Απολογισμός της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της 15/02/2014

Αναδημοσίευση από το chemtrails.gr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, η συγκέντρωση ειρηνικής διαμαρτυρίας κατά του φαινομένου των χημικών αεροψεκασμών. Η Ομάδα Δράσης Αττικής, όπως είχε ήδη ενημερώσει, αποδέχτηκε την πρόσκληση Αυστραλών ακτιβιστών και ήταν στο Σύνταγμα για να κάνει το καθήκον της. Να ενημερώσει τον κόσμο και να στείλει ένα μήνυμα αντίστασης στα ύπουλα και σκοτεινά σχέδια των πλανηταρχών. Ακτιβιστές, επιστήμονες, απλοί πολίτες που έκαναν την βόλτη τους ή είχαν κάποια δουλειά, αλλά και άτομα που ήξεραν για το κάλεσμα και έδωσαν το παρόν, αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις για το φαινόμενο που απασχολεί ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα του λαού. Εκπρόσωπος της Ομάδας Δράσης Αττικής μάλιστα, φιλοξενήθηκε στον σταθμό V-Media για έναν απολογισμό της εκδήλωσης καθώς και για μια άμεση επικοινωνία με την Κύπρο, η οποία είχε και αυτή μια παρόμοια συγκέντρωση στην Πάφο. Η επικοινωνία με την Αυστραλία δεν κατέστη δυνατή. Μόλις το βίντεο αναρτηθεί από την ομάδα του V media, την οποία η ομάδα δράσης ευχαριστεί για την φιλοξενία και το βήμα που της παραχώρησε, θα ενσωματωθεί στο άρθρο (σημείωση Enouranois: μπορείτε να το βρείτε το εν λόγω βίντεο στο τέλος της αναδημοσίευσης)

Action1

Paphos_1

Brisbane

Melbourne

Η κλιματική αλλαγή που επιταχύνεται είτε αναπόφευκτα λόγω της τεράστιας ρύπανσης του περιβάλλοντος από τον άθρωπο (και ιδιαίτερα της άπληστες πολυεθνικές εταιρείες που μπροστά στο κέρδος θυσιάζουν ακόμα και την ίδια την βιωσιμότητα του πλανήτη), είτε στοχευμένα από σκοτεινά κέντρα που έχουν την τεχνολογία χειραγώγησης του καιρού, είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει και ως φαινόμενο αλλά και ως απόρροια της αλλόγιστης συμπεριφοράς του ανθρώπου που άγεται και φέρεται εντός ενός απάνθρωπου συστήματος.

2014.02.15

Είναι δύσκολη και επίπονη μερικές φορές η προσπάθεια να βοηθήσεις τον συνάνθρωπό σου να ανοίξει τα μάτια του, να κοιτάξει ψηλά, να βγάλει τις παρωπίδες και να δει με άλλο μάτι τον κόσμο. Είναι όμως κάτι το αναπόφευκτο. Αν θέλουμε να παραμέινουμε άνθρωποι, αν θέλουμε να διατηρήσουμε την ελπίδα για την ζωή, την εξέλιξη και την δημιουργία, τότε πρέπει να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος στα μαύρα σχέδια αυτών των λίγων που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Όταν κάποια κέντρα εξουσίας μεταχειρίζανται ολόκληρους λαούς ως απλούς αριθμούς και αποφασίζουν ποιοι θα επιβιώσουν και κάτω από ποιες συνθήκες, τότε η μόνη αντίδραση θα πρέπει να είναι η ενημέρωση του κόσμου, η συσπείρωση και η αντεπίθεση για την οριστική και αμετάκλητη νίκη!

Η εκπομπή στο κανάλι VMedia που συνόδεψε τη συγκέντρωση των ακτιβιστών στο Σύνταγμα στις 15 Φεβρουαρίου 2014:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *