Αναγκαιότητα της απαγόρευσης κυκλοφορίας;

Ο Δρ Roger Hodkinson, μέλος του Royal College Ιατρών και Χειρούργων του Καναδά

https://brandnewtube.com/watch/edmonton_gHyUa2VSf2DJ3v6.html

Κύριε Πρόεδρε, είμαι ο Δρ Hodkinson. Ήθελα απλά να σας ενημερώσω ότι περιμένω.

Ω, εντάξει, ωραία. Θα θέλαμε πολύ να σας ακούσουμε. Ο λόγος είναι σε εσάς.

Σας ευχαριστώ πολύ. Εκτιμώ την ευκαιρία που μου δίνετε να σας μιλήσω για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα. Θα εκφραστώ με απλό και ευθύ λόγο. Αυτό που θα πω είναι αντίθετο στο κεντρικό αφήγημα και για να μην σκεφτείτε αμέσως ότι είμαι κομπογιαννίτης, θα περιγράψω εν συντομία τα διαπιστευτήριά μου, ώστε να καταλάβετε από πού προέρχομαι όσον αφορά το υπόβαθρο γνώσεων για όλα αυτά.

Είμαι ιατρός ειδικός στην παθολογία, η οποία περιλαμβάνει την ιολογία. Εκπαιδεύτηκα στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαι ο πρώην πρόεδρος του τμήματος παθολογίας της ιατρικής ομοσπονδίας. Ήμουν προηγουμένως επίκουρος καθηγητής στην Ιατρική Σχολή, με μεγάλη διδακτική εμπειρία. Ήμουν Πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής του Royal College of Physicians του Καναδά στην παθολογία στην Οττάβα. Αλλά περισσότερο σχετικό με αυτό που συμβαίνει, είμαι σήμερα ο πρόεδρος μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας στη Βόρεια Καρολίνα, που πουλάει ένα είδος τεστ COVID19. Και θα μπορούσατε να πείτε ότι ξέρω λίγο για όλα αυτά.

Η ουσία είναι απλώς αυτή: υπάρχει εντελώς αβάσιμη δημόσια υστερία, καθοδηγούμενη από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς. Είναι εξωφρενικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε ένα ανυποψίαστο κοινό. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να μπορεί να γίνει για τον περιορισμό αυτού του ιού, πέρα από την προστασία των πιο ευάλωτων ατόμων. Θα πρέπει να θεωρηθεί ως τίποτα περισσότερο από μια κακή σεζόν γρίπης. Δεν είναι έμπολα. Δεν είναι SARS. Είναι η πολιτική που αναλαμβάνει το ρόλο της ιατρικής, και αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι.

Δεν απαιτείται καμία ενέργεια, πέρα από αυτό που έγινε πέρυσι, όταν κρυολογήσαμε. Μείναμε στο σπίτι. Φάγαμε κοτόσουπα. Δεν επισκεφθήκαμε τη γιαγιά και αποφασίσαμε πότε θα επιστρέψουμε στη δουλειά. Δε χρειάστηκε κανένας να μας το πει.

Οι μάσκες είναι εντελώς άχρηστες. Δεν υπάρχει καμία αποδεικτική βάση για την αποτελεσματικότητά τους. Οι μάσκες από χαρτί και οι μάσκες από ύφασμα είναι απλά “virtue signaling” (επίδειξη νομοφροσύνης). Δεν φοριούνται καν σωστά τις περισσότερες φορές. Είναι εντελώς γελοίο, να βλέπεις αυτούς τους ατυχείς ανεκπαίδευτους ανθρώπους – δεν το λέω αυτό υποτιμητικά – να βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους να περπατούν σαν αρουραίοι, να υπακούουν χωρίς κανένα υπόβαθρο γνώσης, στο να βάλουν τη μάσκα στο πρόσωπό τους.

Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι επίσης άχρηστη επειδή το COVID εξαπλώνεται μέσω αερολυμάτων, τα οποία ταξιδεύουν περίπου 30 μέτρα πριν να κατλήξουν στο έδαφος. Και η απαγόρευση κυκλοφορίας είχε πολύ τραγικές ακούσιες συνέπειες. Παντού θα έπρεπε να είναι ελεύθερη η κυκλοφορία αύριο, όπως αναφέρθηκε στη Διακήρυξη του Great Barrington που κοινοποίησα πριν από αυτήν τη συνάντηση.

Και μια λέξη για τα τεστ. Θέλω να τονίσω ότι ασχολούμαι επαγγελματικά με τα τεστ για το COVID. Θέλω να τονίσω ότι τα θετικά αποτελέσματα των τεστ ΔΕΝ (υπογραμμίζοντας το με νέον) σημαίνουν κλινική λοίμωξη. Αυτό απλά οδηγεί σε δημόσια μαζική υστερία και όλα τα τεστ θα πρέπει να σταματήσουν, παρά μόνο σε όποιον παρουσιάζεται στο νοσοκομείο με κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα. Το μόνο που θα έπρεπε να γίνει είναι να προστατευτούν οι ευάλωτοι και να τους δοθεί σε όλους, στα γηροκομεία που βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας, να δώσετε σε όλους και τρεις έως πέντε χιλιάδες διεθνείς μονάδες (Ι.U) βιταμίνης D, κάθε μέρα, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι μειώνει ριζικά την πιθανότητα μόλυνσης. Και θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι χρησιμοποιώντας τα στατιστικά στοιχεία της επαρχίας (δηλαδή της επαρχίας της Αλμπέρτα) ο κίνδυνος θανάτου κάτω των 65 ετών σε αυτήν την επαρχία είναι ένας στους 300.000. Ένας στα 300.000. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Η κλίμακα αντιμετώπισης που εφαρμόζετε χωρίς αποδείξεις είναι εντελώς γελοία, λαμβάνοντας υπόψη τις συνέπειες του τρόπου δράσης που προτείνετε. Όλα τα είδη αυτοκτονιών, κλεισίματος επιχειρήσεων, κηδειών, γάμων κ.λπ. κ.λπ. Είναι απλά εξωφρενικό. Είναι μόνο μια ακόμη κακή γρίπη. Και πρέπει να το σκεφτείτε αυτό. Αφήστε τους ανθρώπους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Θα έπρεπε να μην έχετε δικαίωμα άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος, αν δέχεστε να γίνεστε αντικείμενο εμπαιγμού με αυτόν τον τρόπο από τον ιατρικό επικεφαλή υγείας αυτής της επαρχίας. Είμαι απόλυτα εξοργισμένος που αυτή η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο. Θα έπρεπε όλο αυτό να σταματήσει αύριο. Σας ευχαριστώ πολύ.