνια, όπου οι χαρακτηριστικές λευκές ουρές είναι πολύ έντονες απ’άκρη σ’άκρη του πλανήτη, από την βόρεια Αμερική μέχρι την Αυστραλία, από την Κίνα μέχρι την Ευρώπη, πολίτες οργανώνονται και δημιουργούν θύλακες ενημέρωσης και δράσης κατά του επικίνδυνου αυτού φαινομένου. Το διαδίκτυο έχει συνδράμει στην ακαριαία μετάδοση εικόνας, ήχου και πληροφορίας και έχει βοηθήσει τις ομάδες που πολλαπλασιάζονται, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να ανταλλάξουν πληροφορίες και να συνάψουν συνεργασίες.

Στα πλάισια της ενημέρωσης του κόσμου, έχουν δημουργηθεί τα τελευταία χρόνια διεθνή καλέσματα, τα λέγομενα Global March, όπου σε πολές πόλεις ανά την υφήλιο μαζεύονται ακτιβιστές, απλοί πολίτες ευαισθητοποιημένοι και αποφασισμένοι να περιχαρακώσουν την ανθρώπινη υγεία και την ομαλή λειτουργία της βιοποικιλότητας του πλανήτη. Τον Απρίλιο του 2013 μάλιστα, πραγματοποιήθηκε μια διημερίδα ενημέρωσης όσον αφορά τη γεωμηχανική, την κλιματική αλλαγή και τους χημικούς αεροψεκασμούς στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Στις 15 Φεβρουαρίου, ενεργοποιείται λοιπόν άλλος ένας πόλος αντίδρασης που σκοπό έχει την εντατικοποίηση της πίεσης προς όλους τους ανευθυνοϋπεύθυνους, οι οποίοι είτε νίπτουν τας χείρας τους προφασιζόμενοι αδυναμία, είτε κάνουν τα στραβά μάτια στην προσπάθειά τους να αποποιηθούν των ευθυνών που τους βαραίνουν.

Η Ομάδα Δράσης Αττικής θα δώσει το παρόν για άλλη μια φορά σε μια τέτοια παγκόσμια κινητοποίηση. Θεωρεί καθήκον της να βρεθεί στο δρόμο, να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και να δυναμώσει. Οι δράσεις όχι μόνο δεν σταματάνε, αλλά εντείνονται ολοένα και περισσότερο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης! Είναι ολφάνερο ότι υπάρχουν ύπουλα και σκοτεινά σχέδια κάποιων εγκεφάλων που επιθυμούν να καθυποτάξουν ολοκληρωτικά τους λαούς και ένα από τα όπλα που χρησιμοποιούν για να το πετύχουν αυτό είναι και οι χημικές ρίψεις.

Δεν μπορεί να περάσει πλέον απαρατήρητη η άθλια και στοχευμένη προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής, όταν ο καιρός χειραγωγείται ξεκάθαρα. Δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα τα γεωπολιτικά παιχνίδια που παίζονται σε παγκόσμια κλίμακα (πρόσφατα δε και στην γειτονιά μας). Δεν περνάνε απαρατήρητα τα παιχνίδια που παίζονται στο χρηματιστήριο καιρού, η φοβερή έξαρση αυτοάνοσων, νέων ισχυρών επιδημιών και αλλεργιών. Δεν περνάει απαρατήρητος ο καρκίνος, το αλτσχάιμερ και όλες οι ασθένειες που μαστίζουν την ανθρωπότητα εξαιτίας κυρίως του βαριά μολυσμένου οικοσυστήματος. Και φυσικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος ο μόνιμα μουντός ουρανός, τα αρρωστημένα λευκά χημικά σύννεφα που καλύπτουν σχεδόν επί μονίμου βάσεως τα κεφάλια μας, κρύβοντας την μοναδική πηγή ζωής και ενέργειας.

Οι χημικοί αεροψεκασμοί μπορεί να μην είναι το μόνο κακό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γη, ούτε ίσως το χειρότερο. Μπορεί να μην είναι η μοναδική αιτία που συμβαίνουν τόσα δεινά στον κόσμο. Πρόκειται όμως για ένα από τα όπλα που χρησιμοποιούνται σ’ένα ξεκάθαρο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, της χλωρίδας και της πανίδας. Αυτοί που χρησιμοποιούν και στρέφουν αυτό το όπλο κατά λαών ανεξαρτήτου χρώματος, θρησκείας και κουλτούρας, πρέπει να ξεσκεπαστούν.

Είναι επιτακτική η ανάγκη να περάσει στη συλλογική μας συνείδηση ότι όποιος παίζει και πειραματίζεται με την υγεία του κόσμου θα λογοδοτεί!
Η Ομάδα Δράσης Αττικής κατά των χημικών…
από f706193140

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *